AlliExpress

Napsat příspěvek
Velikost písma:
425
25.11.14 20:31

@Moonkie No jo, nalákal na černé, které se lépe prodávají a pak vnucuje bílé, které nikdo nechce. A teď zkouší, abys změnila důvod, abys mu nekazila hodnocení na Ali. Zmetek jeden!
Ty jsi vznesla protest, míček je na jeho straně - pokud vyprší čas, tak by se ti měly peníze vrátit automaticky, on to jenom zdržuje svou ignorací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
25.11.14 20:48

Zdravím nakupující na Ali, ráda se přidám a tedy jdu rovnou z dotazem, tak snad se nebudete zlobit.
24.10.2014 jsem objednala zboží, 6.11. jsem dostala sledovací číslo, ale pořád není vidět, že by byl nějaký pohyb - číslo prostě neexistuje. Prodejce má dobré hodnocení a komunikuje, ale stále mi píše, že to poslal a že mám pár dní počkat. No otevřela jsem spor a teď mi ho zamítl a naspal mi tam jen Přeprava, ale číslo stále neexistuje.Co s tím dál? Ještě nikdy jsem takový spor neřešila ( když už nějaký spor, tak to byl podvodník, takže ani nekomunikoval a byly mi vráceny peníze).
Moc díky za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
25.11.14 20:56

@lenyhudy A není to obchod kids apparel? Nebo také QQQ Sasa's store? Mám s ním úplně stejný problém, napsala jsem mu, že když zboží nepřijde do pátku, tak otvírám spor. Na zprávy nereaguje, ani když mu vyhrožuji, že špatná komunikace = málo hvězd. A to má 3 diamanty.
Naštěstí, když neodpoví na spor, tak se spor uzavře ve svém návrhu, tj. dostaneš o co žádáš, když prodejce s tebou nekomunikuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
25.11.14 21:00
@Ban09 píše:
@lenyhudy A není to obchod kids apparel? Nebo také QQQ Sasa's store? Mám s ním úplně stejný problém, napsala jsem mu, že když zboží nepřijde do pátku, tak otvírám spor. Na zprávy nereaguje, ani když mu vyhrožuji, že špatná komunikace = málo hvězd. A to má 3 diamanty.
Naštěstí, když neodpoví na spor, tak se spor uzavře ve svém návrhu, tj. dostaneš o co žádáš, když prodejce s tebou nekomunikuje.

Je to prodejce clothes-Mall.
Jenže on reaguje a stále dokola píše, že zboží poslal, ale to by šlo sledovat. Teď mi ten spor zamítl a dal protinávrh, ale to jen napsala Přeprava a nic víc, takže nevím jak dál postupovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
25.11.14 21:04

@Ban09 takže, když tam je čas do konce 2 dny, tak až to skončí by mi měly peníze přijít zpět? Jinak děkuji za radu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
25.11.14 21:05

@lenyhudy správně, nesouhlas s ním (hlavně mu to nepotvrzuj, další spor už nelze otevřít!), budete si to tak pinkat do té doby, než buď on potvrdí nebo se to předá k řešení AliEx (samo se předá, nemusíš nic dělat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
25.11.14 21:15
@Ban09 píše:
@lenyhudy správně, nesouhlas s ním (hlavně mu to nepotvrzuj, další spor už nelze otevřít!), budete si to tak pinkat do té doby, než buď on potvrdí nebo se to předá k řešení AliEx (samo se předá, nemusíš nic dělat)

Ted tam bezi čas 11 dni a je tam právě napsane, že když se nevyjadrim tam se preda na Ali, ale to mužů udělat i ted ne? Jako to zboží bych chtěla, ale čekam měsíc a nic. Kdyby se zásilka zasekla na cestě, tak to chapu, ale když to podle toho čísla není ani podane, tak na co čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
25.11.14 21:20

@lenyhudy Já mám číslo od 16/9 a doteď tam není, zboží jsem si objednala jinde a v pátek otevřu spor. Dávala jsem prodejci šanci, psala mu, 2× prodloužila čas doručení a nic. Dělám to kvůli tomu, aby Ali při posuzování vidělo, že z mé strany komunikace i snaha o prodloužení času bylo, tak doufám, že mi to rychle dořeší. Ze strany prodejce žádnou komunikaci ve sporu nečekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.11.14 18:23

Netušíte jak se mění výše požadované částky ve sporu? Domluvili jsme se na jiné než jakou jsem navrhovala, ale netuším, jak jí změnit. To se musí celý dispute znovu vypsat? I když na něj kliknu, tak mi tam vyběhne ten původní formulář a ani tam nejdou psát částky v desetinných číslech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
26.11.14 21:49

@pampalona Nevím, zatím mi to vždy měnil prodejce, ale když ti vyběhne ten formulář a jde tam psát / přepsat částka, tak místo desetinné čárky musíš napsat tečku. Všimni si, že všechny ceny na Ali jsou s tečkou, čárky nepoužívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.11.14 21:55

Já jsem právě prodejci odepsala, že souhlasím s jeho navrhovanou částkou a teď právě nevím co dál. Jestli teda tu částku může přepsat on sám nebo jak se vůbec ve sporu pokračuje. S tou tečkou děkuju za info, to zkusím. Jen mi přijde divný, že musím vyplnit celý formulář o sporu znovu, včetně popisu a fotky, že nejde upravit jen určitá část. Takže mám spíš počkat, jestli částku nějak nezmění prodejce sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
26.11.14 22:29

@pampalona Asi jo, protože on ten spor musí uzavřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.11.14 22:31

Děkuju, tak já vyčkám co se bude dít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
27.11.14 17:29
@pampalona píše:
Děkuju, tak já vyčkám co se bude dít.

já jsem teď měnila spor, protože mi ho prodejce zamítl. Klikla jsem na Modify a tam se dalo cokoliv připsat a i změnit ta částka. Ale nikdy jsem to dělat nemusela, takže nevím jestli je to správný postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.11.14 17:35

Jj na to jsem taky klikla, ale to se prostě musí vypsat celý komplet znovu, což mi přijde divný. Ten můj spor nakonec vypadal takto: po zprávách jsme se domluvili na jiné částce, prodávají ten můj návrh ve sporu zamítl a nabídl jako řešení tu částku, na které jsme se předem domluvili. Mě na základě toho přišel od Ali mail a odkazem na ten spor a já to potvrdila a spor je vyřešen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák