Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@adlita Jak zhruba odpovídají ty velikosti? Už jsem na tyhle bundy tam také koukala, ale odrazují mne ty velikosti. Malé jsou 4 roky a začíná vyrůstat z vel 98, u H&M je to vel. 2-3 roky, takže jsme tak nějak asi o rok menší. Ale číňani mají zase vše menší než obvykle, tak jestli jí vzít pro 4 roky, aby jí to zas nebylo na podzim velké a na jaře malé ![]()
@adlita píše:
@Tečička Ani ja neZatim mi prijde, ze jsou tam same hruzy. Zatim jsem objednavala podzimni, fotku prikladam. Tak jsem zvedava, co prijde za hadr. Doufam, ze bude tak pekna, jako vypada
to se mi taky líbí
možná jí vezmu na příští jaro
mě zaujala jedna s prasetem Pepou ( malá jí má ráda…)
http://www.aliexpress.com/…1758784.html toto, ale když to vidim podruhé, tak se mi to nelíbí ![]()
@adlita píše:
@Ban09 No tak to myslim, ze procli. Tak dej pak vedet, sama jsem zvedava. Nekdy se divim, ze mi neco projde jenom tak a neco ne. Treba i male balicky, u kterych bych to necekala. Proste je to sazka do loterie mi to prijde. Mozna to delaji, jak moc toho maji najednou.. fakt nevim, jaky maji system. Me prijde, ze zadnyproste namatkou.
Tak dávám vědět
Prodejce na krabici napsal hodnotu 50 USD, dle přivezených papírů clo žádné vyměřeno nebylo, DPHčko bylo 590 Kč, to docela jde, ne?
Premyslim o koupi batoho holce do skoly (16 let)
http://www.aliexpress.com/…0922644.html
ten c. 25
co myslite? ona ma rada tenhle styl a u nas stoji kolem cca 1200,– Kc
@marketta No tak ty maji ale peknou prezentaci. Ja jim to bastim. Cekala bych skoro original, ze poslou, kdyz tam maji tyhle fotky.-) Asi bych to za tu cenu prubla ![]()
@adlita zkusim ![]()
a te moji male do skolky tento, vyjde na US $ 1,54… ostatni 3 necham jako darek pro nekoho, nebo prodam ![]()
http://www.aliexpress.com/…8213135.html
@marketta Njn, prasatko Pepa jede
Ty jejich ceny jsou cool! Ja ted vybirala obleceni pro malou na prvni narozky a vybrala jsem ujete s dortikem. Snad ji budou sluset, uz je mam doma! Jinak ty druhe s lesklou jednickou mi neprisly :-/ Prodejce byl zrejme podvodnik. Resim vratku penez. Vzdycky je proste sazka do loterie, co prijde a zda vubec neco.. ty svetle modre se mi libili vice, jsou takove elegantni. Od nikoho dalsiho jsem je za rozumnou cenu nenasla a 45 dolaru mi prijde fakt moc na jednu oslavu.
Ty velikosti jsou děs
- tohle je velikost na 18 měsíců a syn to měl v 9-ti měsícíh (a míry vidíte
)
Jak se mam vyznat v tech jejich velikostech 2t,3t,4t? je nekde nejaka tabulka velikosti? uz vim ze radeji objednat vetsi, ale co je 3t netusim..diky
monar skoro u kazdeho obleceni je nejaka tabulka velikosti
musite to „rolovat“ az dolu… tady jsem nasla hned u prvniho zbozi nejakou… ale je to cca podle let… 2T=2roky
A jeste jedna otazka..kdyz si objednam jedinou vec za 7,49 euro a doprava zdarma, tak aji u te jedne veci je opravdu doprava zdarma?
@monar Jasne, je zdarma
Pokud to tak nabizeji, tak to plati i pro jedny ponozky treba ![]()
@monar jj, mně teď přišla náušnice na jedno ucho a stála necelý dolar - taky bez poštovného ![]()
@Ban09 @adlita NO mě občas napíšou (samozřejmě až po objednávce) že minimální objednávka je třeba 5usd, a nebo at zaplatím poštovné..
Pěkně mě to štve
@brulinka jj, některé obchody mají nákup podmíněný 5-10-20 dolary, ale to mají napsané hned u zboží v nabídce, případně když už to hodíš do košíku, tak se to tam také zobrazuje. Tak to z košíku smázni a jdi hledat jinam, je tam spousta prodejců se stejným zbožím za podobné ceny. Hlavně si to chce hned na začátku hledání zaškrtnout nahoře Free Shipping, ať se nemusíš prohrabávat nabídkami s poštovným.
To mne spíše fascinuje rozdílnost cen jednotlivých prodejců. Hledala jsem třeba silikonovou formu na mýdla a stejný výrobek a ceny od 4 - 16 dolarů (u všech byla doprava zdarma), to je docela rozdíl ![]()