Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žirafa 69 píše:
Stejně jako my, žirafy,máme stejný počet (všech) obratlů, jako lidé. Jen žirafy je mají poněkud větší.
@Žirafa 69 píše:
Pravda. I třeba mexický naháč (pes) a kočky bez srsti apod, se musí mazat.
No a i koňovi se může spálit čumák. V tom je na tom stejně prase nebo člověk. Horší to je se se sexem, kůň vydrží jen 14 sekund, zatím co prase má orgasmus půl hodiny. To je dobrá nespravedlnost
.
@Magical-eyes píše:
A babské ucho je šalvěj přeslenitá
že babské ucho je šalvěj, to ví přece každý, kdo kdy viděl Saxánu
ale asi nebýt Saxany, tak bych nikdy neslyšela o babském uchu ![]()
@Matt 02 píše:
Nic si z toho nedělej, já to vím až ode dneška. Teď čerstvě bydlím v Brně, tady je tramvaj šalina, to je známý, to se ví všude, v mém rodném kraji je to bombajka , ale nějaká elektrika, to slyším poprvé. Elektrika je pro mě to, co se teď zdražuje a všichni o tom mluví, prostě elektřina, ale já tomu říkám elektrika
Tak to zas neznám já.
@Matt 02 píše:
No a i koňovi se může spálit čumák. V tom je na tom stejně prase nebo člověk. Horší to je se se sexem, kůň vydrží jen 14 sekund, zatím co prase má orgasmus půl hodiny. To je dobrá nespravedlnost.
To jsem dnes četla.
@sagina píše: že babské ucho je šalvěj, to ví přece každý, kdo kdy viděl Saxánuale asi nebýt Saxany, tak bych nikdy neslyšela o babském uchu
To bylo jediné, co jsem si hned vybavila, když o tom byla řeč, jinak bych to nevěděla.
@Nikolwh píše:
V poslední době, mě nejvíce šokovalo zjištění, že Přemek Forejt si o pokrmech McDonald's myslí, že jsou „fresh“ a má je rád.![]()
![]()
Blééééééé, to nemůžu dostat z hlavy. Je to freš, mám to rád, je to freš, mám to rád, je to freš, mám to rád… díky za připomenutí ![]()
@Zeoli píše: Žížala má 5 srdcí.
To asi ne, ale takova chobotnice ma tri.
@Sonmi píše:
Hele tady na Moravě se ale běžně říká eletrika ve smyslu elektřina. Třeba jako „vypni si eletriku, než se budeš hrabat ve vypínači“, nebo „celej barák jsem stavěl sám, ale na eletriku si netroufám“.
A tramvaj je jen a pouze šalina.
Takže ta mě taky čert vyskakoval ze zdi.
Je to tak. Elektrika je u nas ve vyznamu elektrina, ne tramvaj. Rika se treba Dej to do elektriky ve smyslu zapoj do zasuvky. Dokonce mi to davalo smysl, ze kdyz das dva spaliky do elektriky (zasuvky), vyleti cert (blesk). Dava to vetsi smysl, nez ze dvema spaliky vykastrovany ptak zapricini, ze cert vypadne z tramvaje. ![]()
@VitaminC píše:
Myslim, ze to tam ma schvalne - tyhle slovni hricky jsou temer v kazdem songu. Za to bych se nestydela
Klus si rad hraje se slovy, urcite je to tam schvalne.
Ja zas u pisnicky Srouby a matice vzdycky slysela „rikat ti o pizze“ a ono je to „rikat ti opice“ ![]()
@KalamityJohn píše:
Když jsme měli koně a přišel podkovář mu ořiznout kopyta - náš kůň byl bos celej život - tak ty odřezky dával našim psům.A taky jsem jim dával parohy na žvejkání, to milovali.
jo, na stánek s parůžky jsem náhodou natrefila včera cestou do obchodu. takže ten už má doma taky
ale z kopýtek bylo štěndo víc na větvi.

@malákráličice píše:
Klus si rad hraje se slovy, urcite je to tam schvalne.
Ja zas u pisnicky Srouby a matice vzdycky slysela „rikat ti o pizze“ a ono je to „rikat ti opice“
A já zase z Noci na Karlštejně v písničce místo „kdy hon s lovci prohrají“ neustále slyšela „když Honzlovci prohrají“.
@Kvestorka píše:
A co teprv tetřevi honzlovci
Teď to čtu zpětně, to jsem ráda, že nejsem sama ![]()
@Alladina píše:
A já zase z Noci na Karlštejně v písničce místo „kdy hon s lovci prohrají“ neustále slyšela „když Honzlovci prohrají“.
To jsme tam slyseli snad vsichni. ![]()
@Alladina píše:
Honzlovci a Hrdý Budžes a Lenin na horách a taky Čehona ![]()
Vždyť elektrika se říkalo i v Čechách, to neznáte? Jako tramvaji?
Příspěvek upraven 25.08.22 v 21:01
@Lenka_Hal píše:
To asi ne, ale takova chobotnice ma tri.
Ale nemá centrální nervovou soustavu ![]()