Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Ban09 připsání trvá nějak cca měsíc, zase tak přesně jsem to nesledovala, ale už mi od nich přišli peníze. Vratné peníze znám také, ale tam vyplácí až od 300 Kč, takže tady dostanu peníze ryhleji a nějak jsem v tyhle stránky neměla důvěru, tak jsem si říkala, že chci co nejdříve odměnu, abych tomu opravdu věřila.
@Katerina.26 To jo, ale asi byly jedny z prvních, které tuto možnost vrácení peněz nákupů začali nabízet. Já jsem se registrovala nějak před předloňskými Vánocemi, nakoupila dárky a pak na jaře jsme dceři kupovali nábytek do pokojíka a jen za nábytek mi připsali 380 Kč, takže to už jsem tam měla kolem 7mi set, tak jsem si zažádala a do dvou dnů jsem je měla na účtu. Teď tam mám taky kolem 300 Kč, ale zatím jen schválených od Ali, ale ještě nepřipsaných. Teď už budu nakupovat přes peněženku, mají lepší procenta, tak doufám, že jim to vydrží ![]()
@Ban09 Já jsem se tam minulý týden bavila s někým na zákaznické podpoře, jak vyskakuje takový ten chat a byl milej a připsal mi ještě dvojnásobnou odměnu, takže jsem dostala z Ali 3,9%, tak to můžeš také zkusit:)
@Katerina.26 Téda, to už je fakt dobrý! Já ale tam neumím jít a zeptat se na to přímo, jestli mi nedají více. Třeba až tam budu s nimi řešit nějaký problém, tak bych to nadhodila, ale jinak ne ![]()
No to já bych si také asi takhle drze neřekla:) na mě tam vyskočilo okno a rovnou se mě ptali, jestli mi mohou nějak pomoci, tak jsem se s ním chvíli bavila a sám mi to nabídl, když jsem zmínila, že plánuji nakoupit na Ali. Ale uvidíš sama, asi to nabízejí podle nálady:)
Zda se mi to, nebo je smazany prispevek o tech serverech, pres ktere se da nakupovat na Ali a vam se pripisuji penize? dyt jsem na nej reagovala a uz ho nevidim
takze jaky je nejlepsi? jaka penezenka? diky ![]()
Uz nekomu nedosel balik z ali? co se deje pak po otevreni reseni? jak to bude z penezmi?
@monar Prodávající se pokusí ho dohledat, někdy navrhne prodloužit dobu, někdy že pošle náhradní nebo vrátí peníze.
Ptam se, protoze mi psal prodejce 25.8 ze mi je balik dodavan a 19.9 mi napsal ze je neco ze skladem a ze se balik opozdi..google prekladac moc dobre neprelozil
Holky super, diky
jsem to tu cetla nekolikrat a porad jsem nechapala, na co jsem to odpovidala a reagovala, kdyz to tu neni ![]()
Zdravím:) Poprvé jsem objednávala z aliexpress a některé objednávky jsem kvuli vlastní nepozornosti po zaplacení stornovala a zboží z jedné objednávky už nebylo dostupné. Nevíte, jestli v těchto případech vrací ali automaticky bez problémů peníze nebo musím někam psát? Děkuji za odpověd ![]()
To je super s tou „plnou peněženkou“ taky takhle zkusím nakupovat, každá kačka dobrá
Prosím Vás mám ještě dotaz. Jak nakupujete více druhů zboží najednou? Třeba chci objednat čepice jednu modrou druhou zelenou. Dřív jsem to dělala tak, že jsem zadala třeba dvě modré a pak příjemci do zprávy napsala, že chci jednu zelenou a jednu modrou. Vždy to tak došlo. Ale co když chci objednat třeba trenky a chci koupit dvě černé a dvě bílé, ale černé jsou o něco levnější? Musím objednat každé zvlášť?
@brulinka Myslím, že ano, proto rozlišuje ceny dle barev (nebo dle velikostí) Objednáš každé zvlášť a v košíku to uvidíš jako 2 položky od jednoho prodejce. To já jsem zase řešila, jak objednat s množstevní slevou. Kupovala jsem dětem čepice - modrou a růžovou, sleva byla od 2 kusů, ale brala jsem jednu a jednu a na to se sleva nevztahuje. A nechtěla jsem použít trik jak píšeš - při mém štěstí by mi přišly obě stejné, protože by si té poznámky nevšimli či nechtěli se jí zabývat ![]()
Tak jsem si objednala přes ali telefon a zatím spokojenost. Tady odkaz http://www.aliexpress.com/…3607954.html
![]()
@babulka01 píše:
Tak jsem si objednala přes ali telefon a zatím spokojenost. Tady odkaz http://www.aliexpress.com/…3607954.html![]()
![]()
![]()
už přišel??? a platila jsi clo?? ![]()