:-)

• Otevřená skupina

Jsi nedočkavá? Toužím po miminku, ale ještě musíš pár měsíců vydržet? Skupina přesně pro tebe :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5428
2.2.11 16:41

Oli, to je fajn, že tu budeš snáma :-)
Je příjemný vědět, že má někdo stejné „problémy jako ty“, víš jak to myslím..zle samozřejmě ne :-)
Odkud vlastně jsi?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
2.2.11 20:25

Jani, díky za ofiko přijetí… :wink:

Jsem z Jindřichova Hradce, ne přímo, dojíždím tam do práce, bydlím na vesnici 30 km odtud. Jinak já jsem taky Jana, olejnice mě napadla kdysi dávno na základce, když jsem si zakládala svůj první mail a používám to do dnes a všude, co se netu týče… :-)

Takže nám tu zbývá cca měsíc do snažení… A když se to tak vezme, únor je nejkratší, tak to snad uteče rychle, že jo?

No a co vy všechny ostatní tady? Papáte už nějaký vitamínky?

Já jsem si nechala od Dr. napsat Acidum folicum, je to čistá kyselina listová, která je jen na předpis, protože je mnohem silnější než ta volně prodejná. Byla jsem tak s Dr. domluvená, že až se budeme chtít začít snažit, mám přijít a napíše mi jí. Beru to taky kvůli tomu mýmu 1. těhu. No a mimo to jsem si koupila Mamavit, ale ten nepapám pravidelně, spíš tak obden… No a ještě bumbám kontryhelový čajík a ten si teda dopřávám každý den teď od toho potratu, jinak se má pít vždy od začátku cyklu do ovulace…

Nevim, jestli to všechno vůbec k něčemu je, ale já jsem toho názoru, že člověk tomu musí hlavně věřit… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
2.2.11 21:09

Takže ahoj Jani :-)

Já jsem zase z malého městečka kousíček od Brna.
Jinak já už 2 měsíce baštím Calibrum - babyplan. Tak doufám, že to k něčemu bude :-)

Ostatní holky se nějak neozývají:-( no snad se to rozjede:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
2.2.11 21:45

Ahoj holky,

Jsem rada, ze se to tu trochu rozhybalo. Myslim, ze je fain, ze mame kazda trochu jine zkusenosti, nikdy nevime kdy budeme potrebovat jakou radu :-P .

Ja jsem z Prahy - Zličína.

Ohledne vitaminu, mam taky kyselku od doktora,tak nejak beru mamavit a ted jsem si koupila nejakej cajik, ale mam to tak nejak pro lepsi pocit asi mi to nejak vyrazne nepomuze, ale zkusit se ma vsechno, i pak doktor rikal, ze zazraky se deji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
2.2.11 22:39

Jste mě nahlodaly s těma čajíkama :mrgreen:
Jaký máte vyzkoušený? Asi si taky nějaký koupím..mezi moje nejoblíbenější patří jednoznačně černý čas, který se v těhu pít nemá, takže budu mít útrum :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
3.2.11 07:35

Dobré ráno holky,

tak ještě k těm čajíkům, já jsem si koupila i těhu čaj od Lerose, ale ten jsem měla zatim asi 3 x.

Na kontryhel se názory liší, někdo věří, že je to fakt zázrak a holky v naší diskuzi psali, že sice podporuje růst děložní sliznice, ale u někoho se může stát, že ta sliznice pak roste i mimo dělohu a vajíčko se pak může zahnízdit jinde, než by mělo, to jsem nikdy neslyšela, až od nich. Já piju ten, co je na obrázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
3.2.11 19:36

Super, bezva tip, díky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
4.2.11 09:32

Achoj :mavam:
Ja uz ani nevim jaky jsem si objednala, mel by mi prijit ted nekdy, tak dam vedet jakej to je. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
4.2.11 10:09

Ahoj holky, vypadá to, že sit u píšeme jen my 3 co?:o)
To neva, třebas se někdo ještě přidá..
Po neděli určo nějaký čajík pořídím, jím jen calibrum..
Kdyby jsme se tu už nepotkaly, tak hezký víkend :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
4.2.11 12:23

Ahoj

Ahoj holky,moc vás zdravím a všem moc fandím,ať se to podaří!!!Oli,mám za sebou taky jedno zamlké těhu v 10.týdnu,ale už přišla doba snažit se o další,takže hurá do toho-řekli jsme si od dubna.Vůbec nevěš hlavu mám spoustu kamarádek,kterým se to jednou nepovedlo a teď mají krásnou rodinu.Jinak mně moc pomohl Feminam (byliny z klášterní zahrady)-je to směs jeřábu,kontryhele a měsíčku,srovnal se mi po tom úžasně cyklus, ms bez bolesti a špinění žádný.I proto doufám,že to tentokrát vyjde :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
4.2.11 12:27

Janino,mně doktorka taky hned předepsala kyselinu listovou.No ale jinak jsem vyrazila za bylinkářkou,aby mě prokoukla celkově,piju nějakej čaj udělanej mně přímo na míru a jsem taky hned klidnější,že je všechno na dobré cestě :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
4.2.11 12:30

všem

Jo a taky je holky super cvičení podle Mojžíšové (fakt se to vyplatí)-uvolní se páteř a kyčelní klouby,prokrví pánev atd.Cviky se dají najít na internetu a alespoň to vyplní to čekání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
4.2.11 12:38

Ahojky Terezco :mavam:

vítej. :dance: Je škoda, že ti to nevyslo uz jednou, ale je videt, ze na to jdes z pozitivnim pristupem a to je podle me nejdulezitejsi vec. :palec:

Jo cvičení podle pani Mojžíšové můžu také doporučit, a kdyz nepomuze s tehulkovanim tak pro dobrej pocit bez bolesti beder urco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
4.2.11 12:41

Ahoj holky,

tak se nám ten týden zase pěkně krátí. Už aby bylo půl čtvrtý, dojedu nakoupit a pak domů za miláčkem. Zítra chceme jít lyžovat, už se těším… :dance:

Terezco, zamlklé těhu je podle mě horší než SP, musela si na revizi, viď? Té já jsem se naštěstí vyhla, a právě proto taky doufám, že nebudeme muset čekat tak dlouho s novým snažením, když se s tím tělo vypořádalo samo… Jak dlouhou pauzu tedy máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
4.2.11 12:46

Jojo,Prchynko,kamarádka cvičila vybraný cviky z Mojžíšky i celej začátek těhotenství.Jo a taky mi moc pomohla jóga a tantrajóga pro ženy (Mohendžodáro).Pěkně jsem se uvolnila,vyhnala ze sebe ten pocit křivdy,že se to nepovedlo a nejsem už tak nervózní,prostě,jestlito má bejt,tak to bude a nikdo a nic to nezastaví :lol: .Oni ty nervíky tomu moc nepomůžou,spíš naopak :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny