Angelsounds

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2939
21.5.13 20:49
@kačka25 píše:
Ja slysim :srdce: od 8+6, kazdy den jsem ho nasla celkem rychle, ale dneska jsem 9+6 jsem ho nemohla najit. Sice jsem nasla, ale je to hur slyset. Je mozne, ze se nejak blbe prestehovalo? Stalo se vam to?

Určitě je to možný, u prvního se mi to stávalo do 12 tt běžně, i potom občas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
22.5.13 03:00

@kačka25 bud v klidu, miminko cestuje v brisku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
22.5.13 06:43

No já jsem dnes 13+0 a srdíčko jsem zatím nenašla. Co jsem našla je můj tep. Nejdřív jsem myslela, že je to ono, ale pravděpodobně není, protože když mi přítel (já to sama nezvládla) vzal ruku a měřil můj tep, zároveň měl v uchu sluchátko, tak řekl, že je to stejné, takže to mimi nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
22.5.13 07:23

@Eneer, @elnido - diky za uklidneni, i kdyz mi to neda a hledam. Ja ho najdu, ale zase se mi ztrati. Mela jsem vzdy behem chvilky najito, poslechnuto a byl klid!
@stanuska3 - taky hodne chytam svuj tep, ale jednou uslysis mimco a uz se nespletes. Nebo si to najdi nekde na netu, at vis co mas hledat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
28.5.13 11:22

Holky mam zase jeden dotaz :oops: mimco slysim uz dva tydny, dneska jsem 10+6 a porad hodne dole, na hranici uchlupeni. Trochu se stehuje, ale ne moc. Od kdy je mimco slyset vys?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
28.5.13 11:36
@kačka25 píše:
Holky mam zase jeden dotaz :oops: mimco slysim uz dva tydny, dneska jsem 10+6 a porad hodne dole, na hranici uchlupeni. Trochu se stehuje, ale ne moc. Od kdy je mimco slyset vys?

Taky najdu vždy hodně dole… už si ani nepamatuju, kdy bylo slyšet víš :think:

Mě je zas divná jiná věc - prcka najdu vždy nalevo, ale když ležím, tak mám takovou tvrdší těhu vybouleninu (dělohu), která je napravo :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
28.5.13 14:42

Holky nechci Vás zklamat, ale myslím, že slyšíte svůj tep, já jsem si to tady podle rad také v diskuzi našla dole tam co začínají chloupky, jenže když to zkusíte i napravo, uslyšíte to samé, máme tam nějaké tepny, takže budete slyšet také.
Nevím jestli jste byli na prvotrimestrálním screeningu, který se dělá v 13. týdnu (asi ještě nebyly) tak ten Vám budou dělat normálně přes bricho a mimčo je cca pár centimetrů pod pupíkem, takže děloha není takhle dole. Proto si myslím, že to co slyšíte není mimčo.
Já to tedy mám také tak a myslím, že to je můj tep. Mimčo zatím neslyším a to mám za sebou už 13. týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
28.5.13 14:47

@stanuska3 - tak to urcite svuj tep slysim taky, ale slysim i miminko. Napravo i nalevo, skoro v trisle je muj tep, ale nalevo ale bliz do stredu je miminko. Ja mit takhle rychly tep, tak uz jsem mrtva! Az to jednou najdes tak to uz nespletes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
28.5.13 17:29

@stanuska3 Můj tep a mimčo je hodně rozdílné, nedá se to nepoznat ;) :mavam:

Zkus mrknout na nějaký videa na youtube, to by ti mohlo pomoct… jinak jestli máš placentu vepředu, tak to může důvod, proč nemůžeš prťouse najít,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
28.5.13 17:51

@stanuska3 je to jiny zvuk…da se to rozlisit a jakmile jednou narazis na mimco tak uz se to da krasne poznat, ale popisuje se to spatne… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
30.5.13 10:14

Hlavně holky klid, co nemůžete najít, já jsem dneska 16+5tt a taky ho nenajdu pokaždé když poslouchám…Ale zase slyším, jak se tem mele a je to i tak moc super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
2.6.13 10:41

Ahoj holky!
Kdyby jste ho některá prodávala kolem 500-600kč, ozvěte se mi prosím! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
3.6.13 21:01

@NikOlinek Já ti ho můžu prodat za 600 Kč i s poštovným, jak jsem psala, je téměř nepoužívanej, v perfektním stavu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
18.8.13 10:10

Co to může být ? :-)

Ahoj holky - majitelky angelsounds ;-)
Miminko poslouchám většinou dole vedle levého boku, slyším sebe když popojedu slyším mnohem rychlejší miminko, které se někdy asi čertí, že ho ruším, tak sebou mrskne a víc ho pak nehledám :))) ale včera jsem nějak nemohla hned najít a když jedu více do středu břicha slyším to znovu, rychle jako u miminka, někdy mi přijde, že to slyším hlasitěji, někdy ne? Co to může být?
Slyším tam tedy sebe, miminko a pak u cca prostředku břicha znova bouchání cca jako rychlost u miminka :think :nevim: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
19.10.13 13:17

Holky ahoj, máte některá teď angelsouds na prodej? Cena max.500,–+poštovné a balné? Děkuji za odpovědi a případné nabídky, jsem z toho celá nadšená a musím to mít, ale zase nemusí být novej na těch pár měsíců…Budu ráda, když se mi ozvete, děkuju Ch. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí