:-)
- Otevřená skupina
Jsi nedočkavá? Toužím po miminku, ale ještě musíš pár měsíců vydržet? Skupina přesně pro tebe :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky, je březen, náš měsíc, jak to s váma vypadá???
Já byla včera ještě na kontrole u Dr., říkala, že mám sliznici 6 mm ve 3 vrstvách, což je naprosto v pořádku, tak to má být po MS, kdy se děloha chystá na plodné období… Brali mi krev, výsledky budou zítra… Jestli to už bude v pořádku, můžeme se začít snažit a mě vychází ovulka teď na víkend, tak bychom případně už mohli začít se snažením… Já se tak těším… ![]()
Co vy ostatní? Už jste do toho praštili, dobíráte HA, nebo ještě čekáte na MS??? Pište, vždyť to vypadá, že tu jsem fakt sama, i když sem občas některá z vás nakoukne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Olejnice
Ahoj,já byla skoro tejden pryč-na tantře pro ženy.Bylo to super,odložila jsem strach z otěhotnění a toho,kdyby se to znovu nepovedlo a dobře si zařádila
.My se budeme snažit až v dibnu,protože na konci března jedu na další část té tantry a protože je to dost fyzicky náročny,nerada bych riskovala.A taky mám harmonogram podle metody Eugena Jonáše a tam máme plodné dny na početí životaschopného dítěte uvedené až od dubna do srpna (zato každý měsíc-hurá!!!). Jinak Oli moc zdravím a držím palce do ovulace!!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Teri, to je dobře, že sis to užila a i ti to pomohlo… Snad vám to brzo vyjde.
Jinak holky, já teď volala k Dr., tak krev mám čistou, sestra říkala, že mi tam zbývá poslední jednotka a to bylo v úterý, takže teď už by tam nemělo být vůbec nic, takže snaženíčku nic nebrání!!! ![]()
Popřála mi, ať nám to brzy vyjde a abych co nejdřív přišla těhotná, že tentokrát už to určitě vyjde… Že mi to moc přeje… Jak tu sestru nemusim, dneska bych jí dala snad i pusu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je ze mě lazar… To jsem celá já… Odolávám nejdýl a pak jsem na tom nejhůř, málokdy se mi stalo, že bych se zvládla vymarodit bez antibiotik, trpím na průdušky a když se mi to rozjede, mám fakt zabijáckej kašel… Sakra! Mám teplotu – 38,5, neni mi vůbec dobře a jsem tu sama… ![]()
Holky, dobrou noc… Já už jsem zavrtaná v posteli… Pustím si na usnutí něco pěknýho a z postele zítra snad ani nevylezu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Ole,to je mi tě líto
-už jsi lepší?Já měla v pátek to samý,najednou 38,nevěděla jsem co s tím rychle dělat,na teploty jinak netrpim.A taky kašel tuberák a rýba jako trám.No ale dneska jsem musela do práce,tak tu sedim aspoň v teple a nebudu to přehánět.Uvaž si litry cibulovýho čaje!Do litru střední cibuli na dílky a 10min vařit a pít teplý popř. s medem-fakt to zabírá…smrdí to,když se to vaří ale samotnej čaj je výbornej slaďoučkej
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda tady je ale mrtvo… Co je s váma holky??? To už na tom všechny ležíte, že ani nemáte čas napsat? ![]()
Terezco, dneska už je to lepší, beru kapky na kašel, stříkám si do nosu Muconasal, mažu nos mastí, protože ho mám už jako cirkusovej klaun, ale snad už to pomalu odeznívá… Dneska teda navíc ještě blbě slyšim, mám zalehlý pravý ucho…
Holky, my jak teď tenhle cyklus vynechali, to je hrozný čekání… MS dostanu až 18.3. a další snaženíčko je tak v nedohlednu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Olejnice
Ole,já bych jen na MS a ovulaci nečekala
.Mám kamarádky,který otěhotněly těsně před MS nebo po ní.U každýho to může být jinak.To je fajn,že už je ti líp,tělo se pěkně zmátoří a budou síly na množení
!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terezca píše:
Znáš metodu Eugena Jonáše?Je to taková zvláštní metoda…ale kamarádka to dostala od svý vlastní gynekoložky,když se jí těhu 3× nevyvedlo.Tam je možný kromě jinýho nechat si spočítat podle hodiny a času a místa tvýho narození termíny početí,kdy je naděje na životaschopné mimčo.Prý to funguje na 98%.Akorát někdy se ukáže,že těch možných životaschopných dní je jen maličko do roka.Každopádně té kamarádce to vyšlo a po třech potratech mají zdravou holčičku (i určené pohlaví sedělo).Já si tam pro zajímavost psala v říjnu (stojí to 600,–)no a ty dobrý dny mi vyšly v dubnu až srpnu-takže i proto po tom prvním pokusu tak dlouho čekám.HU,to je hodin,už musim domu,manžílek je nemocnej,jedu se o něj starat.Holky mějte se pěkně (budu u PC až v pondělí)!!!
Ahojky Terezco, neznam ale uz jsem na to diky tobe koukala, omluvuju se, ze pisu az ted, ale nejak jem nemela posledni dobou cas.
A jak se mas?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
omluvuje se nejak jsem nemela cas, chteela jsem se zamestnan abych nemyslela na plodeni a nejak jsem si snedla vsechen cas ![]()
Tak jak Vám to jde? Ja 22.3. začínám 2.IVF tak uvidíme jak to půjde
Ale mam objednanej páreček, tak doufám, ze to vyjde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prchynka
Ahoj
děkuju za optání,daří se mi už dobře.Asi před dvěma týdny jsem měla krizi (přišlo mi,že nic nemá cenu),ale byla jsem pak na tantře pro ženy,kde jsem se pěkně vyvztekala a vytancovala a zbavila se strachů a tak,takže teď už je to o 1000% lepší
.Teda,ale to máte IVF už na spadnutí!!!!!Jsi v pohodě? Já jdu až kolem 18. dubna na 2.IUI-tak uvidíme,strach z toho mám,když to poprvý nedopadlo,ale kdo se bojí,nesmí do lesa,že jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jasne, my se nebojíme a proto padime do lesa
Ja se mam dobre, v sobe se mi topodarilopekne srovnat takze zatim dobre, zatim me nic nerozhodilo
Chtela jsem se jeste zeptat kam jsi si psala o metodu jonáše, ja to zatim na internetu nasla kolem 1500 a vys, chtela bych to jentak ze zajimavosti zkusit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně
- jen tak pro sebe si to můžeš spočítat na http://najdise.cz/…etoda-poceti ale já jsem chtěla spočítat životaschopné miminko, takže jsem si psala na http://centrumjonas.com/slovak - měly by tam být všechny kontakty.Na tu životaschpnost to stojí 600,–Kč,jen na klasický výpočet plodných dní+pohlaví dítěte je to levnější.Psala jsem tam někdy na podzim a právě že životaschopné mimi nám vyšlo až od dubna do srpna tzn. jsme veškerý snažení odložili na ten duben.Kamarádce to podle toho vyšlo po předchozích třech potratech (i pohlaví dítěte)!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, zdravím Vás. My už se o mimi snažíme 10 měsíců, ale doufám, že už to brzo taky dopadne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj simsulko, tak držím palečky, ať se brzy zadaří… 10 měsíců je dost, ale březen - jaro, to zní ideálně ne? Snad z nás všech snažilek budou brzy těhulky… Moc to všem přeju…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Jilna10 , 6.2.24 15:21
- super84 , 31.5.17 23:33
- Tom-Jerry , 8.5.17 21:20
- Pomka , 21.1.14 16:18
- Janina1982 , 17.7.13 11:29
- simsulka , 3.9.12 21:45
- olejnice , 3.9.12 19:28
- clostylbegytka , 26.6.12 14:00
- Niky18 , 25.5.12 13:45
- verca.kl , 27.4.12 21:32
- triada , 2.3.12 14:08
- Trojlístek , 30.1.12 17:31
- kadlina , 20.11.11 23:08
- Veruška22 , 11.11.11 09:35
- Kacise , 8.11.11 18:46
Moderátor skupiny
Nové diskuze
Estrofem a Gynprodyl - otěhotnění
- 16.7.26 12:40
- Anonymní
- 2
Picly jsme se s kámoškou. Je to ostuda?
- 16.7.26 12:51
- KáťaKašpi
- 50
Vrásky kolem 30 - co pomáhá?
- 16.7.26 10:27
- Anonymní
- 38
Rodičovský příspěvek/nemocenská 2026
- 16.7.26 09:56
- Anonymní
- 1
Dítě v autě rychlá nebezpečná jízda sanitky
- 16.7.26 12:18
- admin
- 22
Šly by jste s pravdou ven hned na začátku...
- 16.7.26 12:54
- D. C.
- 27
Dětské Lázně Bělohrad - zkušenosti (my...
- 16.7.26 12:59
- Lavender2
- 18
Vyhoření a ztráta smyslu
- 16.7.26 12:34
- Anonymní
- 18
Nevyspělý manžel a já jsem těhotná
- 16.7.26 12:20
- normalni zena
- 61
Přístavba k rodinnému domu
- 16.7.26 12:34
- smily81
- 4
Nové příspěvky
Picly jsme se s kámoškou. Je to ostuda?
- 16.7.26 13:08
- Pučálkovic.Amina
- 51
Snažení 2026
- 16.7.26 13:06
- Coraline7
- 2301
Dohoda o ukončení PP vs. PN
- 16.7.26 13:00
- Snopy123
- 35
Jaká vlasová kosmetika je na trhu...
- 16.7.26 13:00
- Heduš Homolková
- 89
Tetky a mařeny z vesnice
- Anonymní
- 18
Dětské Lázně Bělohrad - zkušenosti (my...
- Lavender2
- 18
IVF - ET/KET 2026
- Lucii_V
- 5850
Jít do toho nebo ne? - milenec
- 16.7.26 12:58
- LukeR1
- 22
Co říkáte "kauze" prezidenta s Macinkou?
- adresa
- 3958
Šly by jste s pravdou ven hned na začátku...
- D. C.
- 27