AlliExpress

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85361
9.12.14 07:12

@MarketinkaKopretinka podle me Ti dali spatne sledovaci cislo na cizi zasilku. Ale i tak uz to nejspis neprijde, nepocitala bych s tim. Jake mel prodavajici recenze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.14 08:24

@blumen žádné,proto to zboží melo nízkou cenu, asi si tím chtel nahonit feedback

Jinak už jsem tam volala a bylo to dorucene někomu jinemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
9.12.14 17:50
@blumen píše:
@MarketinkaKopretinka podle me Ti dali spatne sledovaci cislo na cizi zasilku. Ale i tak uz to nejspis neprijde, nepocitala bych s tim. Jake mel prodavajici recenze?

no mě také právě už nepřišlo, jak bylo špatné sledovací číslo - balík fuč :)
hlavně že vrátili peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85361
9.12.14 20:24

@MarketinkaKopretinka objednavej jen u prodejcu s dobrym hodnocenim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
11.12.14 10:49

Mohu se zeptat mám objednané zboží odpočítává se čas a den to je do kdy mi má přijít zboží? A když čas vyprší a zboží nemám co dělat. Nerada bych přišla o koruny.kdy se otevírá ten spor. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.14 11:52

Tak holky, jak byl ten balicek poslany jinam, tak dnes mi prislo z Ali, ze transakce byla zmrazena z duvodu pochybne cinnosti prodejce..jsem zvedava, jestli mi prijdou penize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.14 11:54

Tak tady to je, ze teda mi plne vrati prachy, pokud prodejce nezareaguje To ensure safe transactions, your order has been frozen due to suspicious seller activities. The seller is required to provide evidence within 3 business days, if they do not, we will issue you with a full refund. In the event the seller does respond to the case within 3 business days, it could take about 15 business days for the case to be resolved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.12.14 12:39

dotaz

Ahojky poradil by mi někdo co udělat? Objednala jsem si strojek na vlasy za 14,54 dolarů a poslali mi špatné sledovací číslo nějaké z února kdy se zásilka vrátila zpět do číny. Psala jsem na chat prodejci ale nereaguje a za 10 dní mi končí dodání objednávky, takže si myslím že to neposlal.Co ted udělat, díky za každou radu Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
22.12.14 15:35

@JiKa5 Zkus se zeptat tady, určitě ti poradí - http://www.alirecenze.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.12.14 15:41

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
22.12.14 15:51
@JiKa5 píše:
Ahojky poradil by mi někdo co udělat? Objednala jsem si strojek na vlasy za 14,54 dolarů a poslali mi špatné sledovací číslo nějaké z února kdy se zásilka vrátila zpět do číny. Psala jsem na chat prodejci ale nereaguje a za 10 dní mi končí dodání objednávky, takže si myslím že to neposlal.Co ted udělat, díky za každou radu Jitka

otevři spor a napiš tam že číslo není funkční a prodejce nereaguje ( hlavně tedy si to nech přeložit v nějakém translatoru :) českou větu ti to nevezme) pokud nezareaguje ani na spor vrátí ti Ali peníze bez problémů, pak i kdyby to došlo čirou náhodou, tak je to tvoje a nemusíš už nic platit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
22.12.14 17:04
@JiKa5 píše:
Ahojky poradil by mi někdo co udělat? Objednala jsem si strojek na vlasy za 14,54 dolarů a poslali mi špatné sledovací číslo nějaké z února kdy se zásilka vrátila zpět do číny. Psala jsem na chat prodejci ale nereaguje a za 10 dní mi končí dodání objednávky, takže si myslím že to neposlal.Co ted udělat, díky za každou radu Jitka

Ahoj, ihned otevřít spor, dej tam i PRT sledovačky, prodejce má myslím 4 dny na vyjádření. Pokud se neozve, Ali vrací peníze. Pokud se ozve a bude se vymlouvat, můžete eskalovat spor a bude to řešit už Ali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
26.12.14 12:52

Zdravim, vyhlidla jsem si na aliexpress telefon, mohl by mi prosim nekdo do sz, kdo tomu rozumi vic nez ja, s necim poradit? Predem dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
26.12.14 12:53

Velikosti.

Ahoj, chci se zeptat na velikosti na Ali. Odpovídají našim velikostem? Když nosím M, budu mít jejich M dobré nebo malé? Díky moc za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
26.12.14 13:11

@Lucciaaa Tak na telefon nejspise budes platit DPH, clo se z telefonu neplati. Nejlepsi je nechat si ho poslat DHL atd, je to rychle doma a navic vyrizeni celnich formalit je snadne, pak jen zaplatis pri dodani prislusnou castku + poplatek za zastoupeni u rizeni. Koupit jen od overeneho prodejce. To je asi tak vse, maximalne si zkontrolovat, jestli dodavaji zastrcku/adapter EU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák