Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, tak to je škoda, já tedy také běhám sama, jednou jsem šla, ještě když jsme neměli malou, s manželem a byla to hrůza…Já jsem za manželem běžela jak blb
. Teď jsem sama doma, nemám hlídání, tak jsem byla s malou poprvé v posilovně na pásu, je to posilovna, že si jí zaplatím a jsem tam sama…super!!!Co ty?? Nevím, jestli to zítra stihnu, jinak půjdu v sobotu běhat- to bude i leppší počasí…co ty???
Ahoj, takže počASÍ nám to pěkně hatí
ale už má být lépe, takže zase brzy vyběhnu
hele, nevíte někdo, jestli jsou tyto boty vhodné na běhání???http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-2B684775-6C997710/lidl_cz/hs.xsl/index_27066.htm
Ahojky,
taky jsem začala běhat, cca pravidelně 14 dní. Běhám 2-3× týdně cca 1h /9km a jednou týdně HEAT. Strašně mě to baví. Na to, že jsem nidky běhání ráda neměla, tak teď se nemůžu dočkat, až vyrazím. Běhám pomalým tempem, tak abych se nezadýchala a jde to a je to super!!! Doporučuji ![]()
Běhání je jeden z nejlepších sportu, vysportujes cele telo, kdybych nebyla astmatik, nechám take…
Příspěvek upraven 14.03.13 v 10:26
Mě se osvědčil power plate… posilujete a stroj „pomocnik“ tomu dodá grády
během 2 mšíců mám 6 kg dole
.
Dobrý den, posiluji 2 roky pravidelně a a nemám žádné svalové přírůstky můžete mi nějak poradit?
Ahoj, tak na powerplate jsem chodila, ale zacaly mi z toho migreny, takze jsem zacala chodit na pas+slim belly (pas na bricho) a chtela bych zacit behat. Dik za tipy ohledne bot a postupneho treninku, ale chtela jsem se zeptat, kdyz chodite behat rano, to asi pred tim nesnidate, ze? Prave nevim, jak to mam udelat, ptz kdyz se nenasnidam, tak kolabuju, ale zase s plnym brichem jit behat, to je tak na savli. Tak jak to delate? ![]()
@Etcetera78 ahoj rada bych se zeptala zdali i po třech letech mas ten trénink. Plán o kterém zde píšes. Děkuji. Mela bych zájem ![]()
@Niqitka myslím, že pořád mám
napiš mi do SZ tvůj e-mail, pošlu ![]()
@kinderova Pánejo, tak ty se dáváš taky na běhání? Tak to držím palce ať se ti to podaří zvládnout, dívala jsem se, že si docela zamakáš
Doufám, že jsi k tomu adekvátně přizpůsobila i jídelníček, aby tě ta nadměrná zátěž nepoložila…:)
Ahoj, jen něco málo k úvodnímu příspěvku, běháním se jak hubne, tak posiluje, je to takový nejideálnější sport, protože vlastně téměř nic nestojí (samozřejmě boty a oblečení nepočítám) a zároveň je velmi účinnný ![]()
@kinderova Ahoj, ten plán, který jsi tu dávala, dívala jsem se více se mi zalíbil ten „normální“ tréninkový plán, který na těch stránkách taky udávají ![]()
Holky, taky přemýšlím, že začnu běhat, moc mě to tedy nebaví asi hlavně proto že moc neuběhnu a hned se zadejchám, ale jak jsem četla pár příspěvků, tak jsem běhala špatně
Takže mám si hlídat tepovku a běhat ob den a jak dlouho běžet? Mámě před barákem ovál, tak bych běhala tam ![]()
Ahoj všichni,
tak jsem začala taky běhat…no nic moc neuběhnu když už nemůžu jdu rychlou chůzí.. uběhnu/dojdu obden -2km.. víc nedám. když doběhnu domů jsem po celém těle červená jako rak - nevíte čím to je? jsem jak opařená… a taky.. hrozně mi tvrdnou lýtka, kdyby mi tak netvrdly při běhu tak bych uběhla i více. jak na to? co dělám špatně. poradí mi někdo?
jinak chtěla bych zpevnit tělo a trochu shodit zadek a stehna - běháním se to povede?
@Jája.U oni si zvyknou, sval se dostává do křeče, běhat v nízké intenzitě, protahovat. Jestli jsi nikdy neběhala tak to ber pár týdnu na indiána(chvíli běžím, chvílį jdu). Jinak je tady na to diskuze Pulmaratonky…,tam ti holky poradí