Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já taky karnitin, ale účinek nevim. Je mi po něm hrozný horko.
Ahojte holky muzu se přidat? Taky začínám, potrebuju se zase dostat do kondice… Běhala jsem zavodne, pak přestala (nova prace, nový pritel…) no a je to 1,5 roku a mám12 kg nahoře
. Dneska jsem se konecne donutila vyrazit - 30 min
a ted ještě vvydržet ![]()
@Mia21 @bessy taky pouzivam l-carnitine, to ze je po nem horko je dobre, jelikoz vas ma zahrat a tim i vice vsecho vypotit, ma dodat energii ![]()
@Vickyveru vitej mezi nami, ja dopadla nejak stejne a zacinam od znova. 12.6 a 9.7 jdu na zavody
Holky, tak dnes po pul roce prvni beh, 5 km za 37 min. Neni to nejhorsi, ale nejlepsi taky ne. Ale jsem na sebe i tak pysna, ze jsem se odhodlala, zase behat
Jak vam to jde?
Já včera taky uběhla 5km - poprvé, dřív jsem dávala tak 3-3,5km.
Jen běháš nebo chodíš někam i cvičit? @Andrejizna
@danik jen beham, doma cvicim jogu a chodim pesky po schodech, bydlim v 10 patre
Já včera nebyla, nechci to zezačátku přehnat, docela jsem cítila nohy
(teda ještě cítím i dneska
). Ale doufám že dneska se donutím. Nevím jak mi to vyjde časově, ale aspoň večer snad půjdu…nebo minimálně zacvičit ![]()
Na závody se mi nějako hlásit nechce. Možná až nebudu taková lemra ![]()
@Andrejizna a jak často chodíš běhat?
Já tak 2-3× týdně, čtvrteční cvičení je hodně náročné, další 2 dny se nehnu:-).
Teď v sobotu jsme byli na 16ti km túře, nožky dostaly zabrat i bez běhu.
Na další běh se chystám ve středu, ale to tak 2,5km (mám takové svoje okruhy), abych pak zvládla právě cvičení ve čtvrtek:-)
@Vickyveru vsak jo, clovek potrebuje i nektere dny relaxovat. Treba tak horka vana se soli a se svickami uklidni hezky telo i uvolni svaly. Nebo at te pritel namasiruje
![]()
@danik tak to sis dala hezky do tela
ja zvazuji ze se dam na 4× tydne, mam 12ctky, takze jak budu chodit do prace, tak se mi nechce brzo vstavat
@Andrejizna vanu nemám, mám jen sprcháč
ale ono to není až tak hrozný, jen o tom vím což je dobře
akorát dneska jsem se teda ven nedostala…ale zítra můžu ráno, tak už musím, měla jsem už 2 dny pauzu…
@Vickyveru taky nemam vanu, jen sprhu, tam si tam vzdy sednu a odpocivam ![]()
Dnes jsi tedy byla?
Ja dneska holky dala 5 km za 36:44 min, o 40 sec lepsi nez v pondeli. Tak jsem na sebe pysna ![]()
@Andrejizna šikulka
to bude tím krásným počasím dneska
taky mě to tahá ven ale asi to nestihnu. Byla jsem včera zase na půl hodinky… Doufám že vyběhnu ještě o víkendu
akorát počasí se má prý zkazit
Štve mě že vždycky když je takhle nádherně tak nestíhám ![]()