Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martina.se tak ti to vyšlo dobře, já kdybych teď šla rovnou na MD tak si pískám…ale nehodlám se stresovat že něco chytnu, my roušky mít museli ![]()
@Meleys v čem se to teď liší? V ničem.. Osobně byhc doma nebyla.. Ale na se proste nebojím, pac mi to nejspíš buď už dotáhly, nebo dotáhnout děcka že školy.. ![]()
@martina.se každá se rozhodujeme podle sebe, já jsem teď izolovaná děti nemám jen jedno na cestě které ohrozit nechci. Navíc děti taky nechodili dlouho do školy že, půlroční prázdniny tu byly letos po dlouhé době a vsadím se že školy zase zavřou a domů ti to snad nedotáhnou… ![]()
@Meleys Jasně, že se Ti to nelíbí. Lepší zůstat doma a válet se, že? Jsem učitelka na prvním stupni ve čtvrtém měsíci. Ani náhodou doma nebudu. Doma budu tři roky. Nepotřebuji se doma válet už teď. Do obchodu taky chodit nebudeš? Aby si to náhodou nechytla
Budeš sedět doma a nevytáhneš paty z domu? Opravdu? Neber se tak vážně. Jsi JEN těhotná!
@Zamilovanakarolinka tak nedivim se ti už teď si měla dlouho prázdniny ne jako učitelka
když můžeš pracovat pracuj nikdo ti neříká že máš být doma jako já…já pracovala dlouho a můžu si to dovolit mám odmakáno několik let a představ si že bez dvouměsíčních prázdnin každý rok.Do obchodu a ven se opravdu nebojím chodit, neříkám že paty z domu nevytáhnu
do porodu taky nemám tak daleko jako ty, pracovala jsem stejně jako ty teď. Hezký večer ![]()
@Meleys Ano, ale já jsem také těhotná o něco méně než Ty. Takže ve finále, kdo toho odpracuje víc? Ty, válející se hysterka na gauči nebo já, pracující do šestého týdne před nástupem na mateřskou dovolenou? Miluji, jak se každý otáčí na tom, že máme prázdniny. Mám dovolenou stejně tak, jako každý jiný pracující. Ale prosím, jestli Ti prázdniny učitelek leží v žaludku, pojď učit. A prosím, do práce se bojíš, do obchodu už ne? Neprotiřečíš si? Vždyť i v obchodě můžeš potkat někoho Covid pozitivního. Když se tedy tak strašně bojíš, zavři se doma. Bez vycházek. Bez návštěvy obchoďáků atd. To už by taková zábava nebyla, že? Ale užit si “své prázdniny” to už super je ![]()
@Zamilovanakarolinka ja jen říkam že začátek těhotenství jsi měla v klídku a já chodila pracovat i v nouzovém stavu, takže proč mě tu nazýváš histerkou co se válí na gauči?
však jsi byla teď doma půl roku cca ale to už neřekneš..přeju ti aby jsi nastoupila 6 týdnů před porodem já si to tak taky přála, ale zdraví miminka je mi přednější než práce v rizikovém prostředí…jo a k těm obchodům..je rozdíl jít na deset min do krámu v roušce než s ní být celý den v práci
taky to není zdravý
@Meleys Myslíš, že učitele se v karanténě váleli na zadku? Všechno to bylo těžší, než si na ty čtyři hodiny stoupnout před děti a vše je naučit ve třídě tak, jak to všichni známe. Jenže to si nikdo neumí představit do té doby, než si to sám nevyzkouší. I mě povolání je rizikové. A co? Válet doma se kvůli tomu nebudu. Jestli se mám Covidem nakazit, nakazím se. I pro mě je zdraví miminka důležité, hysterii ale podléhat nehodlám. Tyhle “já jsem matka s kdo je víc” ženy mě zvedají ze židle
Jdi do práce a přestaň se ohánět těhotenstvím.
@Zamilovanakarolinka
prosímtě uklidni se a přestaň napadat @Meleys, ty to cítíš, že je fajn pracovat, ona ne a má na to nárok, spokojené těhotenství je nade vše
@Zamilovanakarolinka Učili jste děcka maximálně dálkově tak mě tady nepoučuj, do práce si jdi sama až budeš funět do roušky v 6.měsíci celý den třeba to uvidíš taky jinak.Je to na zvážení každého z nás jak se zachová…ty si klidně makej.
@Meleys Ano, já samozřejmě pracovat budu, co nejdéle to půjde. Nejsem hysterka, líná ani nemakač jako Ty. Bože
Raději budu funět do roušky než abych byla před celou rodinou, kolegy, kamarády… za línou. Jsi jen těhotná. Uvědom si to.
@Zamilovanakarolinka už mi tvoje komentáře vůbec nic nepřináší…úča co uráží lidi co ani nezná bude asi topka v normálním životě
dělej si co chceš ![]()
@Zamilovanakarolinka Přestaň být hnusná na ostatní! Každý má právo se zachovat tak, jak považuje pro sebe za nejlepší.
Odlišný názor není důvod k napadání!
@Zamilovanakarolinka píše:
@Meleys Ano, já samozřejmě pracovat budu, co nejdéle to půjde. Nejsem hysterka, líná ani nemakač jako Ty. BožeRaději budu funět do roušky než abych byla před celou rodinou, kolegy, kamarády… za línou. Jsi jen těhotná. Uvědom si to.
Karolínko tvoje komentáře mi vždy spraví den
jseš přímý důkaz toho, že dneska už fakt naprosto každý dokáže vystudovat výšku a nepotřebuje k tomu intelekt a špetku rozumu
skončit to ale musí, začni se prosím Tě chovat slušně a uctivě vůči uživatelům..
OH and btw, just reported for breaking the rules of the chat ![]()