AlliExpress

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7999
4.8.14 23:44

Ridice nic nezajima, to je jen poslicek… me pokazde hned z Phy z letiste volal, ze prevzal balik a ze u me bude cca v tolik a tolik hodin a ze budu platit tolik a tolik Kc… je fajn, ze se u nich da platit i kartou… a s tim clem? jak uz jsem psala, kupovala jsem asi 6 telefonu, stejnych, za stejnou cenu, jen v rozmezi asi pul roku a pokazde vymerili jine clo :D takze podle me to je jen a jen na celnicich, jak se vyspi, to je muj nazor… vetsinou mi pise prodejce z Ciny cenu cca 50dolaru a jeste velkym pismem „darek“ a pokazde platim (s DHL) jinak nikdy nic… kupovala jsem i par hodinek a nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
4.8.14 23:44

@Ban09 Tomu co je na baliku moc neveri, pokud je neprimerene velky. Protoze Cinan je chytry clovek a hodny clovek, ktery nechce zpusobovat problemy a vetsinou tam napise, ze je to gift za 5-10 dolaru :mrgreen: Me se osvedcilo objednat treba v ramci jednoho tydne od ruznych dodavatelu hodne malych balicku a ty vetsinou projdou. Na hodne velke krabice pisou Cinani vetisnou tak 30 dolaru, i kdyz je realita treba 100. A celnik to pak vymeri z tech uvedenych 30-ti. Jde o to, co je na bedne. Kdyby se jim to hodne nezdalo, tak muzou pozadovat objednavku (protoze od prodejcu z ALI samozrejme uvnitr balicku zadnou nenajdou :jazyk: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7999
4.8.14 23:46

@adlita kupuju plysaky, co prave leti - z pohadek - Barney, Pepa Pig, Frozen, Doba ledova, atd. a jdou na dracku :) a taky hodne doplnky do pokojicku - tapety, samolepy na okna, na zed… tchanovi dokonce i nejake soucastky do hobliku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
5.8.14 00:02

@marketta Já to nemyslela jako tak, že řidič za tu cenu nějak zodpovídá, nebo tak, ale v tom odkaze od Adlity se DHL ohání tím, že když nevěří ceně na balíku, tak si vyžádají fakturu, aby mohli vyměřit clo. Takže tu žádost o doložení výše faktury musí přivézt asi řidič, ale vydá balíček, když mu nedám peníze (on ani já nevíme kolik). Nebo mi ten balík zabaví, pošlou dopis s žádostí o doložení faktury a až zaplatím tak mi ho doručí? Prostě nechápu, jak si celníci při pohledu do bedny s hračkami vycucají z prstu cenu, aby z ní vypočetli clo příp. DPH. Jasný, že když vidí telefon, že asi neuvěří, že stál 10 USD jak je na krabici, ale jak určí jeho cenu - to ho jako sami odhadnou že stál něco mezi 100 - 200 USD? Nebo si nejdříve vyžádají fakturu a pak to vyměří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
5.8.14 00:08

@adlita To mě dnes taky jeden číňan pobavil. Objednávala jsem si pro sebe takový plastový boxík a modlila se, ať mi ho cestou nerozbijou. Přišel v krabici!!! poprvé jsem viděla krabici z číny, jinak pořád vše balí do těch igelitů a bublinek, takhle už mi poslali i jeden plastový boxík ve tvaru krychle, ale přežil to bez úhony. No tohle byla krabice 3× větší než boxík, vystlaná polystyrenem, ale pobavila mne cena - stál necelých 5 USD a na krabici byla napsaná hodnota 15 USD! :-) To bylo poprvé, co na obale byla větší hodnota než bylo zboží :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7999
5.8.14 00:18

Jak rikam, taky netusim, z ceho vypocitavaji cenu cla :think: :nevim: vietnamci to maji jednoduchy, tyi pry plati castku za kg, takze kdyz maji kamion bot a ten zvazi, muze vyjit par i na halire :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
5.8.14 11:25

@marketta Takže vietnamci co u nás v čr prodávají si to taky dovážejí tou poštovní lodí z číny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
5.8.14 12:16

@Ban09 Obcas neco poslou v krabicich :-) Nekdy i nepochopitelne veci, treba 20 detskych mekkych celenek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
5.8.14 12:20

@marketta máš ty velké plyšáky frozen? jak jsou na to s kvalitou šití, u nás frozen hrozně frčí, holka je miluje už má hromadu oblečení ale chtěla by i tu 40 cm panenku, jen mám obavu aby vydržela alespoň první praní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: přiznám se že ačkoliv hodně nakupuju oblečení tak hračky jsem ještě nezkoušela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7999
5.8.14 13:21

Kupovala jsem tam toho snehulaka Olafa… 50cm a byl super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
5.8.14 13:22

@marketta dík, půjdu do něj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
5.8.14 14:36

Holky až budete objednávat zimní bundu pro holčičku, hodte odkaz :-)já nemůžu žádnou vybrat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
5.8.14 15:54

@Tečička Ani ja ne :-O Zatim mi prijde, ze jsou tam same hruzy. Zatim jsem objednavala podzimni, fotku prikladam. Tak jsem zvedava, co prijde za hadr. Doufam, ze bude tak pekna, jako vypada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
5.8.14 16:10
@adlita píše:
@Tečička Ani ja ne :-O Zatim mi prijde, ze jsou tam same hruzy. Zatim jsem objednavala podzimni, fotku prikladam. Tak jsem zvedava, co prijde za hadr. Doufam, ze bude tak pekna, jako vypada :-)

Na tuhle se taky chystám, to jsou ty bundičky Topolino nebo tak nějak, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
5.8.14 16:21

@babulka01 Jo tak to nevim, objednala jsem to tady: http://www.aliexpress.com/…4604459.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák