Bedýnky s čerstvou bio zeleninou

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14309
14.6.15 08:07

Nejake doporucenie na farmara/bedynky v Prahe event. Kladno a okolie?
Nejak sa zhorsila kvalita freshbedynek a svetbedynek, tak by som chcela skusit nieco menej komercneho..
dakujem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
14.6.15 08:59
@miisenka píše:
Nejake doporucenie na farmara/bedynky v Prahe event. Kladno a okolie?
Nejak sa zhorsila kvalita freshbedynek a svetbedynek, tak by som chcela skusit nieco menej komercneho..
dakujem..

A co říká mistr Google?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
14.6.15 10:01
@tasa píše:
A co říká mistr Google?

no dala som si tam chytrolin a vybehol mi tvoj nick.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
18.6.15 00:13

Taky se přidávám. Hodily by se mi bedýnky na Praze 9. Nemáte někdo tip? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
8.7.15 23:28

svetbedynek

Tak se pridavam k VELMI SPOKOJENYM UZIVATELUM SVETBEDYNEK :-) :-) :-) Dnes mi prisly prvni bedynky a jsem uplne nadsena. Vsechno je velmi chutne a pekne. Zacnu objednavat pravidelne. Mj. komunikace s obchodem je take velmi prijemna, ochota na prvnim miste. Objednala jsem ovocnou bedynku a rodinnou zeleninovou + nejake zajimave dobroty navic a fakt luxus! Vsechno, co nam dovezli je velmi dobre. Z Tesca uz budu brat jen drogerii a nejake veci, co tady nemaji. Neni to vylozene BIO, ale je to uplne jina chut nez ze supermarketu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
12.7.15 23:44

Našli jste někdo bio bedýnky pro Prahu (kromě drahých Fresh bedýnek), ideálně s rozvozem, nebo nějakou biofarmu v okolí, ze které berete ovoce/zeleninu? Děkuji

Pokud by jste měli tip na nestříkané meruňky, také uvítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
3.4.20 09:05

Obnovuju tema, kde objednavate a jak jste spokojene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.20 09:24

Pracovala jsem ve firmě, která je prodávala a můžu ti říct, že zelenina z obchoďáku je mnohem víc bio, než to, co tam naházeli. Pokud tuhle variantu, tak jedině od nějakého farmáře. Ale logicky, v naší zeměpisné šířce a v tuhle roční dobu, co tam asi budeš mít?

• Citovat
  • Upravit
pet p
3.4.20 09:36
@Anonymní píše:
Pracovala jsem ve firmě, která je prodávala a můžu ti říct, že zelenina z obchoďáku je mnohem víc bio, než to, co tam naházeli. Pokud tuhle variantu, tak jedině od nějakého farmáře. Ale logicky, v naší zeměpisné šířce a v tuhle roční dobu, co tam asi budeš mít?

A v jaké firmě?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.20 09:46

@pet p tak to asi logicky zveřejňovat nebudu, to je snad nad slunce jasné :roll:
Ale je to hodně známý řetězec, co se ohání vším eko a bio a domácí :lol:

• Citovat
  • Upravit
423
3.4.20 09:51

Anonymni, diky, pres zimu tomu rozumim - ocekavam klasiku jako mrkev, cibule ze zasob… ale deje se to i pres sezonu, jo? :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.