:-)
- Otevřená skupina
Jsi nedočkavá? Toužím po miminku, ale ještě musíš pár měsíců vydržet? Skupina přesně pro tebe :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky,jak se dneska při pátku máte?Teď mi psala kamarádka a poslala fotky,mají krásnou holčičku a narodila se přesně v den,kdy jsem měla mít termín z nepovedenýho těhu.Dost zvláštní pocit,ale smutno mi z toho není.Neotáčet se dozadu,už jsme jinde
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojík.
Terez to je hezký, taky chci holčičku, a jak píšeš, neotáčet se, spíš věř že jednou budeš mít taky takovou.
![]()
Já jdu po měsíci a pl zítra do práce, že by se mi moc chtělo to se říct nedá na sobotu, ale jinak se těším, už mi doma lehce hrabalo zase. Akorát to vstávání ve 3:30 na to se moc netěším teda.
Jo a taky se mi konečně dostalo předvolání k soudu kvůli prckovi, maj to tam už od července a teď bude první stání. Mě taky nebavěj na tom soudě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vstávat ve 3:30? A já naříkám, že musím vstávat v půl sedmý
.A co řešíte u soudu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No co, klasika, svěření dítěte do péče a výživné, budem řešit. S idiotem kterej nemá zájem o nic, 8 měsíců o něm nevím. A malej taky ne, což je dobře prachy a´t si klidně nabouchá třeba víte kam ale chci mít papír že ho mám svěřeného do péče já a časem se ho pokusíme uhnat aby podepsal souhlas s adopcí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a já vstávat do práce pravidelně v půl sedmý jsem nejvysmátější člověk planety. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to ti budu držet palce,ať tě to nestojí moc nervů a bejvalej ti jde na ruku.Když vidím permanentní tahanice u našich kamarádů o děti a výživný…-je to někdy síla.
No znáš to, vstávám v půl sedmý,ale zase v práci jsem do půl pátý…prostě to máme posunutý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to do půl pátý to je hooodně veliká vyjímka abych já makala, většinou mezi druhou at třetí končím, někdy ale i v jednu, jak kdy.
A bejvalej mi na ruku nepůjde protože je idiot a sobeckej hajzl, což je vidět i na tom že co jsem od něj odešla tak se mnou prostě nekomunikuje a nikdy asi nebude a tvrdí že prcek je jeho na 28%. Prostě debil. Co děláš? Nějakej kancl?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak kdy.Projektuju zeleň-stromečky,kytičky a tak.Takže někdy chodím po terénu mapovat a někdy sedím v kanclu u PC-teď už týden myšuju a už mi z toho hrabe.Už abych šla někam ven.Co děláš ty?Takhle brzy chodí jen moje teta do pekárny nebo kamarádky občas na směnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, tak ale to musí být hezké. Takové lidi mám ráda a obdivuju protože já na takové věci nemám buňky. Jednak si neumím ty rostlinky představit jaké budou až budou velké a druhak nemám nějak estetické cítění co k sobě může a co nemůže. A s oblibou mi chcípaj i domácí kytky.
Já řídím tramvaj, v Praze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak jsme se vrátili z dovolené v Rakouských Alpách. Počasí nic moc, celou dobu příšerná mlha, pro lidi, co to tam neznaj, to neni vůbec požitek. My tam jezdíme už spoustu let, ale vždycky nám aspoň 1 den svítilo sluníčko, tohle bylo už na hlavu… No ale užili jsme si to i tak.
Koukám, tady je to pracovně rozmanité… Já se teda přiznám, že pracuju právě u soudu, ale za tu rychlost tam fakt nemůžu… ![]()
O našem soudu se ale tvrdí, že je jeden z nejrychlejších v ČR. Sedím na civilu, takže rozvody to je moje… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A na jakém soudu děláš? Jinak mě právě čeká spou o svěření dítěte do péče a určení výše alimentů plus styku s otcem.
Tak s otcem neni styk žádnej, dítě svěřej mě, ovšem jak to bude s alimentama to nevim. Uvidíme, podle mě se debil ani nedostaví. řeší to soud pro Prahu 3.
Jinak Alpy rošičku závidím, tu mlhu už méně, páč sluníčko mi začíná krutě chybět už i tady, peklo.
A dneska mám maturitní ples kam se mi ale vůůůbec nechce, no ale co se dá dělat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Wildcat: Ráda bych ti řekla, že když se ti tam nechce, bude to určitě super, mě to tak taky lidi říkaj, ale u mě většinou platí, že kam se mi nechce, tam to stojí za …!
Ale snad se budeš bavit a užiješ si to. Pracuju v Jindřichově Hradci.
Tak budu držet palečky, ať ti to dobře dopadne - ples i spor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No teda holky, kde všechny jste???
A kde je tak dlouho ta Janča???
Já byla dneska na tý kontrole, jestli se to tak dá říct. Doktor mě sice pozval dovnitř, ale když jsem mu řekla, že mám od pátku krámy, tak mi řekl, že to je vlastně to nejlepší, co může být, že to přišlo takhle přesně a že by se tím vlastně měla děloha jakoby propláchnout a odnést i ten nejmenší zbytek (kdyby tam ještě nějakej byl). Tak mě nechal jít, nic mi nedělal a řekl, ať se stavím ještě za týden, že mi udělá ultrazvuk a nabere krev, že po MS už by tam nemělo být vůbec nic… To je sice hezký, ale já už myslela, že tam jdu dneska naposled… Tolik propustek jsem neměla ani za celej minulej rok, co mám teď za ty 2 měsíce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Olejnice tak to je super že jsi dostala MS tak jak máš, já bych mu věřila, hele tak bude jěště jedna propustka. S miminkem a vším okolo něj a to jěště ani neni na cestě se s tím prostě smiř. Ale určo už bude všechno v nejlepším pořádku, chce se jen přesvědčit a vy se budete moci naplno začít zase snažit o mimčo. Přeju ti to, už aby to bylo co? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Wildcat, těším se moc, ale lhala bych, kdybych řekla, že nemám strach, co bude. Vím, že nemá cenu se otáčet, nikdo nezmění to, co bylo, já to ani nechci, beru to tak, že se to prostě mělo stát, ale přece jen ten strach už mě asi bude provázet pořád.., teda minimálně do doby, než budeme doma tři… ![]()
A co plesík, jak to dopadlo???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Jilna10 , 6.2.24 15:21
- super84 , 31.5.17 23:33
- Tom-Jerry , 8.5.17 21:20
- Pomka , 21.1.14 16:18
- Janina1982 , 17.7.13 11:29
- simsulka , 3.9.12 21:45
- olejnice , 3.9.12 19:28
- clostylbegytka , 26.6.12 14:00
- Niky18 , 25.5.12 13:45
- verca.kl , 27.4.12 21:32
- triada , 2.3.12 14:08
- Trojlístek , 30.1.12 17:31
- kadlina , 20.11.11 23:08
- Veruška22 , 11.11.11 09:35
- Kacise , 8.11.11 18:46
Moderátor skupiny
Nové diskuze
Vyhoření a ztráta smyslu
- 16.7.26 07:02
- JancaS84
- 5
Nevyspělý manžel- jsem těhotná
- 16.7.26 07:52
- Apolena05
- 26
Přístavba k rodinnému domu
- 15.7.26 22:34
- smily81
- 1
Tetky a mařeny z vesnice
- Betty MacDonald
- 11
Zkušenosti Peptipen
- 15.7.26 22:13
- Lola356
- 1
Tip na dárek pro 12 letou holku z Action
- 16.7.26 06:25
- blumen
- 9
Gastroenterologie – jak probíhá návštěva?
- 15.7.26 19:44
- Anonymní
- 8
Rozbrečela jsem se u psychiatra
- 16.7.26 06:20
- Anonymní
- 14
Aneurysma v mozku
- 15.7.26 21:01
- Anonymní
- 10
Jak často jezdilo nevlastní pubertální dítě
- 15.7.26 23:37
- Alušáček
- 22
Nové příspěvky
Pro muže - porucha plodnosti
- 16.7.26 07:55
- M_Vladim
- 341
Milenky sem nová diskuze
- 16.7.26 07:54
- Centropen
- 117669
Tetky a mařeny z vesnice
- Betty MacDonald
- 11
Nevyspělý manžel- jsem těhotná
- Apolena05
- 26
Snažení 2026
- 16.7.26 07:47
- miluver
- 2286
Československý ovčák a 9leté dítě
- 16.7.26 07:42
- Bytsamsebou
- 85
Uživatelská jména podle abecedy
- 16.7.26 07:38
- Štěpínek1
- 5017
Dát dítě na noc k babičce bez předchozí...
- 16.7.26 07:13
- K. Rocánková
- 52
Jak se staráte o dítě vašeho partnera?...
- 16.7.26 07:11
- JancaS84
- 372
Má mě na háku, syn 2,5 roku
- 16.7.26 07:10
- inkakřivák
- 40