Běhání - hubnutí nebo posilování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3134
5.5.14 14:19
@ady01 píše:
@Jája.U oni si zvyknou, sval se dostává do křeče, běhat v nízké intenzitě, protahovat. Jestli jsi nikdy neběhala tak to ber pár týdnu na indiána(chvíli běžím, chvílį jdu). Jinak je tady na to diskuze Pulmaratonky…,tam ti holky poradí

jé děkuji moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kinderova
24.5.14 17:02

@truhla.magda Ano, magdi, taky jsem se dala na běhání, rozhodla jsem se, že se začnu udržovat v kondici, abych pak stačila ostatním při sportech a jako věc na víc k tomu bude to, že se mi podaří i vypadat hezky :)

• Citovat
  • Upravit
kinderova
24.5.14 17:07

@zinuskaskupuska takže se taky dáváš na běhání? :)
@Mischa69 podívej se na ten plán, který jsem tu dávala, je tam víc možností a pokud tě nebaví jen tak běhat dokolečka za ničím, tak by tě mohl taky zaujmout :) a nebo mám ještě jednu motivačku, já si po běhání dávám smoothie, je to moc dobrý koktail a piju ho jen po běhání, jinak ne ikdyž na něj mám chuť :)

• Citovat
  • Upravit
kinderova
24.5.14 17:14

@Jája.U řeknu ti na to jen jednu věc, vydrž!!! Vím že je to těžké a depresivní, když to zezačátku nejde, ale pokud vydržích tak za nějakou dobu najedou uběhneš celé 2km, a pak i více, chce to jen vydržet, mít pevnou vůli a nevzdávat se :) a co se týká toho tvrdnutí lýtek, tak by měl pomoci hořčích, klidně rozpustný v tabletkách, co se dávají do vody :)

• Citovat
  • Upravit
3134
27.5.14 09:00

@kinderova
ahoj, dík za podporu…
stále běhám,. nevzdávám to.. ale jde to fakt těžce - mám snad o 2 kg nahoře to je síla a běhá se mi stále špatně uběhnu více to ano, ale ppořád to není ono jako když okolo mě běží ostatní s lehkostí a já jsem jako patel co neuběhne ani prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
27.5.14 09:01

Běhám obden, mezi tím jsem buď na kole nebo cvičím Jill

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.14 09:22

Ahooooj
Měla bych dotaz ohledně běhání. Běhám cca 3měsíce tak 4,5km 2× týdně. Za tu dobu jsem přibrala 3kg a zvětšil se mi obvod stehen a trochu i zadek. Začala jsem běhat kvůli fyzičce, hubnout nepotřebuji. Ale ani nikde přibírat nechci. Běhám i do kopce. BUdou mi svaly ještě stále růst? Kdy se to zastaví? Před tím jsem žádný sport neprovozovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12863
4.6.14 09:26

@Princezna Lada Přijde mi zvláštní, že tvoje tělo takhle reaguje při tak malé zátěži. Běhám mnohem víc a mnohem častěji, ze začátku jsem přibrala na kila, ale zhubla se o dvě velikosti. Rozhodně mi během nenarostl zadek, pouze se vytvarovala lýtka. Nezačala si víc jíst? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.14 09:42

Nepřijde mi, že bych víc jedla. Měřím 180 a vážila jsem 67 a to si držím již několik let. I po dvou porodech jsem se na svojí váhu bez cvičení v poho dostala a sedavé zaměstnání taky nemám. Tak mám méně jíst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.15 10:50

@Princezna Lada Určitě nepřestávej jíst, i takhle si myslím, že by jsi mohla vážit klidně trošku víc, na tvou výšku :) každopádně, svaly se zvětšují přirozeně v poměru ku zátěži, obzvlášť, když běháš do kopce, pokud nechceš aby se objem zvyšoval, přešla bych na rovný terén, ale určitě nepřestávej s jídlem, když běháš tak, jak běháš, musíš k tomu mít přiměřený přísun potravin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.15 09:47

Holky poradte, začla sem běhat, ale jen na pásu v posilovně.. vždycky si tam dám 5 km, samozřejmě, prokládané chůzí, chvíly běžím, chvíly jdu.. tepovku si neměřim, ale myslím si, že to je v pohodě, protože jsem schopná mluvit a nelapám vysloveně po dechu.. potřebuju hlavně zhubnout, mám takto pokračovat? Není těch 5 km pro začátek moc? Celkově sem těch 5 km měla za skoro 50 min. takže opravdu velice volným tempem, chci je vědět, jestli na to jdu dobře, děkuju za rady :)

• Citovat
  • Upravit
2054
18.2.15 10:03

Těch 50min. je v pořádku, pak to chce ještě tak 1/2h. popíjet třeba vodu s citroen, ne hned cukry a nechat metabolismus „doběhnout“, pak ještě cvičíš? chce to lehce zaposilovat celkově celé tělo a hlavně se protáhnout, když tomu věnuješ baj vočko 1,5 hodky tak můžeš jít v klidu domů. A venku běhat nechceš? Je to jiné a zároveň krásné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.15 10:08

@ady01 venku mám v plánu běhat, až se trošku rozběhám.. :) chci začít na pásu, dostat se malinko do formy a na jaře vyběhnout ven..zatím si s mojí nulovou kondičkou ven netroufám :-D a jinak, v tý posilce už pak necvičím, ale doma jo.. :)

• Citovat
  • Upravit
60
10.3.15 10:35

Teda včera jsem byla po zimě poprvé běhat :D :D myslela jsem že u toho vypustím duši :D, vrátila jsem se domů celá brunátná a sousedka se mě ptala jestli jsem OK hehe :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.3.15 11:25

Při běhání určitě zhubnec, ale vhodnější pro hubnutí je rychlá intenzivní chůze nejlépe do kopce, při té tělo spaluje nejvíce kalorii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková