Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vysadila jsem Jeanine po užívání cca 6let a nepřibrala jsem.
Jako ano… časem ano - přibrala, ale nedávám to za vinu vysazení, ale mému špatnému stravování. Kila mi jdou nahoru celý život. Potýkám se s dietami.
Jen se mi opět trošku zhoršila pleť. Jeanine byl úžasný na akné, které jsem při užívání měla mnohem lepší a po vysazení se to zhoršilo. Pleť si ale zvykla, že Jeanine už nedostává a teď už je to zase OK. ![]()
Neboj se toho… hlídej co jíš a jak často jíš a bude to OK ![]()
Já jsem zhubla, když jsem ji začala brát, po vysazení jsem měla pořád strašnou chuť na jíslo a přibrala jsem za rok cca 5kg. V pondělí si ji jdu poprvé od porodu nechat zase napsat a jsem zvědavá, jak to bude působit.
No chceme se pokusit o miminko tak sjem zvedava jestli to pujde po vysazeni dost rychle nebo to bdue trvat asi i ta váha a plet je indiviualni pro každou ženu! ale při uzívání se mi taky zlet zlepšila o 100% tak mam taky hruuzu co nastane po vysazeni
tak budu investovat do nejakych pripravku an pelt misto do HA ![]()
@misa147 No, mě se po vysazení pleť zhoršila na původní stav (tragédieú, mastily se mi zase vlasy atd. Ale hned jak jsem otěhotněla se to zase zlepšilo, jako kdybych prášky zase brala. Při kojení jsem měla pleť snad nejkrásnější v životě (hormony + zdravá strava???) a teď jsem 7 měsíců po porodu si jdu prášky zase napsat a jsem zvědavá, jestli poznám změnu.
Lilibeth : zase jaenine jo? jako aj jsem z tema praskama nadmiru spokojena plet se mi zlepsila a pri nasazeni sjem hend nepribrala je jasne ze behem 4 roku nejake to kilo vyskoci nahoru
tak sjem fakt zvedava co to s emnou udela po vysazeni! nejradeji ybch nevysadila ale takhle asi tezko otehotnim no ![]()
A pri jaeanine jsme postupem casu prestala mit chut na sex cetla sjem par clanku i z kamaradkama co sjem se bavili tak jsem usoudili ze ktera bere HA tak to tak ma a ty bez HA ne ![]()
Taky jsem to slyšela… švagrová říkala, že po 10 letech maželství měla poprvé chuť na sex, když vysadila prášky a chtěli mimi.
Na mě to nějak nefunguje… já na sex chuť nemám snad nikdy
, ale když jsem byla těhotná, tak v cca 4. měsíci jsem měla sex na chuť nepřetržitě (asi nějaká světlá chvilka
).
Ale obecně to tak platí, že bez HA je to lepší.
No ziitra mam posledni prášek v patek zajdu ke gynekologovi a pak uz budu bez
tak snad se u me ty kila nahoru neobjevi z pleti se musim nejak smirit a najid dobry pripravek na akne v lekarne ![]()
@misa147 píše:
No ziitra mam posledni prášek v patek zajdu ke gynekologovi a pak uz budu beztak snad se u me ty kila nahoru neobjevi z pleti se musim nejak smirit a najid dobry pripravek na akne v lekarne
Já jsem otěhotněla na den přesně po roce od vysazení prášků (ale neboj, my jsme to měli trošku komplikovanějši, vám to půjde rychleji) ![]()
Eanine
Ahoj holky…
Tak já brala skoro 8let Diane, pak mi začlo krvácení mimo menstruaci a dostala jsem Janine… Mno problémy úplně nepřestaly, pleť nic moc, u Diany jsem měla hezčí, na mastné vlasy mi nepomohla ani jedna.. jeanine beru 8měsíců.. U Jeanine jsem přibrala 5–8kg pořád mám takový výkyv ty 3kg, vodu piju průběžně, nepřejídám se často, jim normálně.. Ale i po malém jablku se mi nafoukne břicho jako v těhotenství.. Je to děsný, žádné oblečení mi není, sport ani dietní jídelníček nepomáhá, tak max 2kg dole na pár dní… Prý mě asi zavoďnuje, tak jsem dotala novou, za týden jí začnu brát, tak jsem zvědavá, jestli něco shodim… Vždycky jsem byla dolňák, teď už mám i paďěro ( Tak nevim, na mě to moc dobře nepůsobilo a uvidíme jak to se mnou bude dál.. Je mi teprve 26let a nechci se cítit takhle tlustá, neforemná…
Beru Jeanine už čtyři roky. Jsem spokojená - pleť mám bezchybnou a chuť na sex taky nechybí.
I má váha je v pořádku. Mám výkyvy tak 3 až 5 kilo, ale to není vina Jeanine, ale moje.
Jinak krvácení mám slabší, kratší a bezbolestný. Při dřívější antikoncepci jsem měla bolesti a krvácela jsem vždy tak 5 - 7 dní.
V neděli jsem brala poslední pilulku, obvykle mi ms. začíná v úterý, ale až ve čtvrtek rano sem měla slebé špinění jinak nic. Stává se to a nebo je něco špatně? ![]()
Já začínám krvácet pravidelně třetí den po poslední pilulce. Většinou to taky mívám strašně slabý, občas taky jen špiním třeba jen necelý den. Nejvíc to mívám dva tři dny, ale fakt slabý. Ptala jsem se doktorky, prý je vše v pořádku.
Já beru Jeanine teprve 9den (dřív jsem brala Katyu ale po té jsem občas špinila, tak mi ji doktorka vyměnila za Jeanine s tím že nic lepšího už není a že vlastně mi je 30 a že bych už ant. neměla brát - nechápu, to je snad na mě zda chci či ne) no dnes mě začalo bolet břicho a špiním a to docela dost. Celkem mě to štve, nejsou to zrovna levné tabletky a vůbec to můj problém nevyřešilo, takže teď jen doufám, že bude paní doktorka ochotná mi napsat něco jiného.