Kolísání bazální teploty během cyklu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
10.5.13 19:02

Ahojky holky potřebovala bych poradit. 27.4 jsem měla ovulaci a v tento den jsme mely pohl. styk s přítelem. od té doby mám strasně citlivá prsa a bazalní teplotu cca 37,4. Dělala jsem si test a negativní. Před dvěma dny jsem dostala MS a teplotu mám stále 37,4 je možnost být ještě těhu? moc bych i to přála. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
10.5.13 19:49

@werunka11 Nejsi nachlazená? Test by ti to už ukázat měl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.5.13 21:15

Nejsem. test mi vyšel negativní den před ms :-( tak asi nic :‚(:‘(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.5.13 18:24

@ajleenka ahojky, jakpak se dari?? me hrozne.. u nas je to na rozchod a zitra si budu delat test… SNAD BUDE NEGATIVNI! kdyz se sere s prominutim… a co ty? uz jste se pohnuli nekam dal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
13.5.13 18:31

@Ja.JJu. Ahoj, jakto 8o? Copak se děje? Třeba se to ještě vyřeší, ne? Nebo je to fakt tak špatné? A už máš nějaké zpoždění nebo tušení, že by to mělo dopadnout?
U nás pořád vše stejné. V pátek jedu na další ultrazvuk a naplánování dalšího iui a už se chci domluvit na ivf na červenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.5.13 19:06

@ajleenka ja nevim… ja myslim ze uz se to nevyresi… achjo… proste jsme si prestali nejak rozumet… mozna se navzajem brzdime a trapime se… no nechme to ale byt… kazdy vtah ma krizi, kterou bud prekonaji nebo ne… U nas to bude asi ta druha moznost… Ja mam zpozdeni ten 2 den… ale delala jsem si dneska odpoledne test s citlivosti 12. a nic tam nebylo… jeste udelam zitra rano a budu doufat ze tam nic nebude at se muzeme pohnout dal… to je des. Jak se zacalo darit tak to rychle padlo… no takovej je zivot… na mašlu… takze posledni iui a pak ivf? urcite do toho bezte… kdyz se nedari a tlaci vas vekovy rozdil prcku… drzim moc palecky at na to ivf nemusis a podari se to ted… a kdyz ne ted na ivf to jisti… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
13.5.13 20:43

@Ja.JJu. Jejda, tak to mě mrzí. My jsme s manželem taky měli už několik krizí a vždycky se to nakonec vyřešilo a jsme spolu pořád šťastní. Ale záleží, jestli se pořád milujete a je chuť to vyřešit a být spolu. Pokud tam už není láska, tak to je špatné a nemá to cenu. Přeji, ať to vše dopadne co nejlépe pro tebe a jak si sama přeješ.
Ne ne, máme ještě 2 hrazené iui, tak je asi vybereme a na ivf bychom šli v červenci. Ale teď už se na tom chci s doktorkou předběžně domluvit, aby s tím počítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
15.5.13 16:41

@ajleenka ja uz nevim jestli to ma cenu slepovat vis… nejsem si jista ze to co nas spojuje je jeste laska nebo jestli to neni jen zvyk… nekdy si rikam ze je to ta druha moznost… nevim… mesicky porad nemam… 3 nebo4 den zpozdeni a dnes jsem delala odpoledne test a pididuch… ja se z toho zblaznim… to snad nemuze byt ani pravda… nemuzu ted otehotnet… mam takovej strach a uprimne si moc preju abych tehotna nebyla… za takovehle situace to proste nechci… boze ja se tak moc bojim… :-( zavidim vam to stesti… a snad se zadari behem techto dvou iui… uz jste prestehovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
16.5.13 10:15

@Ja.JJu. Ach jo, to je smutné. :( A přítel také nemá chuť to nijak řešit?
A zkoušela jsi testit po ránu, jestli tam ten dušík pořád je a sílí nebo je to jen takový ten zašedlý, co ho ty nové mamatesty prostě dělají?
Přestěhovaní ještě nejsme, ale v nejbližší době už budeme. Čekáme na schodiště, mělo by být začátkem června. Mezitím to tam uklízím, jak bude schodiště, tak se stěhujeme. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
20.5.13 16:19

@ajleenka ahujky… pisu pozde, omlouvam se mela jsem ted hlavu malinko pryc… jinak situace doma se uklidnila… jen nevim na jak dlouho… no jeste jeden takovej zadrhel tak nevim… jinak zpozdeni mam uz 7 den, dnes jsem delala test a duch je tam… ale nesili… tak nevim… to uz by slo videt vic, tak co se zase deje… mam strach ze v tom fakt jsem… achjo. jeste udelam zitra a kdyz tam nebude carka tak to asi mam brat ze nejsem ze jo? nema, m si tim lamat hlavy ze bych mohla byt ne? jo takhle, cekate na schodiste a pak sup do baracku… :-) hlavne at se vam krasne bydli a dari se i pocit to miminecko vase vsnene. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
22.5.13 17:33

@Ja.JJu. ahoj tak co testík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
23.5.13 11:10

Ahoj kočeny!!!
jajju: co to čtu??mráčky nebo co?
já taky žiju s mím milovaným ze """"zvyku""" a strašně ráda :srdce:
jsme spolu devět let, v podstatě celej můj dospělej život..vystřídala jsem spoustu partnerů..byla jsem velmi velmi divoká!! a on je on s velkým O a i když má své stinné stránky tak já taky a obávám se že je jich víc než má on :pankac:
po těch letech jsem zjistila co po muži vyžaduji:
1.umí se o mě, případně o nás postaral(finančně i kdyby měl kopat kanály)
2.aby na mě/nás byl hodnej
3.aby byl vždycky „nade mnou!“(inteligenčně, fyzicky)
a to stačí..všechno ostatní si domyslim!!!
jsem šťastná každej den, každej den zamilovaná a tobě přeji to samé!!!
:srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
23.5.13 11:11

Jo a ukaž test vole su zvědavá!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
23.5.13 11:26
@werunka11 píše:
Ahojky holky potřebovala bych poradit. 27.4 jsem měla ovulaci a v tento den jsme mely pohl. styk s přítelem. od té doby mám strasně citlivá prsa a bazalní teplotu cca 37,4. Dělala jsem si test a negativní. Před dvěma dny jsem dostala MS a teplotu mám stále 37,4 je možnost být ještě těhu? moc bych i to přála. děkuji
čau brouková, já mám posledí ms 26.4.a taky prd…já teda neměřím bt…vydrž…bude to tam!!! :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4690
25.5.13 07:36

Ahoj holky, mam dotaz.OT pozitivni-streda, ctvrtek, poctive jsme se mazlili.BT st 36.3,ct 35.8,pa 36.1,so 36.3.Je jasne ze ovulka probehla-zatim nvm ale s jakym vysledkem.Uz 2 mesic do sebe cpu Utros, nemuze pripadnemu tehotenstvi ublizit? Tehotenstvi poznam po jake dobe na BT???Dekuju za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí