Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Laurit-no po tech popsanych zivotech anonymnich pred tebou je tvuj problem opravdu spise usmevny, ale nezlehcuji to. Ty musis vedet jestli s tim chlapem chces byt. Zrovna tento vas pripad bych odpustila, nejak hluboce neresila. Chapu, ze je to neprijemne-od toho facky jsou, je to spis potupa nez bolest.
Smířit se s agresivitou? V žádném případě, alkohol jen umocňuje to, kým člověk opravdu je… to že je někdo opilý není žádná omluva pro hovadské chování.
@laurit5 píše:
@andrejika asi si si iste nevšimla, že ja som nechcela a ani nečekala LUTOVANIE, to bolo asi to posledné, čo by som čakala od ľudí, nechcem ľútosť, chcela som len NAZOR na to, alebo resp.rady,ako to riešiť, či ste už niečo podobné zažili a pod. nechcem vašu ľútosť, chcem len pochopenie a trošku úprimne a od srdca poradiť, a nie hned na mna všetko váľať a chybu hladať LEN vo mne a on je ten svätý…
To je jak mluvit do dubu, čteš co ti tady všichni píšou? To co se stalo je úplná blbost a nemá smysl to řešit. Celé jsi to vyprovokovala. Žádné závěry o charakteru tvého partnera bych nedělala!!!
@yogistka píše:
Smířit se s agresivitou? V žádném případě, alkohol jen umocňuje to, kým člověk opravdu je… to že je někdo opilý není žádná omluva pro hovadské chování.
Těžko říct na koho reaguješ. Jestli na laurit5, tak si nejdřív přečti. Spíš bych si myslela, že je ten kluk divnej, kdyby jí neuštědřil tu výchovnou facku.
Já vždycky říkám, každý partner si k tobě dovolí jen to, co ty mu povolíš.
@smoulinka71 píše:
Já vždycky říkám, každý partner si k tobě dovolí jen to, co ty mu povolíš.
Souhlas.
A jinak se řídím heslem: Jednou je nic, dvakrát je zvyk.
@elpiska píše:
Souhlas.
A jinak se řídím heslem: Jednou je nic, dvakrát je zvyk.
@yogistka súhlasím s tebou..
ono nejde o tu facku, kašlem na nu, je mi jedno, či mi dal výchovnú alebo nie, skôr sa zamýšľam nad tým, že alkohol vlastne len odbúrava zábrany, ktoré človek má, ked je triezvy, urobí to, na čo má chuť za triezva..a ukáže sa to, čo v nom je naozaj..
ja som to tiež zažila a preto to hovorím z vlastnej skúsenosi..
a preto viem, že on to urobil, preto lebo chcel predtým to už spraviť niekedy..a alkohol len proste to dokončil zanho..je agresívny, to je celé…resp. brutálny cholerik, ktorý hned vybuchne..
@smoulinka71 to,čo si tým myslela, že iba to, čo mu ja povolím? ja by som mu nikdy v živote nepovolila dovolovať si ku mne, ale som príliš dobrá a z toho on ťaží…
@laurit5 píše:
@smoulinka71 to,čo si tým myslela, že iba to, čo mu ja povolím? ja by som mu nikdy v živote nepovolila dovolovať si ku mne, ale som príliš dobrá a z toho on ťaží…
No to jsem právě myslela, ví, co si k tobě může dovolit. Ukaž mu hranice.
Alkohol je mela lidstva!!!
Nevím, jestli by dostal ještě šanci…pokud to udělá jednou, udělá to víc krát…Z vlastní zkušenosti, já osobně bych dala od takových „případů“ ruce pryč…
@smoulinka71 píše:
No to jsem právě myslela, ví, co si k tobě může dovolit. Ukaž mu hranice.
A on jí může taky ukázat hranice?
Vážně je cholerik člověk, který dá partnerce slabou facku po té, co ona do něj hodinu hučí o zamilovanosti do jiného chlapa a nepřestane ani po upozornění?
Být to cholerik, tak jí jednu chytne, sotva začne. Ano, mohl odejít. Myslím si, že měl pocit, že ani odchodem od těch keců neuteče, tak to řešil ne zrovna šťastně, ale já bych jí taky jednu ubalila a svatbu zrušila ![]()
@Kakika No tak jestli ona je hysterka, tak ho vyprovokovat chtěla. V tom případě si za to může sama.
@andrejika asi si si iste nevšimla, že ja som nechcela a ani nečekala LUTOVANIE, to bolo asi to posledné, čo by som čakala od ľudí, nechcem ľútosť, chcela som len NAZOR na to, alebo resp.rady,ako to riešiť, či ste už niečo podobné zažili a pod. nechcem vašu ľútosť, chcem len pochopenie a trošku úprimne a od srdca poradiť, a nie hned na mna všetko váľať a chybu hladať LEN vo mne a on je ten svätý…