:-)

• Otevřená skupina

Jsi nedočkavá? Toužím po miminku, ale ještě musíš pár měsíců vydržet? Skupina přesně pro tebe :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
10.2.11 15:54

Prchynko,já taky moc ne.Ale byla jsem v pondělí na reflexní masáži a paní když slyšela,že potrat a že jsem měla už několik bouraček v autě a buse a jiný jobovky z mýho života mi to nabídla.Prý se tím dají odblokovat všechny možný zajetý „programy“ v životě.Myslela jsem,že bych si vygumovala z hlavy ten strach z dalšího těhu :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
10.2.11 16:19

Jo taky jsem o tom premyslela takle, hlavne odblokovat stres, protoze i kdyz se snazim tak mam z toho 2.ivf strach, a tak. Tak jestli to vyzkousis tak dej vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.2.11 16:28

Určitě řeknu, ale dostanu se tam až někdy na zač. března…Kdy jdeš vlastně na to další IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.2.11 16:37

Prchynka

Znáš metodu Eugena Jonáše?Je to taková zvláštní metoda…ale kamarádka to dostala od svý vlastní gynekoložky,když se jí těhu 3× nevyvedlo.Tam je možný kromě jinýho nechat si spočítat podle hodiny a času a místa tvýho narození termíny početí,kdy je naděje na životaschopné mimčo.Prý to funguje na 98%.Akorát někdy se ukáže,že těch možných životaschopných dní je jen maličko do roka.Každopádně té kamarádce to vyšlo a po třech potratech mají zdravou holčičku (i určené pohlaví sedělo).Já si tam pro zajímavost psala v říjnu (stojí to 600,–)no a ty dobrý dny mi vyšly v dubnu až srpnu-takže i proto po tom prvním pokusu tak dlouho čekám.HU,to je hodin,už musim domu,manžílek je nemocnej,jedu se o něj starat :hug: .Holky mějte se pěkně (budu u PC až v pondělí)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
14.2.11 08:23

Dobré ránko.

Tak já jsem zase o kousek blíž začátku pokusům o prcka. Mám za sebou další menses. Už jen tři platíčka antiko a půjdem na to naostro.

Mám za sebou celkem super víkend, co vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
14.2.11 08:43

Wildcat,tak to gratuluju,já si zrovna taky včera říkala,že ještě 2× ms a jdeme na to!Já mám za sebou super víkend.Včera jsme měli celodenní seminář Mohendžodára (tantrajóga pro ženy),úúúžasně jsem se vybláznila při spontánním tanci,odblokla pár věcí a při cvičení mi přišlo navíc několik moc zajímavých vizí.Holky všem moc doporučuju,už to cvičím 3/4 roku a je to bomba na stres,na plodnost na sex na vztahy-prostě všechno se zlepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
14.2.11 09:07

Tyjo tak o tom slyším snad poprvý. Tak to je taky super. Tak každej by měl mít něco jak se odreagovat a vypnout. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
14.2.11 09:26

Jo,jo,je to báječný,akorát se to cvičí jen na pár místech v Čechách.Když tak se dají o tom vyhledat informace na www.mohendzodaro.cz (tam jsou i další odkazy na jednotlivý lektorky)a na stránkách naší lektorky www.rozkvetanizeny.cz.Uvolňuje se přitom a posiluje pánevní dno,čistí bloky a získává ženská energie do pánve a celýho těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
14.2.11 09:44

No, vypadá to super, akorát to neni koukám nejlevnější a nějak nemáme momentálně na rozhazování takže až bude hezky musejmi brusle stačit. A ono asi na to rozhazování nebude jěště dlouho. :wink: Myslím že se bez toho obejdu, i když by to fakt mohlo být zajímavé. A odkud vlastně jsi není-li to tajné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
14.2.11 11:34

Ahoj holky,

tak mám za sebou další píchanec, čekala jsem v čekárně asi půl hodiny, pak mě vzala sestra dovnitř ještě s jednou pani, šly jsme obě jen na krev, tak jsme předběhly plnou čekárnu. Mám si zase ve středu zavolat na výsledky… Snad už je to naposled… Jo a jinak listovku další mi na recept nenapsala, sestra mi jen dala vzorky, co tam měla, takže mám 3 krabičky Femibionu a 4 krabičky Mamavitu s DHA, kde je to asi po pěti tabletách, tak na chvíli mám co brát, budu to kombinovat s listovkou, co jsem si koupila sama a samozřejmě si každý večer ještě dám jeden kontryhelák… No a děj se vůle Boží… :-D

Kdepak máme Janču???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
14.2.11 11:53

Ahoj Olejnice. To vyjde určo, uvidíš, kor když to takhle podporuješ.

No nic, mastím do školy, tak se tu mějte hezky já tu buud zase zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
14.2.11 13:50

Wildcat

Já jsem od Plzně :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
14.2.11 13:53

Olejnice,budeme držet palce,určitě to už klesne,uvidíš.Holky proč vlastně předepisujou tu kyselinu listovou?Já jí taky zobu ještě spolu s železem v jednom borůvkovým elixíru od JUSTu (prý se to líp vzájemně potencuje-říkala mi to doktorka),ale teď to trochu flákám-no budu muset zase začít zodpovědneji a pravidelně :-D .Jak jste na tom ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
14.2.11 13:55

Wildcat

Jak často chodíš do školy?Dá se to zvládnout s prací?To fakt obdivuju,to bych už nedala.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
15.2.11 10:52

Holky děkuju, palečky budu potřebovat… Taky vám budu držet všechny co mám. :-)

Terezco, nedostatek kyseliny listové způsobuje například vývojové vady mozku a lebky, rozštěp páteře apod. Pravidelné užívání kyseliny listové snižuje riziko vrozených vad až o 50 – 70%. To je dobrej důvod jí zobat, ne??? :-)

A tady ještě něco z netu:

Dobrým zdrojem kyseliny listové je zelenina (hrášek, brokolice, chřest, růžičková kapusta, špenát), maso a vnitřnosti (játra) a vyskytuje se také ve vejcích a celozrnných výrobcích. Kyselina listová je však velice labilní vitamin, ničí se teplem, přístupem vzduchu, světla, je citlivá i k oxidaci při styku s kovem. Zeleninový salát bychom tedy neměli dávat do kovové misky, lepší je ho trhat, nikoliv krájet. Vzhledem k této labilitě je velmi těžké „sníst“ denně požadované množství kyseliny listové, proto se těm ženám, které plánují těhotenství (a také těhotným v prvním trimestru), doporučuje užívat preparáty, obsahující kyselinu listovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny