Averze vůči návštěvě, návštěvám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140243
14.12.19 19:21
@peta1003 píše:
@mojmira co to meles za ho*na, kdo je jezdi vyzirat? :lol: Poradne cti a nevymyslej nejaky konspiracni teorie :lol:

My je navstevujem taky tak 3× za rok, takze vyzirat je urcite nejezdime…vydelavame oba dost penez, abychom si kvalitni jidlo mohli kupovat a nesomrovat u rodicu :lol:

Kdyz nevis, tak nesud. Uplne miluju tyhle moralisty, kteří vetsinou delaj sami to, za co soudi ostatni :lol: takze k mamince, kazdy vikend na obidek a jeste zradlo na pulku tydne s sebou :lol:

ale zlatíčko, jsi vedle jak ta jedle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.19 19:25

Ty jo to už smrdí poruchou, nechceš vyhledat psychologa? Tohle už je fakt na zvážení… :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.19 19:31

Ještě mě zaráží jedna věc…, u tvých rodičů nechodíš ani do obývacího pokoje ani do kuchyně pokud to není nezbytné, ale oni ti tvůj dětský pokoj zachovali? Tak to teda čumim 8o 8o 8o. Mě je sice už 25,ale dětský pokoj už u našich je zlikvidován minimálně 4 roky co tam nebydlím.

• Citovat
  • Upravit
106627
14.12.19 19:47
@Anonymní píše:
Ahoj, posledni dobou tu ctu diskuze o nervech z navstev apod… ja kdyz jsem byla mala tak k nam furt nekdo neohlasene lezl, misto aby jsme si v kruhu rodinem, kdyz byl konecne tata doma o vikendu tak k nam lezly teticky, babicky… no a nejak jsem si vypestovala, ze k sobe domu nikoho poustet nechci a ani nechci aby ke mne nekdo chodil, A nebo abych ja k nekomu chodila, nemam problem se sejit nekde v restauraci, ale domov mi prijde jako intimni zona, treba na radiatoru susim kalhotky, nocni mura je ze se mi nesplachne wc papir :oops: Ted mam 5 mesicu noveho pritele a na pristi vikend se mam seznamit s jeho rodinou, rezervovala jsem stul v lepsi restauraci, a oni ze ne ze prijdou k nam a ze mi matka od pritele pomuze s cukrovim :pocitac: jen z te predstavy ze mi cizi zenska kmita po kuchyni ve me budi vztek, odmala jsem na navstevach nesnasela ze se nekdo petkrat zeptal ikdyz sem rekla NE jestli si dam. Je to az za tyden a me uz je ted z toho zle, prosim skoro v breku pritele at se sejdem nekde venku, ale „tchyne“ na tom trva, i jsem si rikala, ze proste odejdu, ale aby se mi nekdo bez kontroly hrabal vecech bez me pritomnosti to ne,.. byt je muj, pritel je na koleji a je u mne jen pres vikend

Trvej na ty restauraci a nepoustej potenc. tchyni do kuchyně, to jsou hrozne způsoby. Zaraz to hned na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106627
14.12.19 19:53
@Anonymní píše:
No mne je neprijemne je jit na navstevu k cizim nebo i znamym, i kdyz jedu s pritelem k mym rodicum tak jdem vsichni ven a doma jen spime v mem statem decaku, ani do kuchyne nebo obyvaku nejdem pokud to neni nutne…ja si trvam ale ta maminka tvrdi ze restaurace sidi lidi a ze neni nic lepsiho nez domaci v domackem prostredi… je to skvelej chlap, ikdyz jsme spolu chvili ale toto neprekonam a radsi pujdu od nej :,(
Nenech se ovlivnit takovýma recma, to bude zase nějaká dirigentka
@KahlanAmnel píše:
Vidím to jako problém v tobě..každý má rád, když už po čase návštěva odejde, ale proboha, je to rodina a svým způsobem i potencionální tchýně je rodina. Takže rodinu zveme na návštěvu, jen třeba to chce se ohlasit.
Zapracuj na sobě.

Jsou spolu 5.mes a je to první návštěva, seznámení. P. Matka to zbytečne hroti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.19 19:57
@Anonymní píše:
Ještě mě zaráží jedna věc…, u tvých rodičů nechodíš ani do obývacího pokoje ani do kuchyně pokud to není nezbytné, ale oni ti tvůj dětský pokoj zachovali? Tak to teda čumim 8o 8o 8o. Mě je sice už 25,ale dětský pokoj už u našich je zlikvidován minimálně 4 roky co tam nebydlím.

Proc ne? My rodice uz sice v domě kde jsem mela pokojíček nezijou, takže uz pokojicek neni, ale kdyby jo furt by to byla stejna místnost.. Bylo v plánu, že tam pak budou vegetit vnoucata, tak nebyl důvod to měnit ma u svých rodicu taky pokojíček ve stavu jak ho opustil a normálně tam prespavame..
Az se mi deti odstehuji tak s největší pravděpodobností tu budou mit taky svuj pokojicek, welnes pokoj nebo posilovnu z toho rozhodně delat nebudeme, pokoj pro hosty taky potreba nebude, maximálně pro moje deti, takže pokojicek muze zůstat tak jak ho opustí.. Zbytečný investice menit nabytek atd.

• Citovat
  • Upravit
116305
14.12.19 20:29

Já taky nemám ráda návštěvy a fakt si nemyslím, že by se měla zakladatelka léčit. Je to její bydlení, ona rozhoduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
14.12.19 20:35
@aiwwa píše:
Já taky nemám ráda návštěvy a fakt si nemyslím, že by se měla zakladatelka léčit. Je to její bydlení, ona rozhoduje.

To sice ano a i když pomineme situaci, že se jí tchyně víceméně sama pozvala, tak jako řešit návštěvu brekem už týden předem, u rodičů nejít ani do obýváku, tak to opravdu normální není a zakladatelka s tím bude mít problémy velký. Určitě partner bude mít kamarády, se kterými se bude hodlat navštěvovat a takhle ho to brzo začne štvát. Ne vždy je vhodné přijít bez partnera a na ubulenou hystealrku nikdo asi zvedavej taky nebude. No a vůbec až přijdou děti, to se budou separovat? No chudák dítě, teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
14.12.19 21:00
@aiwwa píše:

Jenže rozejít se, protože matka syna chce se seznámit s jeho děvčetem u ní doma… No i kdyby to nevyšlo teď..( jako chápu, že to potencionální tchýně přehání) tak bude rodinu po čase separovat od rodiny a vídat se budou pouze v restauraci?
Jako ono odsud posud.
Taky jsem samotářská a mám ráda svůj klid, ale obětovat vztah, kvůli návštěvě…je potřeba zapracovat na tom. Člověk občas se musí přemoci..nikoliv od problémů utíkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30631
14.12.19 21:20

Taky nemám ráda návštěvy a ještě víc mi vadí, když mám někam jít já. Nevadí mi kamarádi dětí, někdy tu i přespávají.
Trvej si na restauraci, můj dům, můj hrad, já rozhoduju, kdo tam může a kdo ne.

U našich jsem v „našem“ pokoji a v hale, maximálně v kuchyni. K rodičům do pokojů nechodím. Nikdy bych si nešla vzít něco třeba do ledničky, uvařit kafe nebo tak. Když jsem u nich na dýl, ptám se, jestli si můžu třeba umýt vlasy.
A chtěla bych, aby se stejně chovaly i návštěvy u nás, když už sem někdo přijde.

Naši se s mými „tchánovci“ nikdy neviděli, byli jsme s EX 8 let, máme spolu dceru.
Syn žije s přítelkyní víc, než 4 roky, a taky její rodiče neznám, uvidíme se asi až na svatbě, pokud neudělají jen malou, se svědky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
14.12.19 21:23
@Anonymní píše:

Muj detsky pokoj je zachovan do ted, vsak v nem spi moje deti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
14.12.19 21:26
@laducha píše:
Taky nemám ráda návštěvy a ještě víc mi vadí, když mám někam jít já. Nevadí mi kamarádi dětí, někdy tu i přespávají.
Trvej si na restauraci, můj dům, můj hrad, já rozhoduju, kdo tam může a kdo ne.

U našich jsem v „našem“ pokoji a v hale, maximálně v kuchyni. K rodičům do pokojů nechodím. Nikdy bych si nešla vzít něco třeba do ledničky, uvařit kafe nebo tak. Když jsem u nich na dýl, ptám se, jestli si můžu třeba umýt vlasy.
A chtěla bych, aby se stejně chovaly i návštěvy u nás, když už sem někdo přijde.

Naši se s mými „tchánovci“ nikdy neviděli, byli jsme s EX 8 let, máme spolu dceru.
Syn žije s přítelkyní víc, než 4 roky, a taky její rodiče neznám, uvidíme se asi až na svatbě, pokud neudělají jen malou, se svědky.

To mi prijde celkem extrém, ptát se na návštěvě, zda si muzu umyt vlasy. Vsak pokud si tam prez noc, tak se stejne sprchujes, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30631
14.12.19 21:28
@Wani píše:
To mi prijde celkem extrém, ptát se na návštěvě, zda si muzu umyt vlasy. Vsak pokud si tam prez noc, tak se stejne sprchujes, ne? :nevim:

Ptám se, jestli můžu do koupelny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116305
14.12.19 21:35
@Wani píše:
To mi prijde celkem extrém, ptát se na návštěvě, zda si muzu umyt vlasy. Vsak pokud si tam prez noc, tak se stejne sprchujes, ne? :nevim:

Taky se u rodičů ptám, máma mi dá šampon a ručník, nebudu jí hrabat ve skříňce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
14.12.19 21:35
@aiwwa píše:
Taky se u rodičů ptám, máma mi dá šampon a ručník, nebudu jí hrabat ve skříňce.

A kdyz se sprchujes, tak rucnik nepouzivas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová