:-)

• Otevřená skupina

Jsi nedočkavá? Toužím po miminku, ale ještě musíš pár měsíců vydržet? Skupina přesně pro tebe :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4967
4.4.11 20:24

NikiK, ty zkratky, co se tu používají, já jsem si na to nějak zvykla a píšu je taky, takže DC - den cyklu, DPO - den po ovulaci… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
5.4.11 15:49
olejnice píše:
NikiK, ty zkratky, co se tu používají, já jsem si na to nějak zvykla a píšu je taky, takže DC - den cyklu, DPO - den po ovulaci… :wink:

já mám 30 dni cyklus a měla bych mít MS 21.4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
28.4.11 08:49

No holky, tak co? Tady se snad zastavil čas… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
24.5.11 23:05

Ahojky holky,
tak jak? Nějaké nové informace? Jak to jde? Snažení v březnu a žádné informace a to máme už květen :think:
Ja jsem 2. den po zavedení 2 embryjek, tak uvidíme.

Měj te se a písněte :wink:
Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
25.5.11 08:00

No sláva, konečně někdo!!!

Prchynko, tak držím palce, ať se prďousci drží a ať to dobře dopadne…

Mě se po SP začali prodlužovat cykly, takže je mám mezi 37.-41.DC, tím se posunula i ovulka, která je až kolem 19.-20.DC. Je to na prd, prostě to čekání je strašně dlouhý… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
30.5.11 19:07

Jo o čekání mi něco povídej, ale my se jednou dočkáme :lol:
Já už bych nejraději testovala, ale ještě neni čas.

Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
31.5.11 07:59

Prchy, a jak se cítíš? Nějaký změny?

Koukám, že holky sem jen nakoukly a nic nenapsaly… :-( No, je fakt, že tohle je sice „snažení v březnu“ a my už máme pomalu červen, ale když už jsme si tu nějakou dobu psaly, mohly aspoň napsat, jak se mají… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
31.5.11 08:02
olejnice píše:
Prchy, a jak se cítíš? Nějaký změny?Koukám, že holky sem jen nakoukly a nic nenapsaly… :-( No, je fakt, že tohle je sice „snažení v březnu“ a my už máme pomalu červen, ale když už jsme si tu nějakou dobu psaly, mohly aspoň napsat, jak se mají… :nevim:

Tak já se polepšuju :oops:
U mě zatím vše stejné. První nezdařená inseminace za mnou a další cyklus opět bez folíků. Teď čekám na MS a na další UTZ, jestli tentokrát bude aspoň jeden folík, aby mohla proběhnout 2.IUI :nevim:
Musím se opakovat, stále se to táhne, stále se jen čeká, je to děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
31.5.11 18:03

Simsul, já tě uplně chápu… taky mi to všechno přijde dlouhý a můžu ti říct, že když tady píšu do jedný skupiny, kam chodím, že pořád čekám… Čekám na MS, čekám na ovulku, čekám na testování a pak zase na MS a pořád dokola, mezi všechny ty příspěvky typu - jak dopadla kontrola u Dr., o kolik zase komu povyrostlo bříško, co všechno už mají pro mimísky nakoupený, tak se mi někdy taky ani psát nechce, ale ty holky tam jsou všechny moc fajn, začínaly jsme se snažit tak nějak nastejně a hold nás tam pořád je pár, kterým se nedaří… Taky už tam nechodím tak často, protože já tam byla druhá co otěhotněla, pak jsem potratila a holčina, co byla těhotná první, tak taky potratila a ostatní holky začaly těhotnět jedna za druhou, tak mi to někdy přijde trošku líto, i když jim to samozřejmě moc přeju, ale už bych taky chtěla aspoň malinký těhulácký bříško… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
31.5.11 18:24

olejnice To co píšeš plně chápu. Není to o tom, že jim to nepřeješ, ale o tom, že to přeješ sobě. To čekání je fakt hrůza a hrůza a nejhorší, když pak zjistím že měsíc jsem čekala na nic a zase další čekání achjo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
1.6.11 18:29

Ahoj holky,

tak já už jsem našla na testu //. :dance: Takže teď pro změnu čakám až půjdu na krev a až se to potvrdí.

Olejnice to je na prd, ale musíme vydržet.

Holky sme odsouzené k věčnému čekání. To je hrozný! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
1.6.11 19:01
Prchynka píše:
Ahoj holky,

tak já už jsem našla na testu //. :dance: Takže teď pro změnu čakám až půjdu na krev a až se to potvrdí.

Holky sme odsouzené k věčnému čekání. To je hrozný! :evil:

Gratuluji. To vám vyšlo po IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
1.6.11 19:26
simsulka píše:
Prchynka píše:
Ahoj holky,

Holky sme odsouzené k věčnému čekání. To je hrozný! :evil:
Gratuluji. To vám vyšlo po IVF?

Jojo IVF na 2. pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
1.6.11 19:50
Prchynka píše:Jojo IVF na 2. pokus.

Jee, tak hlavně že 2. pokus vyšel. IUI jste zkoušeli taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
1.6.11 20:25

No ještě neni výsledek.
Ne IUI jsme nezkošeli rovnou IVF, mám neprůchodné vejcovody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny