Asi deprese?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.11.15 21:10

@dada453 jooo, to bych moc chtela, ale kdyz pak vidim co tu vsechno zustane, tak mi to neda. Manzel se postarat umi, to ne ze ne, ale ten bordel ci tu zustane je neuveritelnej. Pak mi to neda a jdu to raci udelat :-) ale mozna se proste kousnu a zkusim to.
 K

• Citovat
  • Upravit
Lutonka
5.11.15 22:02

Ja bych mu proste narovinu rekla, ze to nezvladam a potrebuju pomoct. Takhle to vypada, ze on si konicky drzi a ty tvoje sly vsechny k sipku.Zkus zahrat na city, ze uz to nedavas, ze chodis do prace a co vsechno u toho jeste musis stihat atd.At ti rekne konkretne, co budr kazdy den delat pro chod domacnosti (napriklad stavi se cestou z prace na nakup a pak vykoupe a ulozi deti).No drzim palce, my s tim taky trochu bojujeme..

• Citovat
  • Upravit
9273
5.11.15 23:52
@Anonymní píše:
@dada453 jooo, to bych moc chtela, ale kdyz pak vidim co tu vsechno zustane, tak mi to neda. Manzel se postarat umi, to ne ze ne, ale ten bordel ci tu zustane je neuveritelnej. Pak mi to neda a jdu to raci udelat :-) ale mozna se proste kousnu a zkusim to.
K

Nekoukej a lež. Alespoň týden se vyhajej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
5.11.15 23:54

@Lutonka narovinu s chlapem :roll:.Tobě to funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
6.11.15 04:36
@dada453 píše:
@Lutonka narovinu s chlapem :roll:.Tobě to funguje?

No právě že ano. Už jsem si ověřila, že nějaké náznaky, okliky a finty nefungujou, chlapi prostě přemýšlí jinak než my. Já říkám „chytrému napověz, chlapa trkni“ :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky