:-)
- Otevřená skupina
Jsi nedočkavá? Toužím po miminku, ale ještě musíš pár měsíců vydržet? Skupina přesně pro tebe :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Olejnice
No my skoro roční,ale spíš proto,že jsem se na to necítila,měli jsme příšernej rok-každej měsíc nějaká jobovka,do toho nějaký nemoci,nervíky a tak
.Co vy,jak dlouho máte pauzu?Oni doktoři říkaj pokaždý něco jinýho,někdy hned na to vlítnout
a někdy počkat.Já myslim,že obecně je nutný poslouchat tělo,co si řekne,i s prvním těhu
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terezco, já jdu teď v pondělí teprve na kontrolu po 14 dnech, tak právě čekám, co mi řekne Dr. a podle toho se pak zařídím. Myslím, že jsem se s tím vyrovnala dobře (potkali mě v životě už horší věci), a jestli se nervuju, tak to jenom kvůli práci, kterou čím dál víc nesnáším a chodím tam s odporem.
Chtěla bych počkat na MS teď v únoru, ten cyklus pak vynechat, a po tý březnový už mě nic nezastaví… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je fajn,budu ti držet palce,ať to dobře dopadne a doktor tě při kontrole povzbudí do dalšího snažení
.Já už mám v práci taky často krizi.Slečna,která mě měla nahradit když bych zůstala doma mně „předběhla“,otěhotněla a je na mateřské.Teď zaučuju další-no děti zatím neplánuje,snad to nedopadne stejně (i když to té první kolegyni hrozně přeju).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všem
Hoky,vyrážím domů (net mám jen v práci).Přeju všem krásný odpočinkový víkend plný radostí
!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky tu tak trochu jsem. Ale když čtu proč jěště nemáte děti tak si říkám že sem zase nepatřím já. Beru HA a slepě věřím že stejně jako poprvé ji vysadím a do dvou měs budu těhu, nejdéle do půl roka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen na vysvětlení, zatím ty HA beru protože v červnu maturuju, dělám si dálkově maturu. A potom 23.6.2011 máme s přítelem svatbu. Mám sice už syna, jeho mětřík je v podpisu, ale ten neni biologicky mého současného přítele. Když budu na světbě už těhu tak mi to vadit nebude, ale chci se vejít do norm šatů. A maturovat chci netěhu protože jaksi se nechci těhotná nervit, neni to zdravý pro nikoho. Takže HA přestanu brát přesně 30.4.
Vím vlezlajsem vám sem i když to plánuju trochu později, ale všem vám to tu moc přeju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHoj wild, vůbec nevadí, že jsi z anáma přišla. není to tu určeno pro holky, které se začínají snažit nutně od března..Je to jen takové orientační..takže nám nikam neutíkej, není to potřeba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terezco, díky. Taky doufám, že si zítra vyslechnu něco povzbudivýho… Napíšu pak, jak jsem dopadla, i když výsledky krve budou zase nejdřív v úterý. To si kolegyně dovolila dost, takhle přebíhat, ale neboj, teď už budeš určitě na řadě… ![]()
Před chvílí jsem dočítala diskuzi, ve který si píšem s holkama a dozvěděla jsem se, že jedna teď musela na ukončení těhu v 10. tt. Šla na ultrazvuk i s manželem a Dr. jim oznámil, že je to neprospívající těhu a tak musela do nemocnice, tam to potvrdili a následně na revizi… Snažili se rok. Je to nespravedlivý… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
wildcat
Já myslim,že když si to takhle naplánuješ,vyjde to
Držím palce!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé no díky, no jsem na to zvědavá jak to tentokrát dopadne. Jenže já si říkám že u prvního to byla strašně rychlá akce, rozhodla jsem se, přestala brát prášky a ani pořádně nevěděla jestli to opravdu chci a co vlastně dělám a než jsem se vzpamatovala už jsem byla těhu. Tentokrát ho moc moc chci, a právě proto se při mém štěstí bojím že to nepůjde. Tenhle můj nynější partner je poklad sám na téhle planetě, a proto bych mu chtěla dát prcka, on teda Domíska bere jako svýho, ale chtěla bych aby měl alespoň jedno uplně svý no. Moc bych to chtěla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
olejnice
Já vim,je to pak smutný,ale není to konec světa,navíc slyším z různých stran komu všemu se to stalo-i mezi dvěma zdravýma dětma.Prostě se tam něco přesmykne a nemá to holt být.Mám kamarádku,která ještě nevěděla,že je těhotná,a skočila paraglide,pak měli ošklivou bouračku v autě a ještě absolvovala večírek,kde se strašně opila (skoro až k otravě)a co myslíš,mají zdravýho kluka jako buka
.Co má být má být.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, to si říkám taky, že když ten život chce žít tak bude a když nechce tak ne. Já znám opačnej případ, kámoška otěhotněla, strašně se hlídala, pak jí začalo být zle, skončila v nemocnici, hlídali jí, píchali všechno možný aby se to udrželo a stejně jí pak začalo klesat HCG až to šlo pryč uplně. Někdy z kraje těhu.
Proto pokud mi nebude zle tak zsutanu v práci dokud to na mě nebude vidět, já totiž svou práci těhu vykonávat nesmím, ale dokud to na mě nebude vidět tak na to kašlu asik. Nebo zašitá na půl roku někam do kanclu, pár měsíců mi bude bohatě stačit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
všem
Jinak vám holky musim říct,že jsem si vytvořila takový zaklínadlo proti strachu.Protože se samosebou bojim,aby se mi to zamlknutí nestalo znovu.(No trochu předbíhám,protože nejsem ještě těhotná,ale minule to šlo okamžitě,tak doufám,že to půjde i teď.).Když mě přepadne úzkost,říkám si:„opustila jsem veškerý negativní myšlenky týkající se mýho těhotenství a miminka“.No a hned se mi uleví
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terezco - To je strašně hezký, takový pozitivní. Chválim, člověk si musí umět sám sobě dodávat dovahu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Jilna10 , 6.2.24 15:21
- super84 , 31.5.17 23:33
- Tom-Jerry , 8.5.17 21:20
- Pomka , 21.1.14 16:18
- Janina1982 , 17.7.13 11:29
- simsulka , 3.9.12 21:45
- olejnice , 3.9.12 19:28
- clostylbegytka , 26.6.12 14:00
- Niky18 , 25.5.12 13:45
- verca.kl , 27.4.12 21:32
- triada , 2.3.12 14:08
- Trojlístek , 30.1.12 17:31
- kadlina , 20.11.11 23:08
- Veruška22 , 11.11.11 09:35
- Kacise , 8.11.11 18:46
Moderátor skupiny
Nové diskuze
Vyhoření a ztráta smyslu
- 16.7.26 07:02
- JancaS84
- 5
Nevyspělý manžel- jsem těhotná
- 16.7.26 07:52
- Apolena05
- 26
Přístavba k rodinnému domu
- 15.7.26 22:34
- smily81
- 1
Tetky a mařeny z vesnice
- Betty MacDonald
- 11
Zkušenosti Peptipen
- 15.7.26 22:13
- Lola356
- 1
Tip na dárek pro 12 letou holku z Action
- 16.7.26 06:25
- blumen
- 9
Gastroenterologie – jak probíhá návštěva?
- 15.7.26 19:44
- Anonymní
- 8
Rozbrečela jsem se u psychiatra
- 16.7.26 06:20
- Anonymní
- 14
Aneurysma v mozku
- 15.7.26 21:01
- Anonymní
- 10
Jak často jezdilo nevlastní pubertální dítě
- 15.7.26 23:37
- Alušáček
- 22
Nové příspěvky
Pro muže - porucha plodnosti
- 16.7.26 07:55
- M_Vladim
- 341
Milenky sem nová diskuze
- 16.7.26 07:54
- Centropen
- 117669
Tetky a mařeny z vesnice
- Betty MacDonald
- 11
Nevyspělý manžel- jsem těhotná
- Apolena05
- 26
Snažení 2026
- 16.7.26 07:47
- miluver
- 2286
Československý ovčák a 9leté dítě
- 16.7.26 07:42
- Bytsamsebou
- 85
Uživatelská jména podle abecedy
- 16.7.26 07:38
- Štěpínek1
- 5017
Dát dítě na noc k babičce bez předchozí...
- 16.7.26 07:13
- K. Rocánková
- 52
Jak se staráte o dítě vašeho partnera?...
- 16.7.26 07:11
- JancaS84
- 372
Má mě na háku, syn 2,5 roku
- 16.7.26 07:10
- inkakřivák
- 40