AlliExpress

Napsat příspěvek
Velikost písma:
425
20.11.14 23:25

@MarketinkaKopretinka Převodní kurz je vždy jiný při nákupu a při vracení peněz, někdy do plusu, někdy do mínusu.

U té objednávky USBčka jsi neotvírala spor? Psala jsi prodejci jen zprávu? Je to divné, že to takhle vrátil, ale asi nechtěl, aby se spor otvíral, jinak nevím.

A to, že je USB na jedné straně zmáčknuté může být dost podstatná vada, protože nemusí správně fungovat. Například na ni nepůjde ukládat data nebo hůře - data se na ni uloží a při dalším použití nebudou dostupná či budou poškozená. Takže tady bych žádala plné vrácení ceny, protože to špatně zabalil. Nebo už poslal poškozené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.14 00:00

Usb to je origos hewlett p. 512 gb. Funkcni je. Je to jen drobna vada, ale fakt je, ze to bylo spatne zabalene. Dokonce v zacatcich meho nakupovani jsem objednala sport. hodinky za 10 eur a sama zapinkala ten purchase time. Tu ochrannou lhutu a penize jsem nikdy nevidela. Nevedela jsem o tom nic, tak jsem pak prodejci psala. Pry to poslal, nijak to nechtel resit, takze jsem mu dala spatne ohodnoceni.
Jak to tedy je, kdyz neco nedojde v te jejich stanovene dobe? Nahlasim to a automaticky mi vraci penize?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
21.11.14 00:08

@MarketinkaKopretinka Nééé, ta doba je orientační. Copak za to prodejce může, že to pošta někde nechá ležet? Pod tím časem je v bodu 3. zvýrazněn modře odkaz na žádost o prodloužení lhůty - dáš si o kolik dnů chceš prodloužit. Třeba o 14 dní, nebo o 30 dní, to je jedno. Pak několik hodin až dnů počkáš, než to prodejce schválí a čas je prodloužen. Pokud už trvá doručení už hodně dlouho (80-90 dní), tak se teprve vyvolává spor s žádostí o vrácení peněz. Prodejce potvrdí a peníze se automaticky vrátí zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.14 00:28

@Ban09 ted uz budu chytrejsi :). Ale to uz je asi pul roku, co to nedorazilo :( ale je to jedina vec zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
22.11.14 15:20

@CokeLady ten baťůžek jsem si objednala taky, mám ho doma už skoro měsíc, doručen byl do 3 týdnů, máme opičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
22.11.14 15:26

@CokeLady Tak to je super, ale vždy je to o štěstí. Nedorazily mi 2 balíčky ze srpna (tento týden jsem na oba otvírala spory o vrácení peněz), 1 ze září, 3 ze října (1 z nich dnes přijali v Praze), ale zato mám již doma 3 balíčky z listopadu. Takže dopředu opravdu nelze říci jak rychle to dojde a vždy být připravena na to, že to do Vánoc nedojde. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
22.11.14 22:42

Holky, jsem totální trotl.
Objednala jsem zhruba před týdnem levný nabíjecí kabel (zkouška, zda dojde) a teprve teď jsem si všimla, že je posílají až od více kusů.
Navíc jsem si nepoznačila prodejce, takže vlastně netuším, komu jsem peníze přes PayPal poslala…
Netušíte, jak to mám vyřešit?…díky za rady :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
22.11.14 22:54

@Jannnča No jestli nemáš potvrzenou objednávku (odečítá se čas na hlavní stránce Moje objednávky, uvnitř objednávky nemáš trackovací číslo), jakože bys ji potvrzenou mít neměla, když odesílá od více kusů, tak ji můžeš zrušit. Otevřeš si objednávku a klikneš zrušit. Zeptá se to na důvod a ty něco z toho vybereš. Tím je pro Ali obj. uzavřená a automaticky se ti vrátí peníze.

Jinak pro zkušební levné objednávky doporučuji kategorii prstýnky nebo náušnice, spousta věcí je tam i pod 1 dolar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
22.11.14 22:57

@Ban09 Jelikož jsem jazykový analfabet, tak to asi najít nemůžu - myslím, že jsem vůbec nebyla při objednávce přihlášená…jde to vůbec?…každopádně mi na mejl dorazilo potvrzení o platbě 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
22.11.14 22:58

@Jannnča To bys nemohla zaplatit, kdybys nebyla přihlášená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
22.11.14 23:07

@Ban09 Fakt?…nějak mě to přehodilo na PayPal a šlo to…u mně jsou občas možné i naprosto nemožné věci :mrgreen:
Když chci poslat heslo, tak mi to sděluje neznámou emailovou adresu, takže je to záhada :zed: :mrgreen:

Vždyť to píšu, že jsem mimoň…neobjednávala jsem na ali, ale na tinydeal :think:.

Ale každopádně díky za radu…funguje to tam podobně, takže jsem mrkla…

Objednávala jsem toto - a nikde jsem zde nutnost objednat více kusů nenašla…
Jsem si říkala, jestli jsem to přehlídla…na alli většinou mají po 1 kusu jen ty dražší.
 http://www.tinydeal.com/…p-80349.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.14 12:32

Holky, co delate, když prodejce nereaguje na vasi zpravu (zprávy) a vy mu ještě chcete dat sanci, aby se vyjadril a on nic? Mam to nekde hlasit, ze zbozi je na houby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
23.11.14 12:40

@MarketinkaKopretinka Teď to moc nechápu. Že prodejce nereaguje je jeho věc, takže za co ho chceš hlásit?
Když na zboží je něco v nepořádku, tak otevřeš spor - buď ho s tebou bude řešit nebo bude dělat mrtvého brouka a pak je spor schválen dle tvého návrhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
23.11.14 12:46

Jeden prodejce nereaguje na můj obchod. Objednala jsem si a nic se neděje má dva dny jenom. Koruny se pak automaticky vrátí když k prodeji nedošlo, nebo musím žádat o vrácení částky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
23.11.14 12:49

@Horo79 automaticky se vrátí po vypršení doby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie