Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ja.JJu. Bohužel odkaz mě hodil na tuto diskuzi, asi jsi zkopírovala špatný. Ale ráda mrknu a pokud budu vědět, pomohu.
No…my jsme si nakonec nechali trošku pomoci od doktorů, ale jsem za to ráda, jinak bych třeba stále čekala, kdo ví… Zatím všechno v pořádku, tak doufám, že to tak bude i pokračovat. Cítím se dobře.
@ajleenka tak to je moc dobre.. moc ti to preju…
vysneny sen…
a splneny… a urcite vse bude v poradku…
![]()
@Ja.JJu. Tak že by taky?
Každopádně si nemyslím, že pozitivní test by ti udělala ta cysta a už vůbec ne silný. Vidím to velice nadějně a určitě dej zítra vědět. ![]()
@ajleenka no uvidime co zitra na gynde… ale me se to nejak vsechno nelibi… to spineni… atd… ja ti nevim, jsem nervozni… a navic na ultrazvuku videla folik… nevim teda jestli by ho mohla videt i pri tehu… no jsem z toho nejaka zmatena…
@Ja.JJu. Tak špinění v začátku těhotenství je celkem běžné. Já ho sice neměla, ale spousta holek z těhotenské diskuze, kam chodím, ano. A psala jsi, že to nebyl folík, ale cysta, což je rozdíl a ta klidně v těhotenství být může. Já jsem měla na začátku také vaječníky plné cyst (sice po hormonech, ale taky byly a nevylučovalo se to). Pokud je test silně pozitivní, tak si myslím, že to tam bude. Na ultrazvuk bylo ještě brzy, to by fakt nic vidět nemohla, myslím, že zítra už to bude jasnější. ![]()
@ajleenka nene, ona mi ukazovala cystu, a pak ukazala na folik…
jestli si dobre pamatuju… ty jo… tak to jsem zvedava… je fakt ze ja prestala pocitat i s tim ze se nam to bez pomoci povede… tak by to byl sok..
ale urcite bych to prijala pozitivne a byla stastna…
i kdyz jsem trochu skepticka… zitra uvidime a dam urcite vedet… ![]()
@ajleenka Tak moc gratuluji to ráda čtu že už se vám povedlo. Nám se 27.1. narodila Anička ![]()
@prcek3 i já moc gratuluju k holcicce, at dela jen radost a je zdravoucka…
@ajleenka tak jsem byla na gynde… na ultrazvuku nic nevidela, podle poslednich mesicku rikala ze je jeste brzy na to aby slo neco videt, tak mi vzala krev a rano si mam zavolat na vysledky… takze jsem na tom stejne jako jsem byla vcera… nic noveho… ![]()
@prcek3
ahojky, dekuju moc, ale ja si myslim ze tehotna asi urcite nebudu… 14.1. jsem mela mesicky a my jsme spolu spali naposledy pred tim 14.1… a to jsem mesicky dostala toho 14.1 normalne, sice slabsi, ale dostala, a to uz je par tydnu a to si myslim ze by uz na ultrazvuku musela videt… a navic jsem si rano delala testik, carka tam je ale slabne… takze planej poplach nebo je neco spatne… :-/ po 11hod. se uvidi… uz aby to bylo… jen porad nechapu proc me tak boliva v podbrisku, jakoze mam fakt pres den semtam silnou krec… a porad spinim…
mam uz i strach… achjo… ja chci byt chlap… ![]()
@Ja.JJu.
Tak uvidíš, jak dopadne to hcg. Je možné, že se třeba vajíčko snažilo zakousnout, ale nepodařilo se.
To by pak vysvětlovalo ten slábnoucí test a křeče.
Každopádně dej vědět, myslím na tebe. ![]()
@ajleenka ahujky, tak jsem si volala na vysledky a budou az v pondeli… me asi odvezou!!!
![]()