AlliExpress

Napsat příspěvek
Velikost písma:
425
1.11.14 15:24

@Jája.U Chce to najít prodejce, který udává v tabulce míry v cm, vybrat si vel. a poté si to zboží najít podle ceny a hodnocení prodejce, kde to chceš koupit.

Ali zatím v pohodě a že už jsem řešila i zablokování účtu z důvodu bezpečnosti, který Ali náhodně provádí nakupujícím. Prohledala jsem snad celý net a nebyl nikdo, kdo se s tím v ČR setkal :lol: :roll:

Příspěvek upraven 01.11.14 v 15:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
1.11.14 15:25

Aha, a kde je to hodnocení prodejce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
1.11.14 15:28

@Jája.U Když otevřeš detail zboží, tak v pravém sloupci nahoře - je jméno prodejce a pak hodnocení - od medailí až po diamanty - to značí počty nakupujících u tohoto prodejce a u toho je také celková spokojenost nakupujících v procentech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
1.11.14 15:36

@Ban09 no, zkusim tam zavolat v pondeli a domluvit se s nimi. Problem je, ze na ten balicek fakt uz spechame, aby se to jeste vic nenatahlo :think: ale emailem by to bylo nejjednodussi, diky…

My tam dosud zadny problem nemeli, az ted s timhle. Dalsi dva balicky dneska taky dorazily, ty si vyzvednu v pondeli na poste :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
1.11.14 15:49

@blumen Tak pak dej prosím vědět, jak to u pošty chodí… ať víme i my ostatní, díky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
1.11.14 16:16

@Ban09
aháááá :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
1.11.14 16:17

@blumen
tak to jsem zvědavá…

už se těším jak to zboží bude vypadat :o)
třebas to stihnu i do vánoc :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
1.11.14 16:22

Holky dají se sehnat někde ty slevové kuponky? nebo asi ne co?
a co ty body? co s nima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
1.11.14 17:02

@Ban09 @Jája.U ja vam nepomuzu, ja tohle resim v nemecku ;) ale jinak to funguje vsude stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
1.11.14 17:08

@Jája.U Myslíš ten výprodej co bude 11/11 nebo slevové kupony u zboží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
1.11.14 19:09

@Ban09
slevové kupny u zboží
jsem zvědavá na 11/11 jaké to bude :o)
už byly nějaké výprodeje? já teď objednala za docela dost peněz tak jsem uvidíme co bude toho 11. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
1.11.14 19:48

@Jája.U Sehnat slevové kupony u zboží jde právě u toho zboží :mrgreen: Klikneš na ten kupon a on se ti „připíše“ na účet. Jaké kupony máš najdeš v hlavním menu, jak je Moje objednávky, Moje spory, tak pak tam jsou Moje kupony (píšu to z paměti, může se to jmenovat jinak). U každého kuponu je uvedeno na jakou slevu je - např. -2 USD při obj. nad 50 USD, -5% při obj. nad 80 USD apod. No a když u toho samého prodejce nakoupíš nad tu slevovou hranici, tak jej můžeš uplatnit v košíku. Já jsem zatím žádný nevyužila, protože když jsem někde nakupovala za vyšší částku, tak tam nebyl kupon :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
1.11.14 20:03

@Ban09
aha, takže je můžu střádat, nebo je musím využít hned abych musela utratit hned více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
1.11.14 20:07

@Jája.U Střádat je můžeš, ale nevím jakou mají platnost, možná je to uvedeno v tom menu Moje kupony. Já tam mám několik prošlých kuponů (nejsou již barevné jako u zboží, ale černobílé), protože jsem ze začátku také nevěděla, jestli je budu potřebovat, tak když jsem na nějaký narazila, tak jsem na něj klikla, ale už nevyužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
3.11.14 08:52

Holky co to je když mám u zboží rozšířit dobu zpracování? mám na to kliknout???
co to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák