Jak se zbavit kočky?!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5846
18.7.06 12:23

Milá Souris , a co takhle změnit nick :idea: ? Třeba by se k vám ta kočka tak netáhla, tohle je vyloženě provokace :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
18.7.06 12:31

Ahoj,
taky nepatřím k milovníkům koček a když jsme našim hlídali přes dovolenou barák, akceptovala jsem ji tam jen proto, že se holkám strašidelně líbila. Nicméně když se válela po čistém prádle nebo po podložkách po koupeli na sedačku, naježily se mi všechny chlupy na těle a mít tu vzduchovku, nevím, nevím (asi bych ji po ní hodila, protože střílet neumím a u našich by mi to hodně neprošlo :? :wink: 8O ).
Nebudu popisovat, proč je nemám ráda, ani to, že kočce NIC nevysvětlíš, ale rada s proudem vody u nás teda nezabrala. Kdybych věděla o citrónu, koupila bych jich tak 5kg :lol: . určitě to stojí za zkoušku.
Hodně zdaru (jinak bych si prostě pořídila psa a hotovo :twisted: )
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
18.7.06 12:33

ha, ha, maxik - to je dobré :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21515
18.7.06 12:58

ahojky, já se teda řadím k milovníkům koček a u rodičů máme takového miláčka, který spinká v posteli atd. ale to je naše kočka, která je čistá a očkovaná. cizí kočka by mi taky strašně vadila! co se týče toho odrazování, tak ještě bych zkusila posypat parapet pepřem (zkoušela to známá, když jí domácí kocour ignoroval bedničku) a nebo taky nastříkat parfémem :-) (ale to je už trochu drahý špás :wink: ) střílení ze vzduchovky mi připadá příliš drastické… kočky si vytváří svoje teritoria a je pak obecně dost těžké jim vysvětlit, že někam nesmí. tak přeji hodně stěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
18.7.06 12:59

Ahoj
Miluju kočky :) Ale cizí opelichanou kočku bych určitě taky nesnesla. Myslim si, že dobře mířená hadice s vodou je dobrý nápad. Mojeho kocoura jsem na dobu určitou ( kvůli mimi ) odstěhovala k našim a teď to vypadá, že s toho bude asi doba neurčitá. Kocour slyší malýho bulet a okamžitě se ztratí. Takže doporučuju pořídit si hodně hlasité miminko:-)
Pa Radka + plašič koček Tomášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
18.7.06 13:20

Maxik - HAHAHA, tak ty si ma pobavila! To je fakt, z tejto stranky som na to ale vooobec nemyslela! :lol:

Maka - a uz si mala ten pristroj v ruke? Ako velmi sa to da nastavovat, ako funguje to pokrytie terenu - cim??? Nechcela by som napriklad sposobit traumu tomu susednemu psikovi… :roll:

Radkoun - poslala som link na diskusiu manzelovi :wink:

Nozu - s tym korenim som to pocula na psov, ale za skusenie vlastne nic nedam - teda flasticku korenia :wink:

souris alias knicomumyska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
18.7.06 13:42

já bych doporučovala ve koupit takové spešl granule, které prodávají ve zverimexu, odpuzují jak psi tak kočky. Stačilo by to dát na parapet a kočka by měla přestat obtěžovat. Používá se to na učení malých štěňat, koťat na místa kam nemají lézt, hrabat, kálet.
 Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
18.7.06 13:44

Ještě mě napadlo¨, že pro psy existují odpuzující spreje (když ho chceš třeba zbavit návyku chodit na sedačku) a taky vábící pro opak (to je spíš u neoblíbené boudy :) ) . Každopádně něco podobného musí existovat i pro kočky, ne? My jsme to kupovali ve zverimexu asi před 8 lety, ale ˇjestli to fungovalo na víc zvířat, budou to mít i dnes :P
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
18.7.06 13:44

No nic, kdo pozdě chodí… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
18.7.06 13:55

My se nastěhovali do nově postaveného domečku. Neměli jsme ještě kolem trávníky. A sousedovic kočky chodily sr… do té hlíny. Moc se jim to líbilo. TAkže náš pes měl povoleno ( a má doteď ) je na našem pozemku honit. Kolem domu to bylo přímo nechutný. Já sama po nich házela kamení ( ale nikdy jsem se netrefila - bohužel ). Domů mi naštěstí nelezly, máme všude sítě¨. A když ještě nebyly sítě, nechávala jsem otevřenou jenom ventilačku. Nechala jsem otevřený dveře do kůlny a pak tam bylo překvápko ve formě děsnýho smradu a sraček přímo na dlažbě. Brr. Od té doby kočky přímo nenávidím :evil: . Když jsme naseli trávník, pořád tam ty mrchy chodily a samozřejmě zahrabávaly, takže si dovedete představit, jak to vypadalo. Naštěstí už trávník vyrostl. Teď nám tu se… jenom v zimě, když je sníh. Tak to se musím dívat, kam šlapu. Není to často, ale když už, tak to stojí za to :evil: .A nadále po nich něco hážu, když je u nás vidím. A záhonky s kytkama postupně zasypávám mulčovací kůrou, aby tam nemohly chodit sr....... a zahrabávat.
Jo, a ty spreje a gely jsem taky zkoušela, ale kočky jsou odolné :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
18.7.06 16:17

Spreje, granule a gely na kočky - tak jsme získali super koženou sedačku - sestřin kocour ji přes všecky opatření nutně musel škrábat :evil: :evil: - náš se na ní jen válí, ale taky se z ní nedá vypudit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
14.11.06 22:39

kde bydlíš, půjčím ti naši Jezinku, kočky miluje do té míry, že za nima všude lítá, ty kočky to ovšem netuší a zdrhají, až se jim za packama práší, čuba je nepříčetná, že na ni nepočkaj a štěká na ně skrz plot jak pominutá… my máme maličko jiný problém, rádi bychom si nějakou kočku adoptovali, až budem žít na naší chaloupce trvale a zmíněná jezevčice nám to asi nedovolí…
takže čekáme, až nějaká inteligentní z těch toulavek pochopí, že jí nic nehrozí. ale do baráku ji stejně nepustíme, to tě úplně chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
14.11.06 22:44

jo, teď když to podrobněji zpět čtu, taky se musím podělit. na chaloupku jezdíme zatím jen občas a ty sr…y jsou tam pravidelně v trávníku na dvorku, je to nechuť…navíc ty chuděry (já mám opravdu kočky jinak moc v oblibě) jak jsou stále nějaký nastydlý a marodný,........... neboť jsou to děti kočky od chalupáře odnaproti, jehož dcerka ji tam vždy o prázdninách vy:,–(í a micina se tam množí, na podzim v lepším případě odvezou tu matku, koťata tam nechaj............no jak se o ně nikdo nestará, tak maj neustále hroznej průjem… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vivienlucci
10.5.10 04:29

Otras !

V živote som si mačku nepriniesla, susedia mali niekoľko,jedny si priniesli psa mačky im robili škodu samozrejme prešli ich mačky ku mne.Suseda z druhej strany „chová“ asi 7 mačiek,tie chodia ku mne zožrať potravu sliepkam,jedlá z kuchyne,chodia mi do bytu nemôžem vetrať,nájdem ich v posteli.Na kobercoch zvratky.Plnú záhradu exkrementov denne musím odstraňovať aj na trávnikoch. Nič nemôžem na terase sušiť do všetkého lezú, kadia mi do kvetináčov,v momente ukradnú z nákupu čo im tam voní.Pokopem 2 m2 do rána tam mám nakadené 3-4 dávky neuveriteľného smradu.Neraz som si na topánkach našla mačacie exkrementy. :dance: :dance: Niekoľko krát som povedala susede,že nech dá tie mačky niekomu ale nič s tým nerobí.Prevolala so dosť peňazí a pobehala niekoľko ľudí,ale mačky nikto nechce.Kto mi poradí ako sa mám brániť.

• Citovat
  • Upravit
Kocúr
20.2.11 19:37

uprimnu sustrast

Aj ja som sa stal obetou tzv. ochranariek. Dve trhnute ochranarky, matka s dcerou si asi pred tromi rokmi zobrali do svojich dutych hlav, ze zachrania mačky pred vyhynutim, a zacali ich kazdy den krmit, kupuju im konzervy, granule, plnotucne mlieko a smotanu. Co vam mam povedat u nich sa nazeru, a u nas sa vy.. seru, ten hnusny pach neprajem nikomu, znicili nam skalky, v jahodach a zelenine si urobili latrinu, co to cloveka stoji aby si nieco bio vypestoval a nakoniec to musi zarylovat. nerobia nic, len se.. ru a se.. ru. Nemozme nechat otvorene okno, pred vstupom do catky skontrolovat ci sme nahodou nestupili do lajna, kto to potom bude umyvat vsak. Predstavte si, ze sa vam kazda macka okoti dva az tri krat za rok , a zakazdym ma styri mlade, ved to uz je hotova tragedia. Jedna macka moze mat za rok 12 mlydych, ak bude plovica maciek v druhom roku budu mat 72 mladych. Keby ich tie dute hlavy dali aspon vykastrovt a zaockovat, ved toto musi byt uz trestny cin. Aj ja mam rad zvierata, mam psa , ale nemozem ho zobarat na chatu, lebo sa boji maciek a este sa v tych lajnych uvala fujj vbsetkym takymto ochranarom a spasitelom. OCH ALE SOM SI ULAVIL !!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný