Bát se letos k moři? Evropa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.5.16 13:51

Ano, trochu se bojím. Rizika jsou lehce vyšší než bývala. Ale na mě ne zas o tolik, abych seděla doma. Takže letos letíme do Francie.

• Citovat
  • Upravit
36556
2.5.16 22:56

@Pinkie Přemýšlela jsi někdy, co teroristé vlastně chtějí? Chtějí zabíjet náhodně vybrané lidi? Proč? Vraždění je jen prostředek k dosažení cíle - a tím je strach. Oni vlastně chtějí způsobit co největšímu množství lidí to, co se stalo tobě. Paralyzující strach, které nafoukne jejich ve skutečnosti vcelku skrovné možnosti do nadlidských rozměrů.

Protože jejich skore obětí je třeba ve srovnání s cigaretou žalostné. A přesto miliony a miliony lidí vdechují karcinogenní kouř každý den beze strachu. A proč? Protože tabákový průmysl platí miliardy, abys strach neměla. Dělají vlastně opak toho, co teroristé. Krásní mladí lidé kouří ve filmech a mrkají z plátna, aby vytvořili dojem, že o nic nejde, všichni cool lidi kouří. Mám snad já rakovinu, nemám… Tak čeho se bojíš… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.16 23:38
@Bábrdl píše:
@Pinkie Přemýšlela jsi někdy, co teroristé vlastně chtějí? Chtějí zabíjet náhodně vybrané lidi? Proč? Vraždění je jen prostředek k dosažení cíle - a tím je strach. Oni vlastně chtějí způsobit co největšímu množství lidí to, co se stalo tobě. Paralyzující strach, které nafoukne jejich ve skutečnosti vcelku skrovné možnosti do nadlidských rozměrů.Protože jejich skore obětí je třeba ve srovnání s cigaretou žalostné. A přesto miliony a miliony lidí vdechují karcinogenní kouř každý den beze strachu. A proč? Protože tabákový průmysl platí miliardy, abys strach neměla. Dělají vlastně opak toho, co teroristé. Krásní mladí lidé kouří ve filmech a mrkají z plátna, aby vytvořili dojem, že o nic nejde, všichni cool lidi kouří. Mám snad já rakovinu, nemám… Tak čeho se bojíš… 8)

Pre rakovinu sa rozhodnes Ty sama, z vlastnej vole.
Zlocinec Ta podreze, pretoze sa zachce jemu - z jeho vole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.5.16 10:46
@Bábi Zlopočasná píše:
Pre rakovinu sa rozhodnes Ty sama, z vlastnej vole.
Zlocinec Ta podreze, pretoze sa zachce jemu - z jeho vole.

Já jsem se snažila vysvětlit mechanismus manipulace. Pokus by se tabákový průmysl snažil z nějakého důvodu naopak jako teroristi zveličit svůj smrtící dopad Pinke by nevylezla z bytu v obavě, aby nepotkala někoho s cigaretou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
3.5.16 12:01

Prostě je to jedno kdo má strach sedí doma kdo nemá letí..Strach máme všichni ale nebude prostě polemizovat o tom kde co bouchne a kde je větší pravděpodobnost. Je to každého z nás věc..i kdyby se někdo rozhodl trávit dovolenou přímo v Albánii. Jsme už dospělí a důsledky si hodnotí každý sám za sebe..Názor mužete samozřejmě napsat každý ale někoho pak nazvat „exemplářem“ protože se nebojí je trošku moc. Tak jak někomu příjde uhozené někam letět mě příjde uhozené mít strach a sedět doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.16 07:18
@rea.sk píše:
Prostě je to jedno kdo má strach sedí doma kdo nemá letí..Strach máme všichni ale nebude prostě polemizovat o tom kde co bouchne a kde je větší pravděpodobnost. Je to každého z nás věc..i kdyby se někdo rozhodl trávit dovolenou přímo v Albánii. Jsme už dospělí a důsledky si hodnotí každý sám za sebe..Názor mužete samozřejmě napsat každý ale někoho pak nazvat „exemplářem“ protože se nebojí je trošku moc. Tak jak někomu příjde uhozené někam letět mě příjde uhozené mít strach a sedět doma…

Uhozene je zbytocne riskovat kvoli… dobremu pocitu.
My riskovat budeme, ideme za rodinou. Snad da Boh, a po dialniciach nebudu utecenecki zlocinci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
4.5.16 07:44

Bábi Zlopočasná: tu nejde o pocit tu de o o to žít… Ja chci jenom žít chci si život užívat a nebýt zalezená v koutě a čekat co se stane. Pravděpodobnost že zrovna to bouchne když tam budu je malá a i kdyby tak co mám dělat…Zítra mě muže zajet autobus. Opravdu mám myslet na všechno zlo co nás kde a kdy čeká???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.16 07:48
@rea.sk píše:
Bábi Zlopočasná: tu nejde o pocit tu de o o to žít… Ja chci jenom žít chci si život užívat a nebýt zalezená v koutě a čekat co se stane. Pravděpodobnost že zrovna to bouchne když tam budu je malá a i kdyby tak co mám dělat…Zítra mě muže zajet autobus. Opravdu mám myslet na všechno zlo co nás kde a kdy čeká???

Ja sa nebojim, ze to bouchne, ja sa bojim, ze nas prepadnu, okradnu.

Ale ked nas aj prepadnu, okradnu a zmlatia, poviem si, sla som za tehotnou sestrou, stalo to zato. Povedat si, stalo sa to, lebo som chcela zit… neviem ci este budem mat chut vobec zit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
4.5.16 09:54

Proč by tě přepadávali? A to proboha kam jedeš? Do Sýrie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.16 11:03
@rea.sk píše:
Proč by tě přepadávali? A to proboha kam jedeš? Do Sýrie?

Do Talianska… chces povedat, ze na trase Brno - Pisa nestretnem ani jedneho cernoska, co sa snazi obohatit Europu predovsetkym svojim genetickym materialom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
4.5.16 12:13

Ne každý černý má v umyslu zabíjet…a pochybuji že nějaký uprchlík bude skákat a zrovna pod tvoje auto…si moc vystrašená a moc najezená informacemi z médii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
4.5.16 14:55

@Bábi Zlopočasná pokud nebude mit sebou manzelku, tak mas smolika. Navic se mu to i omluvi, jakoze trpi sexualni abstinenci. Myslim si, ze by jsi nemela mit tak tvrde srdicko, je potreba je preci trosku chapat a projevit lidskost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
11.5.16 10:10

@Amerielle asi záleží na finančních možnostech. Můj sen je Island takže neřešit peníze jedu tam a tam věřim že bude klid a relax :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.5.16 10:13
@Amerielle píše:
Tak kam, ženy? Kam k moři beze strachu? Už mi z těch informací jde hlava kolem. Moře potřebuju jako sůl. :roll:

My Španělsko, už se nemůžu dokčat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
11.5.16 10:21

@Amerielle no právě ale už z fotek vidim ten klid :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...