Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Beruska 5 píše:![]()
![]()
no to by taky šlo
![]()
![]()
Já ybch to pojistila ještě rádiem a městským rozhlasem. Ne každý má Tv ![]()
@MegK píše:
Holky přeju vám pohodové svátky vánoční a klidný rok 2013![]()
@kozisek a krásné 4kg pouta
Příspěvek upraven 20.12.12 v 13:24
Díky
Tobě taky
. Jen jsi mě zaskočila, to abych šla dokoupit dárky
. Kvůli emiminu nemám na nic čas
![]()
No BBC u nás taky funguje, ale než by starosta doběhl na úřad a zprovoznil gramec s nějakou tou super dechárničkou, tak už by mohlo být pozdě ![]()
bych to věděla jako poslední a to teda jako nééééé
![]()
Hele, já bych klidně kvůli emiminu večeři posunula
, ale u nás se prostě odjakživa večeří úderem šesté a já pochybuju, že mi to u zbytku rodiny projde ![]()
Hele to dáš, tak začneš smažit kapra o trošku dýl a jao to nestihneš, no a mezi tím si odskočíš ke kompu nééé
![]()
@Etcetera78 píše: …případně by Kožíškovi mohli zavolat do televize a mohlo by to běžet jako mimořádné zpravodajství uprostřed pohádky
Konečně rozumný nápad
![]()
@Etcetera78 píše: …případně by Kožíškovi mohli zavolat do televize a mohlo by to běžet jako mimořádné zpravodajství uprostřed pohádky
No vida, konečně rozumné řešení, telku budem mít zapnutou všichni. Jenom musí uvést na kterém programu, abysme měli zapnutý ten správný.
![]()
@Almondea píše:
No vida, konečně rozumné řešení, telku budem mít zapnutou všichni. Jenom musí uvést na kterém programu, abysme měli zapnutý ten správný.![]()
![]()
![]()
no já bych to pro jistotu dala na všechny, teda na ty základní…jednička, dvojka nova a prima, ať máme jistotu ![]()
@Beruska 5 píše:
no já bych to pro jistotu dala na všechny, teda na ty základní…jednička, dvojka nova a prima, ať máme jistotu
tak tak, ono když to poběží na jedničce, tak na Nově nebudou chtít zůstat pozadu a honem to uveřejní taky ![]()
@Etcetera78 píše:
tak tak, ono když to poběží na jedničce, tak na Nově nebudou chtít zůstat pozadu a honem to uveřejní taky
přesně
![]()
No holky, tak jako u téhle diskuze, jsem se už dlouho nepobavila
Jinak mi jsme letos i s malou u našich, a večeří se kolem 16 hodiny a poprvé asi zabavím muži telefon a budu on-line na telefonu… jsem napnutá jak kšandy
![]()
Holky to by byla prča, kdyby vypadl net, nehlásí zrovna pěkné počasí ![]()
to by nám to pak asi pokazilo štědrý večer
![]()
já kdybych si chtěla zaškodíkovat tak to tady vypojím ze zdi a dalším X lidem to nepůjde mám tady vysílač
ale to samo neudělám, to je jen legrace
![]()
@Beruska 5 no ještě, že jsem od tebe daleko a můj příjem neohrozíš
![]()
No já jsem zvědavá jak budu drahýmu vysvětlovat akce dárek u Kožíšků a budu vysvětlovat, že si mezi večeří a rozbalováním odskočim na net
![]()