A to jste věděli??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7296
25.8.22 20:11
@Žirafa 69 píše:
Stejně jako my, žirafy :jazyk:,máme stejný počet (všech) obratlů, jako lidé. Jen žirafy je mají poněkud větší. ;)
@Žirafa 69 píše:
Pravda. I třeba mexický naháč (pes) a kočky bez srsti apod, se musí mazat.

No a i koňovi se může spálit čumák. V tom je na tom stejně prase nebo člověk. Horší to je se se sexem, kůň vydrží jen 14 sekund, zatím co prase má orgasmus půl hodiny. To je dobrá nespravedlnost :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
25.8.22 20:12
@Magical-eyes píše:
A babské ucho je šalvěj přeslenitá ;)

že babské ucho je šalvěj, to ví přece každý, kdo kdy viděl Saxánu :mrgreen: ale asi nebýt Saxany, tak bych nikdy neslyšela o babském uchu :lol:

Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39729
25.8.22 20:13
@Matt 02 píše:
Nic si z toho nedělej, já to vím až ode dneška :mrgreen:. Teď čerstvě bydlím v Brně, tady je tramvaj šalina, to je známý, to se ví všude, v mém rodném kraji je to bombajka , ale nějaká elektrika, to slyším poprvé. Elektrika je pro mě to, co se teď zdražuje a všichni o tom mluví, prostě elektřina, ale já tomu říkám elektrika :mrgreen:

Tak to zas neznám já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39729
25.8.22 20:18
@Matt 02 píše:
No a i koňovi se může spálit čumák. V tom je na tom stejně prase nebo člověk. Horší to je se se sexem, kůň vydrží jen 14 sekund, zatím co prase má orgasmus půl hodiny. To je dobrá nespravedlnost :mrgreen:.

To jsem dnes četla.

@sagina píše: že babské ucho je šalvěj, to ví přece každý, kdo kdy viděl Saxánu :mrgreen: ale asi nebýt Saxany, tak bych nikdy neslyšela o babském uchu :lol:

To bylo jediné, co jsem si hned vybavila, když o tom byla řeč, jinak bych to nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.8.22 20:21
@Nikolwh píše:
V poslední době, mě nejvíce šokovalo zjištění, že Přemek Forejt si o pokrmech McDonald's myslí, že jsou „fresh“ a má je rád. :nevim: :potlesk: :lol:

Blééééééé, to nemůžu dostat z hlavy. Je to freš, mám to rád, je to freš, mám to rád, je to freš, mám to rád… díky za připomenutí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26580
25.8.22 20:29
@Zeoli píše: Žížala má 5 srdcí.

To asi ne, ale takova chobotnice ma tri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21465
25.8.22 20:31
@Sonmi píše:
Hele tady na Moravě se ale běžně říká eletrika ve smyslu elektřina. Třeba jako „vypni si eletriku, než se budeš hrabat ve vypínači“, nebo „celej barák jsem stavěl sám, ale na eletriku si netroufám“.
A tramvaj je jen a pouze šalina.
Takže ta mě taky čert vyskakoval ze zdi. :D

Je to tak. Elektrika je u nas ve vyznamu elektrina, ne tramvaj. Rika se treba Dej to do elektriky ve smyslu zapoj do zasuvky. Dokonce mi to davalo smysl, ze kdyz das dva spaliky do elektriky (zasuvky), vyleti cert (blesk). Dava to vetsi smysl, nez ze dvema spaliky vykastrovany ptak zapricini, ze cert vypadne z tramvaje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21465
25.8.22 20:38
@VitaminC píše:
Myslim, ze to tam ma schvalne - tyhle slovni hricky jsou temer v kazdem songu. Za to bych se nestydela :lol:

Klus si rad hraje se slovy, urcite je to tam schvalne.
Ja zas u pisnicky Srouby a matice vzdycky slysela „rikat ti o pizze“ a ono je to „rikat ti opice“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
25.8.22 20:52
@KalamityJohn píše:
Když jsme měli koně a přišel podkovář mu ořiznout kopyta - náš kůň byl bos celej život - tak ty odřezky dával našim psům.A taky jsem jim dával parohy na žvejkání, to milovali.

jo, na stánek s parůžky jsem náhodou natrefila včera cestou do obchodu. takže ten už má doma taky :mrgreen: ale z kopýtek bylo štěndo víc na větvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
25.8.22 20:52
@malákráličice píše:
Klus si rad hraje se slovy, urcite je to tam schvalne.
Ja zas u pisnicky Srouby a matice vzdycky slysela „rikat ti o pizze“ a ono je to „rikat ti opice“ :mrgreen:

A já zase z Noci na Karlštejně v písničce místo „kdy hon s lovci prohrají“ neustále slyšela „když Honzlovci prohrají“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
25.8.22 20:55
@Kvestorka píše:
A co teprv tetřevi honzlovci :mrgreen:

Teď to čtu zpětně, to jsem ráda, že nejsem sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21465
25.8.22 20:56
@Alladina píše:
A já zase z Noci na Karlštejně v písničce místo „kdy hon s lovci prohrají“ neustále slyšela „když Honzlovci prohrají“.

To jsme tam slyseli snad vsichni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21124
25.8.22 20:58
@Alladina píše:

Honzlovci a Hrdý Budžes a Lenin na horách a taky Čehona :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
25.8.22 21:01

Vždyť elektrika se říkalo i v Čechách, to neznáte? Jako tramvaji?

Příspěvek upraven 25.08.22 v 21:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
25.8.22 21:01
@Lenka_Hal píše:
To asi ne, ale takova chobotnice ma tri.

Ale nemá centrální nervovou soustavu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová