Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní Měřím každé ráno ve stejnou dobu, po dostatečném spánku a samozřejmě v pochvě. Než jsem do toho šla, něco jsem si k tomu načetla ![]()
@Kalukap hmmm, tak to je fakt divny
Budes doopravdy original
jinak me teplota klesa az v den ms. Kdyz uz budes mit par cyklu namerenych, tak urcite vypozorujes, jak to mas ![]()
Díky, jsem z toho nesvá, skáče si to, jak chce. Ale ovulace probíhá, je to potvrzeno i doktorem, takže to beru tak, že jsme holt každá jiná. Ale víš jak, červíček hlodá, jak měřím prvně, tak nemám vysledované, co je pro mě normální, trochu z toho plaším a proto se ptám zkušenějších.
Ahoj holky, je tohle normální.. začala mi klesat BT v době kdy ještě menstruace nemá prijit
Ahoj holky, ozivuji tuto otazku. Merim teplotu prvni mesic a chci se zeptat jestli je normalni, ze mi teplota kolísá. Každý den mám nějakou jinou (merim ve stejnou dobu na stejném miste). Mám to takto: 36.13, 36.9, 36.23 a dnes 35.97.
Mám přímo bazalni teploměr na 2des. Mista. Predem diky za odpovedi.:b****lush:
@Kalukap Rozpeti 36,4 az 38,0?
Kde a jak meris? Zacni merit denne ve stejnou dobu rano ihned po probuzeni a v pochve. Teplota treba v ústech poměrně dost kolísá. Pak teprve muzes z grafu neco vycist.