Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Jája.U Chce to najít prodejce, který udává v tabulce míry v cm, vybrat si vel. a poté si to zboží najít podle ceny a hodnocení prodejce, kde to chceš koupit.
Ali zatím v pohodě a že už jsem řešila i zablokování účtu z důvodu bezpečnosti, který Ali náhodně provádí nakupujícím. Prohledala jsem snad celý net a nebyl nikdo, kdo se s tím v ČR setkal
![]()
Příspěvek upraven 01.11.14 v 15:26
@Jája.U Když otevřeš detail zboží, tak v pravém sloupci nahoře - je jméno prodejce a pak hodnocení - od medailí až po diamanty - to značí počty nakupujících u tohoto prodejce a u toho je také celková spokojenost nakupujících v procentech
@Ban09 no, zkusim tam zavolat v pondeli a domluvit se s nimi. Problem je, ze na ten balicek fakt uz spechame, aby se to jeste vic nenatahlo
ale emailem by to bylo nejjednodussi, diky…
My tam dosud zadny problem nemeli, az ted s timhle. Dalsi dva balicky dneska taky dorazily, ty si vyzvednu v pondeli na poste ![]()
@blumen Tak pak dej prosím vědět, jak to u pošty chodí… ať víme i my ostatní, díky! ![]()
@blumen
tak to jsem zvědavá…
už se těším jak to zboží bude vypadat
)
třebas to stihnu i do vánoc
)
Holky dají se sehnat někde ty slevové kuponky? nebo asi ne co?
a co ty body? co s nima?
@Jája.U Myslíš ten výprodej co bude 11/11 nebo slevové kupony u zboží?
@Ban09
slevové kupny u zboží
jsem zvědavá na 11/11 jaké to bude
)
už byly nějaké výprodeje? já teď objednala za docela dost peněz tak jsem uvidíme co bude toho 11. ![]()
@Jája.U Sehnat slevové kupony u zboží jde právě u toho zboží
Klikneš na ten kupon a on se ti „připíše“ na účet. Jaké kupony máš najdeš v hlavním menu, jak je Moje objednávky, Moje spory, tak pak tam jsou Moje kupony (píšu to z paměti, může se to jmenovat jinak). U každého kuponu je uvedeno na jakou slevu je - např. -2 USD při obj. nad 50 USD, -5% při obj. nad 80 USD apod. No a když u toho samého prodejce nakoupíš nad tu slevovou hranici, tak jej můžeš uplatnit v košíku. Já jsem zatím žádný nevyužila, protože když jsem někde nakupovala za vyšší částku, tak tam nebyl kupon ![]()
@Ban09
aha, takže je můžu střádat, nebo je musím využít hned abych musela utratit hned více
@Jája.U Střádat je můžeš, ale nevím jakou mají platnost, možná je to uvedeno v tom menu Moje kupony. Já tam mám několik prošlých kuponů (nejsou již barevné jako u zboží, ale černobílé), protože jsem ze začátku také nevěděla, jestli je budu potřebovat, tak když jsem na nějaký narazila, tak jsem na něj klikla, ale už nevyužila.
Holky co to je když mám u zboží rozšířit dobu zpracování? mám na to kliknout???
co to je