Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pinkie píše:
@Bábi Zlopočasná Myslím, že některý lidi jsou přesvědčení, že vše je zalito sluníčkem a ti opálení lidé, co k nám do Evropy proudí jsou taky úžasňovoučcí a miloučcí. Nechala bych ty blázny nevědoucí v jejich dementním opojení dál. Nemá smysl s nimi diskutovat. Jsou ve svém světě šťastni, neberme jim to. Aspoň budou držet cestovní ruch nad vodou.
Myslíš že mám zalepené oči lepicí páskou a v uších špunty??? že nečtu a nevidím??? Ale vidíš i to co se děje tady a jak jsou nebezpeční i ty co žijou tady s náma a mají české občanství???V pondělí jsem řešila ve škole incident kde kluk naháněl MEHO kluka s nožem v ruce že ho bodne!!! A ja se mám bát arabu??? V třetí třídě řeším napadení nožem? Holka prober se dneska je svět uplně někde jinde…dneska kdyby si se bála tak opravdu si sedni na balkon a popijem kafíčko a říkej si jak jsme my co si budem život užívat a ne prožívat blbý…Ja žiju dnes…
@Nickyx Mohla bys mi prosím poslat odkaz? Na to ˇřecko, ta cena mi přijde fakt málo, v tom listopadu jsem tu jejich nabídku měla projetou celou a za ty peníze tam nebylo nic, ani s jedním dítětem zdarma.
@Nickyx píše:
My to máme z Invie-od Nev-Damy a Fischera(prý je to obch. značka),změna je prý možná, pokud nezměníme dopravu, počet lidí, druh ubytování a stravy a musí být minim. v té ceně(ne levnější),děti jsme neměli zdarma, jen trochu levnější. No a když teď na toho Fischera kouká, tak nevěřím svým očím-pro 4 členou rodinu al inclusive letecky Řecko 33000.Je to vůbec možné? My to máme za 43000 first minut(a to jsem sehnala to nejlevnější co bylo), za tuhle cenu tam teď nabízí fakt perfektní dovolenou.Tak teda nevím
To je nějaká blbost, teď jsem si tam zadala 2 dospělý, dvě děti,4 a6let a nejlevnější, co mi tam vyjelo, byla nějaká Kréta bez jídla na 8 dní, na začátku června za 36 tisíc.
@Pinkie píše:
@Bábi Zlopočasná Myslím, že některý lidi jsou přesvědčení, že vše je zalito sluníčkem a ti opálení lidé, co k nám do Evropy proudí jsou taky úžasňovoučcí a miloučcí. Nechala bych ty blázny nevědoucí v jejich dementním opojení dál. Nemá smysl s nimi diskutovat. Jsou ve svém světě šťastni, neberme jim to. Aspoň budou držet cestovní ruch nad vodou.
Nemyslím si, že by tu byl někdo tak strašně naivní, alespoň z místních příspěvků to tak nevypadá. Že někdo nebude sedět doma na zadku neznamená, že hazarduje se životem. Podle tebe proudí davy uprchlíků Španělskem, Portugalskem, Corsikou, jižní Francií? Podle mě ne. Nejela bych do Makedonie, ale moc se těším na sluníčko Portugalska.
Lidé jako ty situaci jen a pouze zhoršují, šíříš neopodstatněný strach a díky takovým, jako jsi ty, možná jednou ani nebudeme mít o Vánocích na náměstí strom, protože by se mohlo něco stát.
@renap já se tam jdu podívat a dám odkaz-třeba tam měli zrovna včera nějákou chybu, taky mě to přišlo divný ![]()
@renap tak už většina těch za 33000 zmizela, včera jich tam bylo dost-teď jsou tam dražší, za 37 tisíc, ale jeden tam ještě zůstal-
http://www.fischer.cz/…ti-bay-hotel?…
@radkka píše:
Nemyslím si, že by tu byl někdo tak strašně naivní, alespoň z místních příspěvků to tak nevypadá. Že někdo nebude sedět doma na zadku neznamená, že hazarduje se životem. Podle tebe proudí davy uprchlíků Španělskem, Portugalskem, Corsikou, jižní Francií? Podle mě ne. Nejela bych do Makedonie, ale moc se těším na sluníčko Portugalska.
Lidé jako ty situaci jen a pouze zhoršují, šíříš neopodstatněný strach a díky takovým, jako jsi ty, možná jednou ani nebudeme mít o Vánocích na náměstí strom, protože by se mohlo něco stát.
já to beru tak, že každý vyjetí na silnici je „hazard“ (prosím, neber to doslova). Jinak souhlasím. Ale přesně to oni chtějí, aby se tu šířila taková panika. a daří se to ![]()
@Pinkie Rozhodně nevidím všechno zalité sluncem, ale ani se přehnaně nebojím. Nedávno kousek od nás chytali uprchlíky - prý zastavili dodávku a oni se rozutekli. Tak já nevím… o kolik jiná může být ta situace třeba v menším městě v Itálii? Nebo ve Francii? Myslím, že o moc ne.
![]()
@Nickyx píše:
@renap tak už většina těch za 33000 zmizela, včera jich tam bylo dost-teď jsou tam dražší, za 37 tisíc, ale jeden tam ještě zůstal-
http://www.fischer.cz/…ti-bay-hotel?…
No jo, ale tam je odlet z Mnichova ![]()
My nepojedeme, stačí nám bazén na zahradě a výlety po Cesku, Slovensku případně Dolní Rakousko to máme kousek a je lákavé.
Ale muž ten musí, brzo začne dělat v Itálii.
Tak jako jo bojím se, že se mu tam něco stane.
@atominnka píše:
já to beru tak, že každý vyjetí na silnici je „hazard“ (prosím, neber to doslova). Jinak souhlasím. Ale přesně to oni chtějí, aby se tu šířila taková panika. a daří se to@Pinkie Rozhodně nevidím všechno zalité sluncem, ale ani se přehnaně nebojím. Nedávno kousek od nás chytali uprchlíky - prý zastavili dodávku a oni se rozutekli. Tak já nevím… o kolik jiná může být ta situace třeba v menším městě v Itálii? Nebo ve Francii? Myslím, že o moc ne.
![]()
Ano, v případě, že někdo přemýšlí jako Pinkie je hazard se životem naprosto všechno a divím se, že když v ní vyvolává takový strach terorizmus, tak si užije dovolenu autem, neumírá strachy celou dobu, co se kde stane. Čím víc lidí zaleze do kouta, tím větší důvod ke strachu bude, protože jim tím ukazujeme, že stačí bomba a budeme poslušní jako beránci.
Ono je ve finále možné, že teroristovi cestujícímu přes ČR (a že tudy jezdí rádi) někdo/něco přeruší plány nebo někdo dřív zmáčkne čudlík (což jsme zjistili, že je reálná hrozba) a vyletí do povětří nějaká horní dolní. Když už jsme paranoidní, tak je jistě třeba vzít do úvahy i tohle ![]()
@Pinkie Ono by to chtělo trochu méně hltat zprávy a trochu žít. Nemusíš hned podnikat dovolenou do uprchlického tábora, ale bacha aby si nezjistila, že si samou poprděností zapomněla žít a ztratila jsi spousty let díky strachu.
@renap Necháme
My odlet 19.7. do Přímorska-takové chatičky v dubovém lese. No je to 40 km od tureckých hranic, snad se nestane, že si odskočím za keř a vyskočí na mě uprchlík ![]()