Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@pampalona Jojo, jestli jinou částku nakonec napsal prodejce a ty s tím souhlasíš, tak je je to OK ![]()
Když už jsem potvrdila přijetí, je možné aby mi prodejce mohl vrátit nějaké peníze zpět? Asi ne, že?
Jedná se o to, že mi přišel balíček, ve kterém chybělo pár kusů, ale vzhledem k minimálnímu počtu jsem jen napsala prodejci. Ten mi pár dní neodpovídal a jelikož mi končila ochranná doba, tak jsem zboží potvrdila a dala jsem mu horší hodnocení. Asi den poté mi napsal, že by mi vrátil určitou částku a ať vyvolám spor. No, jenže to už jaksi nejde (to přeci musí vidět i on).
@pampalona teď už ne, peníze už vrátit nelze. Asi to myslel tak, že by peníze vrátil, kdyby se spor vyvolal. Jelikož už je to potvzené, tak asi ani on nevidí, kolik dnů zbývalo v objednávce.
Tak já se s ním domluvím na jiné kompenzaci, díky. No moje blbost, příště čekám až do konce
.
@pampalona píše:
Tak já se s ním domluvím na jiné kompenzaci, díky. No moje blbost, příště čekám až do konce.
myslím, že ti může peníze vrátit, ale na paypal účet. Nevím jak to přesně funguje, ale na jedné skupině na fb se o tom mluvilo ![]()
Ahoj chci se zase zeptat, jestli mate někdo zkušenost s timto - prislo mi na mail at potvrdim prijeti zasilky, mrknu se jake a zjistim, ze mi zboží ještě nedoslo. tak jsem mrkla na číslo baliku, který byl pridelen, najela na sledovani zásilek a ziram. Nejdrive sel balik do Prahy, pak ho poslali do Olomouce a ted je pry dorucen v DEPO KROMERIZ (bydlim v Ostrave) :-/ chápete to? Samozrejme tam budu zítra rano volat, ale nechapu to. Balicek to byl za 4 ecka, nic zavratneho.
Když jsem mrkla třeba na balicek, co mi prisel minuly tyden, tak ta hirtorie je tam jasna - z pravy sel rovnou do Ostravy, chápete to??? A pry, ze je dorucen a lezi nekde v depu
@MarketinkaKopretinka píše:
Ahoj chci se zase zeptat, jestli mate někdo zkušenost s timto - prislo mi na mail at potvrdim prijeti zasilky, mrknu se jake a zjistim, ze mi zboží ještě nedoslo. tak jsem mrkla na číslo baliku, který byl pridelen, najela na sledovani zásilek a ziram. Nejdrive sel balik do Prahy, pak ho poslali do Olomouce a ted je pry dorucen v DEPO KROMERIZ (bydlim v Ostrave) :-/ chápete to? Samozrejme tam budu zítra rano volat, ale nechapu to. Balicek to byl za 4 ecka, nic zavratneho.Když jsem mrkla třeba na balicek, co mi prisel minuly tyden, tak ta hirtorie je tam jasna - z pravy sel rovnou do Ostravy, chápete to??? A pry, ze je dorucen a lezi nekde v depu
to se stalo i mě, otevřít spor a napsat tam že došlo k záměně zásilky, vy nic nemáte a zásilka je 100km ( nebo kolik) jinde,
přidala jsem sledovací odkaz cpost a druhý den mi přišla omluva a vrátili peníze, stane se, já minulý týden napsala že jsem byla podvedena ![]()
@S.Ivanka a nemam radeji zavolat na postu??? A domluvit se s nimi?
Jinak taky mi vratiki uz penize za dve usb, ktere byly uplne na prd
@S.Ivanka a nemam radeji zavolat na postu??? A domluvit se s nimi?
to jsem zkusila, bylo mi odpovězeno, že na tom balíku není má adresa a že se mám domluvit s odesílatelem, pošta by si nelajzla dát balík s číslem a vaší adresou někomu jinému, prostě ve sporu označíte že bylo posláno na jinou adresu a do komentáře že zboží jste neobdrželi, mě se to stalo v tomto týdnu 2×…
@S.Ivanka uz jsem to nahlásila, v kazdem pripade volat tam budu, to jsem zvedava, co vyresim, asi nic teda, ale jsem teda nastvana, to mel byt pecka vanocni darek, od toho odesilatele mam ještě 2 věci, takze je to v haji. to mi nedojde ani to ![]()
@S.Ivanka uz jsem to nahlásila, v kazdem pripade volat tam budu, to jsem zvedava, co vyresim, asi nic teda, ale jsem teda nastvana, to mel byt pecka vanocni darek, od toho odesilatele mam ještě 2 věci, takze je to v haji. to mi nedojde ani to
já objednala oblečení pro syna - zmrazili obchod po týdnu od zaplacení a vrátili peníze, tak jsem objednala jinde podobné, říkám si že dojde po svátcích a v lednu má narozeniny - no zmrazili opět a čekám na peníze, takže za mě - oblečení je prokleté ![]()
@S.Ivanka nevim, ja to mela tak s usb, ale obleceni pokazde super…i pro malou i pro me, ale nemela jsem toho zas tolik