Babička volí ANO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2002
11.10.21 19:42
@badmm píše:
ANO je tvým názorům nejblíž proto, že je to strana pro všechny, jak Babiš sám říká. V kalkulačce vyjde každému, kdo zastává mainstreamové názory a není nijak vyhraněn.

A na tom není nic špatného ne? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
11.10.21 19:47
@badmm píše:
Populismus je založen na vytvoření neexistujícího problému a následném předložení možného řešení stylem „já jsem spasitel“. Jinak řečeno, jak moc velkým problémem v ČR migrace reálně je?Příspěvek upraven 11.10.21 v 19:24

Protipozarni opatreni se take delaji jeste pred tim, nez zacne horet.

Povazuji to za moudre.

Az problem s migraci realne existuje, je pozde ho chtit resit.
Je samozrejme rozdil mezi migraci, ktera stat obohacuje a kterou si ten ktery stat ridi podle jeho potreb a mezi migraci do socialniho systemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
11.10.21 19:50
@badmm píše:
Populismus je založen na vytvoření neexistujícího problému a následném předložení možného řešení stylem „já jsem spasitel“. Jinak řečeno, jak moc velkým problémem v ČR migrace reálně je?Příspěvek upraven 11.10.21 v 19:24

Zatím je to v ČR malý problém. Ale stačí se podívat na západ na státy, kterým neexistující problém přerostl přes hlavu.

• Citovat
  • Upravit
1553
11.10.21 19:54
@badmm píše:
Jinak řečeno, jak moc velkým problémem v ČR migrace reálně je?

Jeste je potreba dodat, ze pomerne velka skupina lidi (predevsim mladych) migraci vseobecne nepovazuje za problem,; mnozi v ni dokonce vidi obohaceni.

Kdo v migraci problem nevidi, ten ji samosebou odmita resit a branit se ji.

Jak to dopada, je dobre videt na zapad od CR, jak jiz psal @catch-22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
11.10.21 20:07
@Meggiska píše:
A na tom není nic špatného ne? 🙂

Na tom, že máš mainstreamové názory určitě ne. Ale na tom, že tu existuje strana bez programu s cílem zavděčit se všem, aby člověk, který jí vede získal prostředky k uplatnění svých vlastních zájmů, a ty ji vědomě volíš, to už je na pováženou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
11.10.21 20:12

@carsin Neříkám, že migrace obecně není problém, ale je rozdíl mezi zaváděním opatření (přímo uměrných potenciálnímu nebezpečí) a záměrném vyvoláváním strachu a paniky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
11.10.21 20:14
@badmm píše:
Na tom, že máš mainstreamové názory určitě ne. Ale na tom, že tu existuje strana bez programu s cílem zavděčit se všem, aby člověk, který jí vede získal prostředky k uplatnění svých vlastních zájmů, a ty ji vědomě volíš, to už je na pováženou.

Myslim, ze se nemylim, kdyz reknu, ze do politiky jde kazdy clovek prave s cilem pokusit se uplatnit svoje vlastni zajmy. Vsechno ostatni by nedavalo smysl. Ty zajmy muzou byt ruzne.

Nevidim problem v tom, kdyz kdokoliv voli kteroukoliv stranu vedome. Aspon vi, co dela.

Vetsi problem vidim v tech volicich, kteri se rozhoduji spontanne a irracionalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
11.10.21 20:17
@badmm píše:
@carsin Neříkám, že migrace obecně není problém, ale je rozdíl mezi zaváděním opatření (přímo uměrných potenciálnímu nebezpečí) a záměrném vyvoláváním strachu a paniky.

A kde vidis v CR hranici mezi umernymi opatrenimi a zamernym vyvolavanim strachu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
11.10.21 20:22
@carsin píše:
Myslim, ze se nemylim, kdyz reknu, ze do politiky jde kazdy clovek prave s cilem pokusit se uplatnit svoje vlastni zajmy. Vsechno ostatni by nedavalo smysl. Ty zajmy muzou byt ruzne.

Nevidim problem v tom, kdyz kdokoliv voli kteroukoliv stranu vedome. Aspon vi, co dela.

Vetsi problem vidim v tech volicich, kteri se rozhoduji spontanne a irracionalne.

A nebo ti co nevolí vůbec a pak jen nadávají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80099
11.10.21 20:29
@badmm píše:

V těchto volbách měly strany jedno téma, a to bylo zničit Babiše. To se jim povedlo, a teď jsem zvědavá, jak budou dávat dohromady zbytek. Jak se bude třeba KDU domlouvat ohledně práv gayů. Třeba.
A vzhledem k tomu, že jsou schopni navrhovat Marečka Bendovic na ministra spravedlnosti, čekám sakra divy. Ještě budeme všichni hledět, co je možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
11.10.21 20:30

Vůbec nechápu, co řešíš. Volby jsou tajné a babička ti to nemusí vůbec svěřovat. Je to každého věc. A když už ti to řekne, tak to respektuj. Před pár lety vyhrálo ANO volby proto, že těchto měla většina lidí po krk. Tak jsem zvědavá, jestli se změnili. Taková KDU-ČSL by se spojila i s ďáblem, aby mohla vládnout. A mimochodem už se u Pirátů jedná o sesazení Bartoše, bez kterého by se do parlamentu nikdy nedostali. Inu tak svět odplácí. Je to sebranka zleva doprava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.21 20:37

Moje mamka, sestra a synovec volili Volný blok.
Sestra jim dala do ruky volební lístek, mamku omlouvá věk, synovce mentální postižení ( bohužel s možností volit), sestru neomlouvá NIC 8)

• Citovat
  • Upravit
7375
11.10.21 20:46
@Anonymní píše:
Sestra jim dala do ruky volební lístek, mamku omlouvá věk, synovce mentální postižení ( bohužel s možností volit), sestru neomlouvá NIC 8)

A přesto je to její věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.10.21 20:58
@inkakřivák píše:
V těchto volbách měly strany jedno téma, a to bylo zničit Babiše. To se jim povedlo, a teď jsem zvědavá, jak budou dávat dohromady zbytek. Jak se bude třeba KDU domlouvat ohledně práv gayů. Třeba.
A vzhledem k tomu, že jsou schopni navrhovat Marečka Bendovic na ministra spravedlnosti, čekám sakra divy. Ještě budeme všichni hledět, co je možné.

Taky jsem myslela, že špatně vidím, musela jsem si to přečíst dvakrát :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
11.10.21 21:06
@Anonymní píše:
Sestra jim dala do ruky volební lístek, mamku omlouvá věk, synovce mentální postižení ( bohužel s možností volit), sestru neomlouvá NIC 8)

Co je ti do toho? NIC!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová