Agresivita v opilosti u partnera - odpustit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13141
26.11.13 12:10
@Anonymní píše:
Kamarádky opravdu nemám. Mám jen mamku a tam mám zavřený dveře. Měla neshody s mým manželem a když jsem byla těhotná, tak mi řekla že mě s dětmi nevezme, ať jdu třeba do azyláku. SJM, manžel nic nevlastní. Dům je jeho rodiny, ne náš.

vidím, že to máte docela vtipné od začátku.
Důvod, proč nemáš nějaké známé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.13 12:17

Nemám známé, protože veškerý čas trávím jen s manželem a dětmi. Jsme spolu od střední školy a vystačili jsme si nějak samy. Nějak to vyplynulo časem takto. Nikdy jsem nepracovala, takže i žádné kolegyně nemám. Jsme takové uzavřenější, izolovanější…

• Citovat
  • Upravit
rozmary
26.11.13 12:21

Jasnej manipulátor, urve tě od rodiny i od známých, má tě jen pro sebe a pomalu tě deptá. Ženská uteč. Možná by se máma slitovala, kdybys jí řekla co je to za debila, i když to už maminka ví asi dávno.

• Citovat
  • Upravit
13141
26.11.13 12:21
@Anonymní píše:
Nemám známé, protože veškerý čas trávím jen s manželem a dětmi. Jsme spolu od střední školy a vystačili jsme si nějak samy. Nějak to vyplynulo časem takto. Nikdy jsem nepracovala, takže i žádné kolegyně nemám. Jsme takové uzavřenější, izolovanější…

Takže si tě krásně izoloval, aby tě měl doma jistou. No pak je jasné, že tohle všechno může na tebe v pohodě zkoušet.
Není to trochu divné, uzavřít se takhle před ostatním světem?
Smím se zeptat, kolik ti je?

Mimochodem - nevěřím, že kdybys zaklepala mamce na dveře, že od chlapa odcházíš, že by tě vyhodila. Fakt nevěřím. Jsi její dítě.
Já mít dceru v takovéhle situace, byla bych šťastná, že dostala rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.13 12:28

30

• Citovat
  • Upravit
13141
26.11.13 12:36

Ty začínám se skoro divit, že máte doma net :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
26.11.13 12:44

To je strasny!!! Je zo hulvat a prase a neomlouvalo by ho ani 4promile pod kuzi!! To nebylo alkoholem!! Pokud je chlap schopen stat na nohou, komunikovat a navic mit sex ( i kdyz bez ejakuace) tak neni natolik ozraly aby si neuvedomoval co dela!! Za ten ukrutny vecer je zcela zodpovedny on a moc dobre vedel co dela a i si to pamatuje (lze, ze ne-absolutni okno nastava ve vetsine pripadu az kdyz je tzv otrava alkoholem-zvraceni, bezvladnost)

Hned zavolej mamce at ti pomuze. Bohuzel jinou radu v tve slozite situaci nemam. A manzelovi bych nedala dokud bych to SAMA nechtela- v tvem pripade se obavam, ze to nastane az po odbornem reseni s psychologem, sexuologem…

Nechci se te dotknout, fakt ne, ale mam z tebe pocit, ze mu podrzis pro klid nejpozdeji zitra (dneska tedy bude trochu tytyty za vcerejsek) a dal se nechas tyrat. Neda se nic delat, nektere zeny jsou ke sve smule takove a hulvati jako je tvuj milovany manzel toho zneuzivaji ku svemu prospechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
26.11.13 12:52

@Mišmiš S tím absolutním oknem, to je blbost. pamatovat si to nemusí. Já nikdy nezvracím, nejsem bezvládná, vesele švitořím, bavím se z hosty a ráno mám úplně v klidu okno. Nikdo to nepozná. Kolikrát sem se kamarádům přiznala, že si toho půlku nepamatuju a oni se divili, nekecej, vždyt jsi mluvila úplně normálně :mrgreen: proto, když si chci oslavu užít, raději piju čááj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
26.11.13 12:58

@boball Pamatovat si to nemusí, ale určitě večer věděl komu nadává a na koho je tak hnusnej, to je prostě neomluvitelný, aspoň pro mě teda.

• Citovat
  • Upravit
15113
26.11.13 13:09
@rozmary píše:
@boball Pamatovat si to nemusí, ale určitě večer věděl komu nadává a na koho je tak hnusnej, to je prostě neomluvitelný, aspoň pro mě teda.

Tak kdyby to nebylo v něm, choval by se normálně i s oknem. Tenhle chlap je manipulátor a hnusák. Chudák holka :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
26.11.13 13:12

Ano psala jsem VETSINOU. Je mi jasne, ze existuji vyjimky co na vypadky pameti trpi i s mensim mnozstvim alkoholu, bez priznaku otravy…
Vicekrat je bezne se na okno vymlouvat nez ho skutecne mit
Asi se shodneme, ze dohady o tom, zda okno mel nebo ne jsou zbytecne-to vi jen dotycny a v celkovem stavu anonymni je to nepodstatne.
Priklanim se k nazoru, ze se mu hodi ta moznost svest vse na alkohol a na to „nic si nepamatuji, nevim co jsem delal“ u chlapu tohoto tipu bezny jev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
26.11.13 13:12

Já nestačím zírat 8o
Takže ty ve 30 letech nemáš ani jednu kamarádku, ani jednu známou, nikdy jsi nechodila do práce??? :roll: To tě takto naprosto odizoloval od normálního světa??? :roll:
Tvá matka ho tuším prokoukla už zezačátku, nedivila bych se, kdyby jí taky trochu zavyhrožoval.

No, holka, na rovinu - máš totálně vymytý mozek a absolutně nejsi schopná vnímat skutečnou realitu, protože žiješ v odizolovaném prostředí pod nadvládou psychopatického manipulátora a on si je 100 procentně jistý, že se nezmůžeš odejít, ať by ti udělal cokoli…

Já osobně bych se sebrala i s dětmi, až bude v práci a šla to zkusit k mamce (nevěřím, že by svou dceru nechala na holičkách), pokud bych nepochodila, tak bych kontaktovala nějakou organizaci pro týrané ženy a požádala je o pomoc. Bohužel si myslím, že nic z toho neuděláš a dál se necháš týrat :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.13 13:20

Teď se mi po tel omlouval. Prý jsem to vyprovokovala tím, že jsem se tvářila kysele při nalejvání další sklenky. Celý den se těšil, že si večer sedneme k sklence a bude večerní pohoda. Vadilo mu, že jsem moc nechtěla, že jsem chtěla radši jít spát. Vysvětlovala jsem mu, že i když bych se tvářila sebevíc kysele, tak to fakt přehnal. Prý má špatné období a sešlo se toho víc na něj. Dobře, trochu to chápu, ale stejně chci k psycholožce, do poradny. I kdybych měla chodit zezačátku sama. Potřebuju si víc věcí ujasnit v hlavě.

• Citovat
  • Upravit
13141
26.11.13 13:23

Takže ti vlastně vysvětlil, že je to tvoje vina?
Doufám, že mu to nežereš. Žádný výraz tvého obličeje nemůže donutit chlapa, aby se choval jako hovado. Prostě ne, NIKDY. Opravdu s ním chceš dál být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.11.13 13:24

Ta návštěva psycho poradny je super nápad. Klidně tam běž sama, to nevadí. Já tam taky byla sama. Ale já řešila opačný problém u mého chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí