:-)

• Otevřená skupina

Jsi nedočkavá? Toužím po miminku, ale ještě musíš pár měsíců vydržet? Skupina přesně pro tebe :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4967
9.12.11 10:06

Simsul, a to je vyloženě těhotenská cukrovka? Před těhu si s tím neměla problémy? To je teda něco, že se to může takhle zhoršit… :think: No snad to opravdu porodem skončí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
9.12.11 11:21
olejnice píše:
Simsul, a to je vyloženě těhotenská cukrovka? Před těhu si s tím neměla problémy? To je teda něco, že se to může takhle zhoršit… :think: No snad to opravdu porodem skončí…

No nikdo neví jetsli jsem to měla i před tím, pže mě sice testovali na vše možný ale nikdo mi nikdy neřekl, že je něco špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
23.12.11 16:50

Holky, všem vám přeju krásné Vánoce, těhulkám spokojené těhulkování, snažilkám fazolku do bříška a všem samozřejmě hodně zdraví, užijte si svátky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
23.12.11 17:07
olejnice píše:
Holky, všem vám přeju krásné Vánoce, těhulkám spokojené těhulkování, snažilkám fazolku do bříška a všem samozřejmě hodně zdraví, užijte si svátky!

I já se přidávám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
13.1.12 12:15

Simsul, tak co? Jak se vede?

Já už pár dní cítím pohyby, tak je to takový veselejší, člověk to těhotenství začne daleko víc vnímat. Jen mě to trošku překvapuje, myslela jsem, že to budou ze začátku jen takový ťukanečky a postupně zesilovat, ale co ten náš prcek po těch pár dnech předvádí, to je něco! :D Těším, se až toho našeho fotbalistu (nebo gymnastku?) ucítí přes bříško i přítel, to bude teprve sranda… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
13.1.12 13:07

Ahojky, vše v pořádku. Na inzulín jsem si už zvykla a teď mám nařízený klid a magnezko ale s tím klidem to nepřeháním.

No tak to je super, já si pohyby užívám od první chvíle, je to nádhera. U mě to taky spíš začalo pak silně, to slaboučké jsem cítila jednou dvakrát a pak nic a najednou kopy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
31.1.12 08:20

Ahoj Simsul,

tak se šetři, už jen poslední měsíc a budeš to mít za sebou… Ty bláho, to letí! 8o

My byly včera na „velkém ultrazvuku“, ale upřímně dost mě zklamal. Pravda, uplně by mi stačilo říct, že je všechno v pořádku a taky bych odjížděla spokojená, ale asi jsem čekala víc. Doktorka, kterou jsme tam měli už dvakrát, na nás do třetice nevyšla, vzal si nás doktor - syn šéfa té kliniky, a teda totální netáhlo… :roll: Neřekl půl slova, prostě mi jenom rejdil po břiše, čučel do tý obrazovky a diktoval sestře hodnoty nám absolutně nic neříkající… Na DVD nám nahrál záznam o délce trvání 1 minuta 36 vteřin, kde je vidět uplný ho.no, daleko lepší záznam mám z toho 16. týdne, už jenom proto, že trvá něco přes 3 minuty… No debil prostě… A můj chlap řekl, že kdyby mi ten ultrazvuk dělal on sám, tak mi k tomu řekne víc než ten doktor… No nic, hlavně, že je všechno v cajk. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
8.3.12 11:51

Simsul, co to vidím??? 8o Jak to, že si se nepochlubila???? Tak kdy? Jak??? A co??? No povídej!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
8.3.12 17:29
olejnice píše:
Simsul, co to vidím??? 8o Jak to, že si se nepochlubila???? Tak kdy? Jak??? A co??? No povídej!!! :dance:

Ahojky, já zapoměla :oops: Bylo to rychlý a nečekaný. Kvůli tlaku, krvi a otokům jsem musela být v nemocnici a i kvůli cukrovce vlastně,to bylo pondělí. No hned první den Hamilton, v úterý rozjeté kontrakce ale nakonec nic. Tak znovu Hamilton. Pořád jak jsem připravená ale nic se nedělo. Tak jsem sondovala co bude, tak říkali, že do termínu mě nechají a pak vyvolají. Zkoušela jsem několikrát denně horký sprchy, běhala po schodech i sex s přítelem proběhl :oops: a já byla bez čípku a stejně nic,ale nezdáli se jim monitory,ale UTZ dobrý. V neděli ráno se mi chtělo brečet že ještě tak tři týdny před porodem tam budu. No přijel přítel asi v 11 tak jsme jako vždy seděli a povídali. Najednou, že půjdu na UTZ, tak jsme šli,bylo asi 13.00. tak koukali, dělali odhad na 3070g. No a průtoky. Ve 13.30 bylo hotovo a řekli mi, že se poradí a dají mi vědět a jestli jsem jedla. No tak jsem pochopila, že se něco děje, viděla jsem šňůru kolem krčku a říkala jsem to Lukymu ale nic neříkali tak jsem to nechala a nemyslela na to. Tak ještě že na mě kouknou,tak doktorka koukala a říkala, že to vypadá dobře a at ji dají vědět kdyby něco. Tak sjem si říkala, že zase to samý, že jsem připravená a nechají mě a oni najednou at si zbalím věci a jdeme na sál. No šok! Ve 14.10 už mi píchali vodu, takže rychlovka jak blázen. Pak se to rozjelo, pak ani nevím co se dělo. A najednou že už to bude, že už vidí vlásky a v 17:37 byla venku. Byl to silný zážitek, nádherný ale i bolestivý, ale ted na to vzpomínám v dobrém. Navíc to byla rychlovka a bez nástřihu. Malá měla jen 2740g a 48cm. No a po porodu mi řekli, že měla 2× omotanou šňůru kolem krku a že mi to nechtěli říkat před porodem kvůli stresu. A taky se mi začala kazit plodovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
9.3.12 07:36

Simsul, dopadlo to dobře, to je hlavní!!! Moc gratuluju! A kdy se teda malá narodila? Tvůj metřík nevidim, je tam jen křížek, jestli to tam máš napsaný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
9.3.12 10:09
olejnice píše:
Simsul, dopadlo to dobře, to je hlavní!!! Moc gratuluju! A kdy se teda malá narodila? Tvůj metřík nevidim, je tam jen křížek, jestli to tam máš napsaný…

Mám tam metřík Laurinky. Narodila se 19.2. a dnes jsem měla termín :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
9.3.12 11:25

Simsul, ten metřík se mi u tebe právě nezobrazuje, tak nevim, co na něm je… Termín si měla dneska? No to si teda malá pospíšila… Ale, když si měla ty problémy v těhu, tak je to dobře, malá je v pořádku a to je hlavní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
9.3.12 17:48
olejnice píše:
Simsul, ten metřík se mi u tebe právě nezobrazuje, tak nevim, co na něm je… Termín si měla dneska? No to si teda malá pospíšila… Ale, když si měla ty problémy v těhu, tak je to dobře, malá je v pořádku a to je hlavní…

A co ty? Je možné že už jsi 26tt? Pohlaví nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
9.3.12 18:38

Simsul, je to možný… :D A pohlaví víme, ale neříkáme… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
22.5.12 17:20

Je to možný? Vždyť ty už budeš rodit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů