Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BrnackaM píše:
@DenininaPřesně tak. Žádná z těch dvou koalic, co mají možnost porazit Babiše, není má vysněná. Ale k volbám jdu právě proto, abych se alespoň pokusila přispět k tomu, že ANO nevyhraje. Rozhodně k volbám jdi.
Jak si predstavujete vladu techto nesourodych stran? Navic je dost pravdepodobne, ze budou potrebovat podporu dalsi strany.
@Zumpa píše:Úplně ne. Souhlasila bych tak na rok. Ale rozhodně ne takovou částku.
No vidíš, já bych volil toho, kdo rodičák úplně zruší.
@inkakřivák píše:
Asi to pro ni pádný argument je. Tak jí pridavejte k důchodu a můžete ji vysvětlit, že když nebude Babiš, tak jí budete přidávat ještě o tisícovku víc.
Přesně tak. Když jsou mí rodiče finančně soběstační v důchodu, šetří to moje peníze, kterými se zabezpečím do své penze a tím pádem jednou nezatížím svého syna, jejich vnuka. Nechápu, jak někomu furt vadí přidávání pár šupů lidem, kteří odváděli po svůj pracovní život do systému. Peníze padají do černé díry směrem stovky neziskovek a do dávek, pro ty, jejichž jediný přínos společnosti je v namnožení dalších darmožroutů. Jo, a ještě kriminalita
Ale o tom při vykřikování o zadlužení našich pravnoučat nikdo ani nemukne. ![]()
@afd píše:
Evropske „elity“ delaji vse pro to, aby Evropa byla neschopna konkurence. Ztrate zivotni urovne nezabrani zadna vlada.
Především ty elity EU jedou stylem po nás potopa.
@Anonymní píše:
Mama chtěla volit taky ANO, ale naštěstí si nevyridila průkaz a je mimo svůj volební obvod až do soboty večera… Takže o jeden hlas min. Asi Pandora.. Ještě před neděli nechtěla zůstat na návštěvě do soboty, že nestihne volby.@terien to není nerespekt. Jen člověk v dospělosti hledí, kam jeho rodiče mentálně padli a jak moc se stářím hloupnou. U nás se v dětství politika řešila enormně. Debaty každou neděli po obědě. Táta i děda vždy argumenty racionální- teď jen hlavou do zdi když začne mluvit o politice. Takové hlouposti, myšlenkove pochody nevhodné pro vš vzdělání.
Pro mě je tomio a Babiš dno. Dělnická strana a ji podobní taky… A že znám lidi, kteří fandí aspoň jedné z nich. 🙄
Když říkáš že volíte levici a pravici, tak to asi nebude extrémní verze, ne? Ksčm, ods, Topka, kdu, cssd, zelení.,pirati.
Pirati nejsou extremni levice? To je mi novinka. Jenom dokazujete, ze ti starsi maji pravdu.
@Akinee píše:
Přesně tak. Když jsou mí rodiče finančně soběstační v důchodu, šetří to moje peníze, kterými se zabezpečím do své penze a tím pádem jednou nezatížím svého syna, jejich vnuka. Nechápu, jak někomu furt vadí přidávání pár šupů lidem, kteří odváděli po svůj pracovní život do systému. Peníze padají do černé díry směrem stovky neziskovek a do dávek, pro ty, jejichž jediný přínos společnosti je v namnožení dalších darmožroutů. Jo, a ještě kriminalitaAle o tom při vykřikování o zadlužení našich pravnoučat nikdo ani nemukne.
S tim vsim naprosto souhlasim. S vyjimkou toho, ze mi absolutne nevadi zvysovani duchodu. Ale vadi mi (nebo ne uplne vadi, spise nechapu), kdyz je to jediny argument pro volbu ANO bez ohledu na dalsi ciny te strany.
A jak uz jsem psala, tchyne netrpi financnim nedostatkem. Presto volila Babise z tohoto jedineho duvodu.
@Anonymní píše:
S tim vsim naprosto souhlasim. S vyjimkou toho, ze mi absolutne nevadi zvysovani duchodu. Ale vadi mi (nebo ne uplne vadi, spise nechapu), kdyz je to jediny argument pro volbu ANO bez ohledu na dalsi ciny te strany.A jak uz jsem psala, tchyne netrpi financnim nedostatkem. Presto volila Babise z tohoto jedineho duvodu.
Myslím, že nikdo není povinný nikomu zdůvodňovat a dávat argumenty, proč volí toho nebo onoho. Demokracie je o respektování volby druhého, ať s ní souhlasím nebo ne. Dokonce jí nemusím ani rozumět.
@Akinee píše:
Myslím, že nikdo není povinný nikomu zdůvodňovat a dávat argumenty, proč volí toho nebo onoho. Demokracie je o respektování volby druhého, ať s ní souhlasím nebo ne. Dokonce jí nemusím ani rozumět.
Bohužel toto někteří starší lidé nectí. Pro mnoho z nich existují jen komunisté nebo Babiš.
@MKSP píše:
@badmm Tak hlavně že ti vadí ANO, ale chceš volit Piráty
Bingo! To tem novodobym rudochum vubec nedochazi.
@topazio píše:
Bohužel toto někteří starší lidé nectí. Pro mnoho z nich existují jen komunisté nebo Babiš.
Děsivější je, když to nectí mladší.
@Akinee píše:
Samozrejme. Ona sama nam rekla duvod. My bychom ho z ni netahali. A jeji volbu respektuji. Jen jsem reagovala na prispevek o tom, ze dnesni duchodci maji nejake zivotni zkusenosti a koukaji na chod statu podle toho.
Tak jsem chtela napsat, ze v takovem pripade bych jejich volbu plne chapala. Ale ze nekdo voli ne s ohledem na chod statu, ale s ohledem na to, ze jim nekdo pridal na duchodu, tak to opravdu nechapu. A neslucuje se to s tim prispevkem o zkusenostech s ruznym vedenim statu. Ale opakuji, ze jejich volbu respektuji.
@badmm píše:
@Premek_Orac Děkuji za přínosný komentář.
Z logiky komentare zijete oba na pustem ostrove bez jakychkoliv hospodarskych a politickach vztahu s okolnim svetem.
@VitaminC píše:
Treba se jednou dockam toho, ze pravo volit budou mit jen platci dani.
V nasem state je 2,7 milionu duchodcu. A je jim to vetsinou jedno, co tu bude, oni to maj za par a kazde petikilo dobre. Tzn. kazda strana ted i v budoucnu, ktera bude sypat duchodcum, je jasny vitez voleb.Příspěvek upraven 08.10.21 v 09:31
Doufam, ze se sveho nazoru budete drzet a s nastupem duchodu prestanete chodit k volbam. Nebo jste jen pokrytec?
@VitaminC píše:
@Popeladym I obyvatele v produktivnim veku mohou byt levicaci, ale urcite nebudou volit populisty.
Extremni levice je tedy lepsi nez populiste? Vy se mi jenom zdate.
@afd Ja jsem o extremni levici nerekla ani popel. Co to meles?