AlliExpress

Napsat příspěvek
Velikost písma:
425
5.8.14 17:24

@adlita Jak zhruba odpovídají ty velikosti? Už jsem na tyhle bundy tam také koukala, ale odrazují mne ty velikosti. Malé jsou 4 roky a začíná vyrůstat z vel 98, u H&M je to vel. 2-3 roky, takže jsme tak nějak asi o rok menší. Ale číňani mají zase vše menší než obvykle, tak jestli jí vzít pro 4 roky, aby jí to zas nebylo na podzim velké a na jaře malé :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
5.8.14 17:46
@adlita píše:
@Tečička Ani ja ne :-O Zatim mi prijde, ze jsou tam same hruzy. Zatim jsem objednavala podzimni, fotku prikladam. Tak jsem zvedava, co prijde za hadr. Doufam, ze bude tak pekna, jako vypada :-)

to se mi taky líbí :-) možná jí vezmu na příští jaro :-) mě zaujala jedna s prasetem Pepou ( malá jí má ráda…)
http://www.aliexpress.com/…1758784.html toto, ale když to vidim podruhé, tak se mi to nelíbí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
5.8.14 20:50
@adlita píše:
@Ban09 No tak to myslim, ze procli. Tak dej pak vedet, sama jsem zvedava. Nekdy se divim, ze mi neco projde jenom tak a neco ne. Treba i male balicky, u kterych bych to necekala. Proste je to sazka do loterie mi to prijde. Mozna to delaji, jak moc toho maji najednou.. fakt nevim, jaky maji system. Me prijde, ze zadny :-D proste namatkou.

Tak dávám vědět :-) Prodejce na krabici napsal hodnotu 50 USD, dle přivezených papírů clo žádné vyměřeno nebylo, DPHčko bylo 590 Kč, to docela jde, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7999
5.8.14 22:41

Premyslim o koupi batoho holce do skoly (16 let)
 http://www.aliexpress.com/…0922644.html

ten c. 25 ;) co myslite? ona ma rada tenhle styl a u nas stoji kolem cca 1200,– Kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
5.8.14 22:44

@marketta No tak ty maji ale peknou prezentaci. Ja jim to bastim. Cekala bych skoro original, ze poslou, kdyz tam maji tyhle fotky.-) Asi bych to za tu cenu prubla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7999
5.8.14 22:55

@adlita zkusim ;)
a te moji male do skolky tento, vyjde na US $ 1,54… ostatni 3 necham jako darek pro nekoho, nebo prodam :pankac:
 http://www.aliexpress.com/…8213135.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
5.8.14 23:10

@marketta Njn, prasatko Pepa jede :-) Ty jejich ceny jsou cool! Ja ted vybirala obleceni pro malou na prvni narozky a vybrala jsem ujete s dortikem. Snad ji budou sluset, uz je mam doma! Jinak ty druhe s lesklou jednickou mi neprisly :-/ Prodejce byl zrejme podvodnik. Resim vratku penez. Vzdycky je proste sazka do loterie, co prijde a zda vubec neco.. ty svetle modre se mi libili vice, jsou takove elegantni. Od nikoho dalsiho jsem je za rozumnou cenu nenasla a 45 dolaru mi prijde fakt moc na jednu oslavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
5.8.14 23:33

Ty velikosti jsou děs :roll: - tohle je velikost na 18 měsíců a syn to měl v 9-ti měsícíh (a míry vidíte :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
6.8.14 13:25

Jak se mam vyznat v tech jejich velikostech 2t,3t,4t? je nekde nejaka tabulka velikosti? uz vim ze radeji objednat vetsi, ale co je 3t netusim..diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7999
6.8.14 15:33

monar skoro u kazdeho obleceni je nejaka tabulka velikosti ;) musite to „rolovat“ az dolu… tady jsem nasla hned u prvniho zbozi nejakou… ale je to cca podle let… 2T=2roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
6.8.14 19:55

A jeste jedna otazka..kdyz si objednam jedinou vec za 7,49 euro a doprava zdarma, tak aji u te jedne veci je opravdu doprava zdarma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
6.8.14 21:19

@monar Jasne, je zdarma :-) Pokud to tak nabizeji, tak to plati i pro jedny ponozky treba :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
6.8.14 21:21

@monar jj, mně teď přišla náušnice na jedno ucho a stála necelý dolar - taky bez poštovného :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
6.8.14 22:20

@Ban09 @adlita NO mě občas napíšou (samozřejmě až po objednávce) že minimální objednávka je třeba 5usd, a nebo at zaplatím poštovné.. :nevim: Pěkně mě to štve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
6.8.14 22:26

@brulinka jj, některé obchody mají nákup podmíněný 5-10-20 dolary, ale to mají napsané hned u zboží v nabídce, případně když už to hodíš do košíku, tak se to tam také zobrazuje. Tak to z košíku smázni a jdi hledat jinam, je tam spousta prodejců se stejným zbožím za podobné ceny. Hlavně si to chce hned na začátku hledání zaškrtnout nahoře Free Shipping, ať se nemusíš prohrabávat nabídkami s poštovným.

To mne spíše fascinuje rozdílnost cen jednotlivých prodejců. Hledala jsem třeba silikonovou formu na mýdla a stejný výrobek a ceny od 4 - 16 dolarů (u všech byla doprava zdarma), to je docela rozdíl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák