Asi deprese?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.7.12 14:09
@MartinaVALL píše:
No, my dvě spolu to nevyřešíme. Ale takhle se žrát a nekomunikovat s ním, to bych nevydržela, minimálně bych vyhodila pojistky, ale my bydlíme v RD, a dělala, broučku, co se stalo, ale každá jsme jiná :andel:

když ti pak řekne at se uklidníš… přešlo by tě to :(

• Citovat
  • Upravit
1469
15.7.12 14:11

Jůůůů, ty jsi je už vyhodila??? 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.12 14:17
@MartinaVALL píše:
Jůůůů, ty jsi je už vyhodila??? 8o 8o 8o 8o

Koho jsem vyhodila.? Nevyhodila…ale když s ním jakkoli mluvím, je mi řečeno ať se uklidním… :|

• Citovat
  • Upravit
1469
15.7.12 14:23

Ty hele a teď vážně, nevyhazuj pojistky, ale jeho, takhle si to odsmutníš, on si to možná srovná v hlavě a jestli ne, tak by to určitě nemělo cenu, protože to co píšeš, je nářez. to vůbec nemluvíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.12 14:24
@MartinaVALL píše:
Ty hele a teď vážně, nevyhazuj pojistky, ale jeho, takhle si to odsmutníš, on si to možná srovná v hlavě a jestli ne, tak by to určitě nemělo cenu, protože to co píšeš, je nářez. to vůbec nemluvíte?

Já jj, mluvim s nim normálně… jeho reakce jsou „hm“… „a to mě má zajímat?“, apod. :| :,(

• Citovat
  • Upravit
1469
15.7.12 14:30

A děláte něco spolu, teda kromě… :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.12 14:31
@MartinaVALL píše:
A děláte něco spolu, teda kromě… :oops: :oops: :oops:

V posteli je to báječný… :oops: jen prostě já nevim jestli se u toho pc uklidnuje nebo co to ma byt.. :|

• Citovat
  • Upravit
1469
15.7.12 14:42

Nee, já myslela, jestli něco kromě té postele :oops: :oops:.Víš, třeba výlet, procházka, karty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.12 14:46
@MartinaVALL píše:
Nee, já myslela, jestli něco kromě té postele :oops: :oops:.Víš, třeba výlet, procházka, karty…

Když jsme byli na chalupě teď 10dní, bylo to perfektní… bazén, karty, hry… parádička. Vrátil se domů k pc a hotovo a my neexistujeme… :roll:

• Citovat
  • Upravit
1469
15.7.12 14:51

Tak nevím, ale v každým případku doporučuji najít taky nějaký zájem a neprožívat tolik, že se mi nevěnuje. Protože on si toho zaručeně všimne a tobě bude líp :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.12 14:55
@MartinaVALL píše:
Tak nevím, ale v každým případku doporučuji najít taky nějaký zájem a neprožívat tolik, že se mi nevěnuje. Protože on si toho zaručeně všimne a tobě bude líp :mavam:

Jojo, zrovna hledam školku :D

• Citovat
  • Upravit
1469
15.7.12 15:02

Ty hele a to jsi myslela vážně, že řekl, že ji nechtěl, znova jsem prolítla příspěvky a asi jsem to přehlídla, spíš doufám, že ty ses upsala 8o 8o 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.12 15:05
@MartinaVALL píše:
Ty hele a to jsi myslela vážně, že řekl, že ji nechtěl, znova jsem prolítla příspěvky a asi jsem to přehlídla, spíš doufám, že ty ses upsala 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Nechtěl… maturovala jsem když jsem ji čekala.. :| Neměnila bych ale… občas něco takového řekne… jinak se k ní chová hezky…

• Citovat
  • Upravit
1469
15.7.12 16:01

Tak já nevím holka, snad jedině ho od počítače odtáhnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
15.7.12 16:15

Asi takhle, mluvit na chlapa, když hraje na PC, je vážně nesmysl. Žádný nevnímá :mrgreen:.
Ale na to hraní musí být pravidla. U nás je to tak, že neexistuje hrát přes den nebo aby PC řvalo, to poslouchat odmítám, od toho jsou sluchátka. Jednou se zapomněl a sprdla jsem ho na dvě doby. Jako večer, když malá spí, tak ať si zahraje, já si něco přečtu, nebo koukám na TV.
Navíc si vždycky uděláme na víkend nějaký plán, čili pro hraní tam fakt nezůstane místo :mrgreen:.

@Anonymní píše:
Já jj, mluvim s nim normálně… jeho reakce jsou „hm“… „a to mě má zajímat?“, apod. :| :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí