Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše: Více
My taky máme uvařeno. Už aj snězeno. Posloucháme kulisu plky na Nově. Si teda u toho čtu. Jo a nádobí zpacifikovala velice rychle myčka
.
@Anonymní píše: Více
Blbost. Tohle jsou zrovna top užovky eM. Pokud obvykle do někoho rejpou, tak to má nějaký racionální základ a hlavně v tom rýpnutí je vždy buď řešení, nebo nějaká forma poučení. Pokud si z toho dotyčná(ý) bere jen ten kopanec, tak se svým omezeným intelektem bude pak magnetem pro šikanu od nějakých zlejších ID, které ovšem v tvém bonzseznamu nejsou.
@DandátkoP píše: Více
Přečtěte si ty pravidla. To, co píšeš, tak je doporučení, kdy použít anonym. A nikoho neurážím a ani nenahlašuji.
@Šmoulice píše: Více
Určitá skupinka uživatelek ano a i veřejné psaly soukromé informace, co si o mě vygooglovaly.
@rmot píše: Více
Zajímavé, že vždy nějaká „nová“ prolhaná blběna umí na první dobrou zakládat diskuze, vkládat anonymní příspěvky, ví, jak se tu ostatní chovají, plave si tu jako ryba ve vodě a myslí si, jak ji to všichni žerou.
jo? třeba tajnou informaci, že máš ráda pepřovou svíčkovou?
@stinga píše: Více
Boze stingo ty musis byt podobne stara jako ja:)) nic ve zlem:)
Další oxymoron
jak může být možné vygooglovat soukromé informace?
Proč sem vlastně chodíš? Tak si najdi kamarádky jinde, ne?
Takže ty máš na internetu veřejně dostupné informace a pak ti vadí, že si je někdo čte? Už jsi s tím byla u svého psychiatra?
@884135 píše: Více
A mně zas přijde l smíchu ta klivající skupinka, co se tu objevila.
@884135 píše: Více
A mně zas přijde l smíchu ta klivající skupinka, co se tu objevila.
Aha. Takže ta zhrzenost a naštvanost souvisí s tím, jak jsi tady Krecik psala hrubě v jejím vláknu o rakovině? Jsi naštvaná, že jsi dostala týden banánovou stopku? Tam ta stopka byla oprávněná. Ta slova byla prostě nevhodná.