Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Ajinka91 jj máme z nich celé náměstí a nepřijde mi, že by kočárek nějak drncal naopak oproti předchozím, mi přijde o hodně lepší
zkoušela jsem babypoint fortuna a britax b-agile.
@Terusd tak to bude asi vazne tou stavbou konstrukce, kolecka mi i tak bivne chrasti. jen ty predni a to jsou stejny
@Immortalkova urcite nech usit podlozku, ja ji taky nechala usit, napis pani na mimibazaru, ja si mela za 3dny hotovou, me mala taky nesedi, ale nikam ani nesjizsdi, ted s tou podlozkou je to ale lepsi : http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
@Immortalkova napises ji do jakeho kocarku chces z navrhu si vyberes design a ona to usije ![]()
Jinak kolecka zaaretovavam
Tak uz si ho vezu domu:-) A nakonec cerny. Chlapi me ukecali:-) Tak ted tu barevnou vlozku budeme rozhodne potrebovat:-D
@Feltf tak super
taky mám černý a barevná vložka v něm vypadá skvěle ![]()
@Immortalkova naší malé je rok a čtvrt, takže sedět umí a sedá v kočárku přesně jak na Vaší fotce. Pokud podložku koupíte, mohla byste prosím písnout, jestli pomohla? Podle mě to nevyřeší. Nějak nevím, čím by jí,,donutila,, sedět rovně. Děkuji ![]()
Procházka byla fajn a celý víkend jsme s ním drandili a jsem zatím moc spokojená
Malá v něm hezky sedí, vidí pěkně ven…Dokonce mám pocit, že by tu vložku ani nepotřebovala, ale stejně ji asi objednám. Jinak zatím maximální spokojenost ![]()
@Immortalkova jo ták, pokud jde o to, aby se daly utáhnout pásy, tak to chápu
No já jí přidělat,,napevno,,tak neujedem ani metr ![]()