Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Fakticky je jedno, kdo vyhraje volby, protože žádná strana nehodlá řešit problémy, ve kterých se nacházíme. Pojede se v zajetých kolejích, někde se ubere, někde přidá, v nejhorším případě něco okopírujeme od Němců. V tak zoufalé politické situaci ještě ČR nikdy nebyla.
@Zumpa píše:
Fakticky je jedno, kdo vyhraje volby, protože žádná strana nehodlá řešit problémy, ve kterých se nacházíme. Pojede se v zajetých kolejích, někde se ubere, někde přidá, v nejhorším případě něco okopírujeme od Němců. V tak zoufalé politické situaci ještě ČR nikdy nebyla.
Souhlas
@topazio píše:
Tys to nepochopila. Oni nadávají na ty, kdo nevolí Babiše. Pro ně je Bůh. Dnes nadávali před školou, že určitě nikdo z těch mladých nejde volit Babiše. Za mě, ať si volí koho chtějí, ale ať nechají ostatní být.
Aha. Takže dělají přesně to, co druhá strana. Ta zas nadává na ně, že oni volí Babiše. Takže je to stejné.
@Zumpa píše:
Protože si přece nepodrezou větev, na které sedí. Udělat nepopulární rozhodnutí a opatření, kdo je bude volit příště? Nikdo. A myslíš si, že jim jde o blaho země? Jsou to stejní lidé jako ostatní. I v jejich případě platí košile bližší než kabát. Hlavně se udržet u moci.
@inkakřivák píše:
Protože si přece nepodrezou větev, na které sedí. Udělat nepopulární rozhodnutí a opatření, kdo je bude volit příště? Nikdo. A myslíš si, že jim jde o blaho země? Jsou to stejní lidé jako ostatní. I v jejich případě platí košile bližší než kabát. Hlavně se udržet u moci.
Ne ze je nebude volit nikdo. Ja a mnozi dalsi marne cekame na takovou stranu. Ale urcite by takovych volicu bylo nasobne mene nez tech, kteri se daji uplatit nejakou davkou.
Je to boj, ale snad to velká města obrací. A Praha ještě není vůbec sečtená. Ale Přísaha, Socani a Komunisti mizí do dáli. Máme po červené mikině. Alespoň podle statisťáku to tak vypadá. ![]()
Bych to viděla tak na 20% propadlých hlasů.
Ať už bude jakákoliv většina, bude mít snad historické minimum reálné volební podpory. ![]()
Jestli byl tohle boj za demokracii, tak docela fail.
@MrsNorris píše:
Bych to viděla tak na 20% propadlých hlasů.
Ať už bude jakákoliv většina, bude mít snad historické minimum reálné volební podpory.
Jestli byl tohle boj za demokracii, tak docela fail.
To můžete snadno sčítat tady
https://www.volby.cz/pls/ps2021/ps2?…
@šklíbakočka píše:?
To můžete snadno sčítat tady
https://www.volby.cz/pls/ps2021/ps2?…
Já vím, kde jsou volební výsledky, vždyť o nich píšu.
@Russet Na to jak skoro nikdo nevoli Babiše co tak člověk slyší a čte…tak má hlasů docela dost
zajímavé
@MrsNorris píše: ?Já vím, kde jsou volební výsledky, vždyť o nich píšu.
Fajn
@badmm píše:
Ahoj,prvně chci říct, že jsem si vědoma toho, že volby jsou každého věc. Vím, že každý má právo volit podle svého uvážení a souhlasím s tím. Přesto se ale nedokážu (byť bych sebevíc chtěla) smířit s tím, že moje obě babičky volí ANO. Co mi vadí snad ještě víc, že když se o tom s nimi bavím a předkládám relevantní argumenty, je to jako kdybych mluvila do zdi a absolutně mě nevnímají a pořád dokola si melou tu svou. Neřekla bych nic, kdyby měli oni i své argumenty a prostě jsme se jen neshodli. Ale vadí mi, když někdo skočí na ruku populismu bez toho, aby si to uměl jakkoliv obhájit. Je mi to neuvěřitelně líto a příčí se mi mluvit s osobou, která vědomě dává přednost vyššímu důchodu před tím, jak se budou mít její děti a vnoučata (a to upozorňuju, že si je toho vědoma!). Jaký na to máte názor vy? Díky a prosím o slušnou diskuzi
Já jsem taky volila ANO a přítel taky. Přežiješ to
?
Tyhle výsledky mají skvělý potenciál nas.rat všechny.
Buď bude plus mínus stotrojkový slátanec všech těch stran v koalicích, které se rozhádají tak nejpozději do tří týdnů, nebo nějaká stabilnější forma kočkopsa s Babišem v čele.