Běhání - hubnutí nebo posilování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2788
30.8.12 21:13

Ahoj, tak to je škoda, já tedy také běhám sama, jednou jsem šla, ještě když jsme neměli malou, s manželem a byla to hrůza…Já jsem za manželem běžela jak blb :lol:. Teď jsem sama doma, nemám hlídání, tak jsem byla s malou poprvé v posilovně na pásu, je to posilovna, že si jí zaplatím a jsem tam sama…super!!!Co ty?? Nevím, jestli to zítra stihnu, jinak půjdu v sobotu běhat- to bude i leppší počasí…co ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
1.9.12 21:03

Ahoj, takže počASÍ nám to pěkně hatí :cert: :lol: ale už má být lépe, takže zase brzy vyběhnu :palec: hele, nevíte někdo, jestli jsou tyto boty vhodné na běhání???http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-2B684775-6C997710/lidl_cz/hs.xsl/index_27066.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
904
24.9.12 20:38

Ahojky,
taky jsem začala běhat, cca pravidelně 14 dní. Běhám 2-3× týdně cca 1h /9km a jednou týdně HEAT. Strašně mě to baví. Na to, že jsem nidky běhání ráda neměla, tak teď se nemůžu dočkat, až vyrazím. Běhám pomalým tempem, tak abych se nezadýchala a jde to a je to super!!! Doporučuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivettka129
13.3.13 23:06

Běhání je jeden z nejlepších sportu, vysportujes cele telo, kdybych nebyla astmatik, nechám take…

Příspěvek upraven 14.03.13 v 10:26

• Citovat
  • Upravit
60
14.3.13 10:19

Mě se osvědčil power plate… posilujete a stroj „pomocnik“ tomu dodá grády :) během 2 mšíců mám 6 kg dole :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niki99
3.5.13 13:42

Ahoj mohla bys mi to taky poslat? Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
Honzajs
5.8.13 16:15

Dobrý den, posiluji 2 roky pravidelně a a nemám žádné svalové přírůstky můžete mi nějak poradit?

• Citovat
  • Upravit
352
8.10.13 14:33

Ahoj, tak na powerplate jsem chodila, ale zacaly mi z toho migreny, takze jsem zacala chodit na pas+slim belly (pas na bricho) a chtela bych zacit behat. Dik za tipy ohledne bot a postupneho treninku, ale chtela jsem se zeptat, kdyz chodite behat rano, to asi pred tim nesnidate, ze? Prave nevim, jak to mam udelat, ptz kdyz se nenasnidam, tak kolabuju, ale zase s plnym brichem jit behat, to je tak na savli. Tak jak to delate? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
19.1.14 21:32

@Etcetera78 ahoj rada bych se zeptala zdali i po třech letech mas ten trénink. Plán o kterém zde píšes. Děkuji. Mela bych zájem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
20.1.14 07:01

@Niqitka myslím, že pořád mám :-) napiš mi do SZ tvůj e-mail, pošlu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
truhla.magda
22.4.14 22:04

@kinderova Pánejo, tak ty se dáváš taky na běhání? Tak to držím palce ať se ti to podaří zvládnout, dívala jsem se, že si docela zamakáš :) Doufám, že jsi k tomu adekvátně přizpůsobila i jídelníček, aby tě ta nadměrná zátěž nepoložila…:)

• Citovat
  • Upravit
26.4.14 10:45

Ahoj, jen něco málo k úvodnímu příspěvku, běháním se jak hubne, tak posiluje, je to takový nejideálnější sport, protože vlastně téměř nic nestojí (samozřejmě boty a oblečení nepočítám) a zároveň je velmi účinnný :)
@kinderova Ahoj, ten plán, který jsi tu dávala, dívala jsem se více se mi zalíbil ten „normální“ tréninkový plán, který na těch stránkách taky udávají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
1.5.14 23:34

Holky, taky přemýšlím, že začnu běhat, moc mě to tedy nebaví asi hlavně proto že moc neuběhnu a hned se zadejchám, ale jak jsem četla pár příspěvků, tak jsem běhala špatně :mrgreen: Takže mám si hlídat tepovku a běhat ob den a jak dlouho běžet? Mámě před barákem ovál, tak bych běhala tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
5.5.14 13:49

Ahoj všichni,
tak jsem začala taky běhat…no nic moc neuběhnu když už nemůžu jdu rychlou chůzí.. uběhnu/dojdu obden -2km.. víc nedám. když doběhnu domů jsem po celém těle červená jako rak - nevíte čím to je? jsem jak opařená… a taky.. hrozně mi tvrdnou lýtka, kdyby mi tak netvrdly při běhu tak bych uběhla i více. jak na to? co dělám špatně. poradí mi někdo?
jinak chtěla bych zpevnit tělo a trochu shodit zadek a stehna - běháním se to povede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
5.5.14 14:18

@Jája.U oni si zvyknou, sval se dostává do křeče, běhat v nízké intenzitě, protahovat. Jestli jsi nikdy neběhala tak to ber pár týdnu na indiána(chvíli běžím, chvílį jdu). Jinak je tady na to diskuze Pulmaratonky…,tam ti holky poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková