Atopické dítě

• Otevřená skupina

Skupinka pro maminky s atopickým dítkem!

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2994
22.5.12 11:40

Hlásím hlásím, že jsem kvůli kladným recenzím koupila Leciderm mléko. Po týdnu jsem ho vypotřebovala a měla jsem z něj dobrý pocit. Teď jsem koupila Leciderm krém, protože to mlíko mi připadalo málo mastné a navíc mlíko obsahuje nějaký i když slabý parfém.
A ten krém za mě teda paráda. :potlesk: :potlesk: Nesvědí to, hojí se to a co je super, že jsem dnes vlezla s malou v plavání do bazénu a konečně mě to nebolelo a plavání jsem si skvěle užila :dance: :dance:

Určitě mi víc vyhovuje ten krém než mlíko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.12 16:01

Atopický ekzém

Všetkých Vás tu srdečne zdravím. Som študentkou Lekárskej fakulty a píšem diplomovú prácu o ATOPICKOM EKZÉME U DETÍ a tak som Vás chcela veľmi pekne poprosiť, či by ste si našli chvľku čas na vyplnenie dotazníka, ktorý je anonyný. Za pomoc Vám veľmi pekne ďakujem a prajem Vám veľa trpezlivosti a síl pri starostlivosti o deti s týmto ochorením.
 https://docs.google.com/…eet/viewform?…

Majte sa krásne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.7.12 15:39

Atogenní trénink

Dobrý den,
máte prosím někdo zkušennosti s léčením ekzému u dětí autogenním tréninkem?
Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.7.12 14:17

Ahojky, přítel ma taky ekzém od malička. Teď to řeší přírodní cestou a lepší se
mu to. Jen to chce čas a trpělivost protože je to dlouhodobý problém.
Na bylinky nedáme dopustit. Když tak více info. na emailu: katy. bednarova@email.cz. Za vyskušení nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katerina38
20.7.12 09:21

ahoj

Já s ní mám skvělá zkušenosti, jednou za týden máznu a je krásný, ale mám opravdu konopnou… :lol:

• Citovat
  • Upravit
Meggyy
25.8.12 19:37

Ahoj všem, jsem tu nováček. Mám maleho synka a stále bojujeme s ekzémem. Je něco co opravdu krom kortikoidů funguje? Díky.

• Citovat
  • Upravit
2994
25.8.12 22:33

@Meggyy jak jsem psala kousek výš v příspěvku, doporučuju Leciderm tělový krém. Už jsou to tři měsíce a já jsem z něj pořád nadšená, konečně něco, co mi pomohlo a nestojí to majlant. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meggyy
26.8.12 09:05

@cancerka - moc děkuji, přečtu všechny příspěvky. :-) A krém vyzkoušíme.

• Citovat
  • Upravit
107
14.9.12 23:04

Kozí mléko a pobyt venku

Ahoj, jezdí ke mě děti s různými nemocemi a jedna malá slečna trpěla atopickým ekzémem. Maminka bere malou k moři a já do takových dětí cpu kozí mléko. Zkuste i na koupání. Samozřejmě máme všechny testy na kvalitu mléka a máme ekofarmu. Kozy jsem si pořizovala kvůli mým budoucím dětem, ale hodně kozí mléko pomáhá i dětem které ke mě jezdí na víkendy a tábory. Jsme moc ráda že se to naučí pít a nevyžadují suveréně krabicové. Těm co nechutná syrové, z něj vařím a peču, tam to nepoznají. Nemluvě o pomazánkách a sýrech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.12 14:38

Ahojky vsem jsem tady tak nejak staro nova drive jsem tady byla andrea555.mam ditko s atopickym ekzemem doktorka nam napisala locoyd a lipobase pomahalo to ale nejak uz nepomaha co mam pouzit uz vazne nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.12 07:06

Ahojky tak ctu o nejakym lecidermu..zkusim ho a uvidime dekuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2994
23.11.12 10:46

@Andulka2525 vyzkoušejte, pravda, že každému sedí něco jiného, ale tohle je zatím to nej co jsem za svůj život potkala, hlavně doporučuju spíš tělový krém. Teď prodávají i mléko a pěnu a obojí obsahuje parfém ač nějaký nealergický, ale podle mě je to zbytečná složka navíc, kterou nepotřebuju a taky konzistence nestačí na suchou kůži.
Na obravdu hodně suchá místa asi pořídím ještě buď leciderm mast nebo lipobase repair, to se ještě rozhoduju obojí má velký obsah lipidů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.11.12 18:50

Já si myslím, že je nejlepší klasicky předepsaný synderman s aqua calcis, při dlouhodobém užívání je úplně stejný, ne-li lepší než ostatní krémy z lékárny volně prodejné. Jinak je super Lipobase-Repair a dobrá je i Aderma exomega…ale pokud musíte dítě mazat 10×denně jako já, nelze ani jinak než synderman… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2994
23.11.12 19:20
@kucirka píše:
Já si myslím, že je nejlepší klasicky předepsaný synderman s aqua calcis, při dlouhodobém užívání je úplně stejný, ne-li lepší než ostatní krémy z lékárny volně prodejné. Jinak je super Lipobase-Repair a dobrá je i Aderma exomega…ale pokud musíte dítě mazat 10×denně jako já, nelze ani jinak než synderman… :jazyk:

jo tak právě synderman s aqua calcis jsem zkoušela a vůbec mi to nesedlo :( jsem ten tip myslim právě zahlídla někde tady na emiminu a chtěla jsem to vyzkoušet, čekala jsem od toho hodně a byla jsem zklamaná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.11.12 19:22

Ono hodně se nedá čekat asi od ničeho bohužel…chce to čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny