Komu trvá balení na dovolenou déle?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6296
12.7.26 14:36
@Venetia píše: Více

Já tam píšu z města. My si šli zaplavat třeba ráno v 8 a přijeli z města kolem třetí a plavky na balkóně mokré, studené. Beru si suché, abych přes hotel nešla v mokrých šatech. Já nejsem na sluníčku 12-15, spálím se i přes padesátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107629
12.7.26 15:04
@nikitice píše: Více

Slunečník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6296
12.7.26 15:12

Na lehátku nejsme skoro vůbec. To já jsem hodinu v moři třeba, chodím podél moře. Nevydržím ležet. My jdeme ráno na snídani, do fitka, hodinu moře, oběd a pak jsme na pokoji nebo někam dovnitř a pak zas k moři na tu hodinu, do města pěšky nebo taxíkem. Někdy rovnou po snídani. Já jako nevydržím ve vedru ani pod slunečníkem. Jeli jsme v červnu, že nebude takové horko a bylo. V říjnu bude lépe :mrgreen:
Ale i tak ráno moře a pak se osprchovat na oběd a vzít si plavky. Na na balkóně byly jako úplně mokré, že byla pod nima louže. Hotel klimatizovaný, bych hned měla zánět močáku, než bych vyšla ven :mrgreen: Já hrozně courám všude možně.
Dnes jsem říkala vedle holkám ve zlatnictví, že ten čas neutíká a oni mi řekly, že čas je stejný, jen já zrychlená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107629
12.7.26 15:47

To by bylo po mne
Jsem naprosty opak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
12.7.26 16:30
@stinga píše: Více

Hmmm, kyblíčky. Já letos táhla zpátky ve svém kufru lopatu. Velkou, tlustou, bytelnou plastovou. Mladšímu dítěti je 12. Odmítl ji tam nechat, že ji bude mít do řeky. Měla jsem ji na příč v kufru. Stála 4 eura tak s námi letěla domu. A plážový míč k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
12.7.26 16:41
@alisekR píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: taky dobré, prarodiče tak před pár lety zakoupili kyblíček na dovči, a pak ho jako zapomněli na balkóně při odjezdu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5182
12.7.26 16:53

Vetsinou si napisu seznam pro sebe a pro deti, manzel si zabali obleceni behem par minut. Deti si svoje nachystaji a ja to proberu. Pak to vse zabalim, + leky, kosmetiku atd., takze mne to trva dele. Ale cim jsem starsi tim mene me to bavi, takze obcas, hlavne kdyz jedeme bez deti na vikend, taky na posledni chvili nahazu do tasky par veci po vzoru manzela.

Ale tak vzdycky si rikam hlavne at mame doklady, mobil s nabijeckou a platebni kartu (i kdyz i tu uz vetsinou pouzivame digitalni v mobilu), vse ostatni se da koupit (nejezdime nikde mimo civilizaci kde nejsou obchody).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6296
12.7.26 17:23

Vydržíš ležet? Já furt chodím i doma nevydržím u televize. Musím si vzít žehlení, abych na něco vydržela koukat nebo jít do kina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107629
12.7.26 17:43

Lezet, sedet 😄
Jezdim na dovolenou k mori, abych si ho uzila, valeni, koupani, prochazky po plazi, drinky a kafíčka, dobre jidlo, idealne s vecernim programem nebo aspon korzovani po promenádě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107629
12.7.26 17:44

Aspon te nrbudou bolet klouby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6296
12.7.26 17:53

My za 11 dní nebyli ani jednou na animáku. Jako říkali jsme si, že musíme aspoň jednou, ale byli až od 21:30 a to my byli tuhý. Vstávali jsme každý den kolem páté, jednou ve 4 a to tam je o hodinu méně. Bez budíku. Jednou jsme usnuli i ve 20. Manžel zhubnul 4 kg pravidelným režimem, já teda nic, ale pro něho to je vždy změna z kanclu, kde sedí. Oba jsme si užívali fitko bez spěchu. Někdo nechápe, že na dovče ho nevynecháme, ale právě ten čas jít kdy chceme v klidu po snídani. Manžel chodí každý den po práci cvičit, pak nákup, doma práce.. Užili jsme si fakt klid. Byly tam stroje technogym, to jsme na dovče ještě neměli. My tam máme to moře spíš jako bonus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107629
12.7.26 18:14

Nema smysl komentovat to jsou uplne jine existence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6296
12.7.26 18:25

Nj no s činkou do hrobu :mrgreen: Mě to uklidňuje. Jsem pak, jak beránek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107629
12.7.26 19:02

Mam je doma, občas se dokopu to mi úplně stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...