Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Kamarádky opravdu nemám. Mám jen mamku a tam mám zavřený dveře. Měla neshody s mým manželem a když jsem byla těhotná, tak mi řekla že mě s dětmi nevezme, ať jdu třeba do azyláku. SJM, manžel nic nevlastní. Dům je jeho rodiny, ne náš.
vidím, že to máte docela vtipné od začátku.
Důvod, proč nemáš nějaké známé?
Nemám známé, protože veškerý čas trávím jen s manželem a dětmi. Jsme spolu od střední školy a vystačili jsme si nějak samy. Nějak to vyplynulo časem takto. Nikdy jsem nepracovala, takže i žádné kolegyně nemám. Jsme takové uzavřenější, izolovanější…
Jasnej manipulátor, urve tě od rodiny i od známých, má tě jen pro sebe a pomalu tě deptá. Ženská uteč. Možná by se máma slitovala, kdybys jí řekla co je to za debila, i když to už maminka ví asi dávno.
@Anonymní píše:
Nemám známé, protože veškerý čas trávím jen s manželem a dětmi. Jsme spolu od střední školy a vystačili jsme si nějak samy. Nějak to vyplynulo časem takto. Nikdy jsem nepracovala, takže i žádné kolegyně nemám. Jsme takové uzavřenější, izolovanější…
Takže si tě krásně izoloval, aby tě měl doma jistou. No pak je jasné, že tohle všechno může na tebe v pohodě zkoušet.
Není to trochu divné, uzavřít se takhle před ostatním světem?
Smím se zeptat, kolik ti je?
Mimochodem - nevěřím, že kdybys zaklepala mamce na dveře, že od chlapa odcházíš, že by tě vyhodila. Fakt nevěřím. Jsi její dítě.
Já mít dceru v takovéhle situace, byla bych šťastná, že dostala rozum.
To je strasny!!! Je zo hulvat a prase a neomlouvalo by ho ani 4promile pod kuzi!! To nebylo alkoholem!! Pokud je chlap schopen stat na nohou, komunikovat a navic mit sex ( i kdyz bez ejakuace) tak neni natolik ozraly aby si neuvedomoval co dela!! Za ten ukrutny vecer je zcela zodpovedny on a moc dobre vedel co dela a i si to pamatuje (lze, ze ne-absolutni okno nastava ve vetsine pripadu az kdyz je tzv otrava alkoholem-zvraceni, bezvladnost)
Hned zavolej mamce at ti pomuze. Bohuzel jinou radu v tve slozite situaci nemam. A manzelovi bych nedala dokud bych to SAMA nechtela- v tvem pripade se obavam, ze to nastane az po odbornem reseni s psychologem, sexuologem…
Nechci se te dotknout, fakt ne, ale mam z tebe pocit, ze mu podrzis pro klid nejpozdeji zitra (dneska tedy bude trochu tytyty za vcerejsek) a dal se nechas tyrat. Neda se nic delat, nektere zeny jsou ke sve smule takove a hulvati jako je tvuj milovany manzel toho zneuzivaji ku svemu prospechu.
@Mišmiš S tím absolutním oknem, to je blbost. pamatovat si to nemusí. Já nikdy nezvracím, nejsem bezvládná, vesele švitořím, bavím se z hosty a ráno mám úplně v klidu okno. Nikdo to nepozná. Kolikrát sem se kamarádům přiznala, že si toho půlku nepamatuju a oni se divili, nekecej, vždyt jsi mluvila úplně normálně
proto, když si chci oslavu užít, raději piju čááj.
@boball Pamatovat si to nemusí, ale určitě večer věděl komu nadává a na koho je tak hnusnej, to je prostě neomluvitelný, aspoň pro mě teda.
@rozmary píše:
@boball Pamatovat si to nemusí, ale určitě večer věděl komu nadává a na koho je tak hnusnej, to je prostě neomluvitelný, aspoň pro mě teda.
Tak kdyby to nebylo v něm, choval by se normálně i s oknem. Tenhle chlap je manipulátor a hnusák. Chudák holka ![]()
Ano psala jsem VETSINOU. Je mi jasne, ze existuji vyjimky co na vypadky pameti trpi i s mensim mnozstvim alkoholu, bez priznaku otravy…
Vicekrat je bezne se na okno vymlouvat nez ho skutecne mit
Asi se shodneme, ze dohady o tom, zda okno mel nebo ne jsou zbytecne-to vi jen dotycny a v celkovem stavu anonymni je to nepodstatne.
Priklanim se k nazoru, ze se mu hodi ta moznost svest vse na alkohol a na to „nic si nepamatuji, nevim co jsem delal“ u chlapu tohoto tipu bezny jev.
Já nestačím zírat ![]()
Takže ty ve 30 letech nemáš ani jednu kamarádku, ani jednu známou, nikdy jsi nechodila do práce???
To tě takto naprosto odizoloval od normálního světa??? ![]()
Tvá matka ho tuším prokoukla už zezačátku, nedivila bych se, kdyby jí taky trochu zavyhrožoval.
No, holka, na rovinu - máš totálně vymytý mozek a absolutně nejsi schopná vnímat skutečnou realitu, protože žiješ v odizolovaném prostředí pod nadvládou psychopatického manipulátora a on si je 100 procentně jistý, že se nezmůžeš odejít, ať by ti udělal cokoli…
Já osobně bych se sebrala i s dětmi, až bude v práci a šla to zkusit k mamce (nevěřím, že by svou dceru nechala na holičkách), pokud bych nepochodila, tak bych kontaktovala nějakou organizaci pro týrané ženy a požádala je o pomoc. Bohužel si myslím, že nic z toho neuděláš a dál se necháš týrat ![]()
Teď se mi po tel omlouval. Prý jsem to vyprovokovala tím, že jsem se tvářila kysele při nalejvání další sklenky. Celý den se těšil, že si večer sedneme k sklence a bude večerní pohoda. Vadilo mu, že jsem moc nechtěla, že jsem chtěla radši jít spát. Vysvětlovala jsem mu, že i když bych se tvářila sebevíc kysele, tak to fakt přehnal. Prý má špatné období a sešlo se toho víc na něj. Dobře, trochu to chápu, ale stejně chci k psycholožce, do poradny. I kdybych měla chodit zezačátku sama. Potřebuju si víc věcí ujasnit v hlavě.
Takže ti vlastně vysvětlil, že je to tvoje vina?
Doufám, že mu to nežereš. Žádný výraz tvého obličeje nemůže donutit chlapa, aby se choval jako hovado. Prostě ne, NIKDY. Opravdu s ním chceš dál být?
Ta návštěva psycho poradny je super nápad. Klidně tam běž sama, to nevadí. Já tam taky byla sama. Ale já řešila opačný problém u mého chlapa.