Babička-kouření před dítětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107636
24.8.20 10:22

Moc nechápu, proč si musela chodit pryč nebo někde čekat?
Po elektronce žádné vajgly nejsou. Pokud vám to tak vadí, tak tam nejezdete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
24.8.20 17:51
@inkakřivák píše:
@dajaZ Takže doma si nekouris, ale venku nám nekuřákům cmudis? Já bych právě zakázala kouření venku. Žádné před domem, na balkoně, na zahradě. hezky doma si smrdět. Jak já k tomu přijdu, že si chci sednout na terasu, a vedle na zahradě někdo kouří. Nebo vetram a z ulice se mi natáhne smrad?

Přijdeš k tomu tak jako já k psím hovínkům, hudbě na volume max, sprostému nadávání capartů pod okny, cyklistům co mi blokují celou silnici nebo k volebním výsledkům… nevině :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
24.8.20 20:16
@dajaZ píše:
Přijdeš k tomu tak jako já k psím hovínkům, hudbě na volume max, sprostému nadávání capartů pod okny, cyklistům co mi blokují celou silnici nebo k volebním výsledkům… nevině :)

Což tě ospravedlňuje k tomu, abys dělala to, co jiným vadí, protože když někdo jiný může, tak ty taky? Takže já můžu přestat sbírat houna svého psa, protože jiní kouří tam, kde to jde nekuřákům do bytu, hazi po parku odpadky na zem, místo aby je odnesli pár metrů do koše apod? Tak fajn, jsem se těch spoustu let ohybala zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
24.8.20 20:21

@Hoa Mai to je zcela mimo… já mohu prohlásit, že mi vadí nošení brýlí. Jsem ohleduplná kuřačka, kouřím tam kde (podle mé nejlepší vůle) nebude můj kouř nikoho obtěžovat. Nevím proč jsem terčem kritiky na základě subjektivního pocitu „mě to vadí“, a mě zase vadí jiné věci. Dobře dohodněme se, zakažme kouření na ulici jako například v Rusku nebo v Singapuru a já to budu respektovat (stejně na ulici nekouřím)… někdo jiný bude požadovat zákaz vstupu dětí do restaurací - ruší hosty, zákaz muslimských šátků - nelíbí se mu ta knížka, nebo jakoukoli další blbost… je to otázka tzv společenského konsensu.
Kouření venku zakázáno není, sbírání hovínek upravují obecní vyhlášky… takže já bych nic neporušila, ty ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová