Babiččina výchova mé dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32028
26.9.16 16:32
@inkakřivák píše:
Jo, a taky může u padnout a rozbít si hlavu o korýtku nebo ho může klovnout do prstíčku a dostane otravu krve nebo dostane tetanus nebo si zalomí prst v pletivu nebo nebo nebo - cokoliv je možné. Můžeš mi říci, proč by ta slepice vyskakovala a pokoušela se dítě klovnout do oka? A vyskočit a trefit skrze pletivo, to už musí být trénovaná slepice.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
26.9.16 17:44
@inkakřivák píše:
Jo, a taky může u padnout a rozbít si hlavu o korýtku nebo ho může klovnout do prstíčku a dostane otravu krve nebo dostane tetanus nebo si zalomí prst v pletivu nebo nebo nebo - cokoliv je možné. Můžeš mi říci, proč by ta slepice vyskakovala a pokoušela se dítě klovnout do oka? A vyskočit a trefit skrze pletivo, to už musí být trénovaná slepice.

třeba je to speciální plemeno slepic, takzvaná slepice útočná - chová se nejen pro vejce a maso, ale také dokáže účinně bránit majitelův pozemek před vetřelci :think: něco jako univerzální ptakopysk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
26.9.16 18:29

No a to ještě nemluvím o tom, že může třeba být pletivo rozpárané a dítě si o ně může vypíchnout očíčko a co pak? Bude na jedno očíčko slepé. A ted si představte tu hrůzu - vezme si jednou chlapa, hodného, budou mít krásné štastné manželství, narodí se jim chlapeček a oni budou mít ráj na zemi. A pak ještě bude maminka těhulka a bude čekat malou proncezničku a jednou půjdou na procházku a ta maminka s tím mimískem v bříšku bude chtít přejít silnici. A zapomene, že je slepá na to jedno očíčko a přehlídne auto. A skočí zrovna pod něj, a umře. A ten ubohý bratříček starší se z toho úplně ale úplně pomátne a jak bude pomatený utíkat, skočí pod tramvaj a bum bude po něm jako po žabě. A tatínek, když tu tragédii uvidí půjde, a oběsí se najbližší rampě. A to všechno jenom kvůli té hnusné babičce. Jojo, babky by se měly střílet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.9.16 18:40

@zoy vidíš a já z mich legraci mám, máme jich tady přes 500 a děti klidně pustzím rovnou mezi ně.. ale chápu, trocha hystérie neuškodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
26.9.16 18:43

@Krrysa

taky máte útočné plemeno? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.9.16 18:44

@neumisa na to nemuséš mít slepici útočnou, na to stačí obyč houser a to už je kurňa jiná liga :)))
připomíná mi to pohádku Slepičí úlet :mrgreen: :mrgreen: náhodou slepice jsou sttrašně kamarádský :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
26.9.16 18:44

A jsou to jenom čistě obranné slepice anebo je to bojové lidožravé plemeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.9.16 18:45

@neumisa my bohužel ne, a le zřejmě zastřelíme psa, jelikož v podstatě není užitečnej, pelichá a moc žere.. pořídíme tyhle útočnáý, po bulvě jdoucí slípky a bude to v pohodě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
26.9.16 18:46
@Krrysa píše:
@neumisa na to nemuséš mít slepici útočnou, na to stačí obyč houser a to už je kurňa jiná liga :)))
připomíná mi to pohádku Slepičí úlet :mrgreen: :mrgreen: náhodou slepice jsou sttrašně kamarádský :mrgreen:

mně stačil střet s kohoutem, děkuju pěkně. Ale jestli máš doma puťky, tak zakladatelce nemáš co radit, u nich mají útočné slepice (a nejspíš ani nejsou očkované proti vzteklině). :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.9.16 18:46

@inkakřivák žerou z lidí jen oči, vycucnu sklivec a zbytek nechaj :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
26.9.16 18:47
@inkakřivák píše:
A jsou to jenom čistě obranné slepice anebo je to bojové lidožravé plemeno?

no jestli skáčou na pletivo a jdou po očích, tak jsou zcela jistě bojové lidožravé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.9.16 18:47

@neumisa skoro bych to nahlásila na vetrinární správu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
26.9.16 18:49

Nic se hlásit nemusí, zatím není toto plemeno zakázáno, dokonce ani v EU ne!
Ovšem je možné, že až zakladatelka nahlásí napadení dcery, bude postaveno mimo zákon. A pak se těš!
Ona to není žádná sranda, viděly jste Ptáci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
26.9.16 18:52
@inkakřivák píše:
Nic se hlásit nemusí, zatím není toto plemeno zakázáno, dokonce ani v EU ne!
Ovšem je možné, že až zakladatelka nahlásí napadení dcery, bude postaveno mimo zákon. A pak se těš!
Ona to není žádná sranda, viděly jste Ptáci?

pro jistotu zakážou všechny slepice a vejce se budou vyrábět uměle.

fuj, nestraš s Ptáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
26.9.16 18:54
@Krrysa píše:
@neumisa my bohužel ne, a le zřejmě zastřelíme psa, jelikož v podstatě není užitečnej, pelichá a moc žere.. pořídíme tyhle útočnáý, po bulvě jdoucí slípky a bude to v pohodě :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová