Běhání - hubnutí nebo posilování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
660
25.4.16 15:10

@Vickyveru byla jsem pak 22.4, ale jen na 4 km, začala mě tak bolet kyčel, ž jsem potřebovala pauzu. Zítra jdu znovu, doufám, že dám lepčí čas a to 5 km aspon za 34 min :D
Neboj, všechno stihneš, jen si to hezky načasovat nebo si třeba přivstat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.5.16 22:01

Ahoj holky, jsem půl roku po porodu a tak jsem opět konečně zase začala běhat, minulý týden jsem byla 2× a pak včera. Zatím je to málo okolo 3-4km, ale jsem šťastná, že to uběhnu. Už se těším, až zase uběhnu aspoň 8 km. Mám po porodu stále 10kg nahoře a nemůžu se toho zbavit. Moc mě nebaví posilování, ale asi se budu muset do toho pustit. Včera jsem narazila na rozhovor s paní co pořádá nějaké cvičení pro maminy na mateřské. Je super, že je to i s dítkem, protože manžel se vrací z práce až večer a babičky jsou daleko, tak zvažuju jestli to nezkusím. Je to kombinace kardia s posilováním, tak by to snad mohlo zabrat. Nemáte s ním některá zkušenost? Však se mrkněte http://blog.mimulo.cz/…i-s-kocarky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.5.16 21:18

Ahojky, dneska jsem byla trochu proběhnout, okolo 3km a hned se citím líp! Jak jste na to vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
18.5.16 07:32

Já byla v sobotu, taky jen 3km (předtím 20km na kole, ale s dětma, to je na pohodu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
19.5.16 21:10

V týdnu mi to běhání bohužel moc nevychází kvůli hlídaní, tak snad se mi povede vyběhnout o víkendu. Asi budu muset začít i cvičit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.16 08:49

PŘÍBÍRÁNÍ PO BĚHÁNÍ

Ahojky holky mám malý problém, všude čtu jak se po běhání hubne.HMM já ale po něm příbírám, mám už 3 kg nahoře. Běhám pomalu 7,23 min/km (prumerne 8km), tep okolo 138,cca 2× tydne, běhám již 3 měsíce, upravila sem i trochu jídelníček. Nevím co dělám špatně, ale dnes když sem si chtěla ráno obléct rifle do práce sem se zhrozila, oblecu je ale je to čím dál uplejší a nemuzu v nich jit.Co dělat, abych hubla.
před 3 mesici 62 kg a 173 cm
ted 65 kg, 173 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.7.16 11:41

Ahoj Terezko,
je to opravdu hodně o jídle a zkus trochu i po večerech posilovat.
Mě to teď vychází jenom asi jednou týdně na běhání, nemám moc hlídání. Ale večer aspoň těch 15-20 posiluju. Zkus více upravit ten jídelníček a uvidíš že to určitě půjde dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
23.7.16 20:47

@TEREZKAKAP zkus se merit, jestli behas rychle, tak rostou svaly a jsou tezsi nez tuky. Takze se mer a neres vahu, pak uvidis zmeny. Kdybys jen dietila bez cviceni, tak bys mohla resit vahu.
Ale pokud chodis behat, tak se radeji mer, kdyz budes mit mene a mene cm a vice na vaze ci se ustali, tak nabiras na svalech a to je dobre :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.16 07:46

...

Děkuji děvčata za rady, už sem si koupila sporttester a uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.7.16 08:20

zrada

Docela zrada je v tom, že lidí, kteří běhají a jsou hubení a mají hezkou postavu, tak většinou i posilují. Jen já to neviděla, já je viděla, až si šli zaběhat. A je to o tom, že když jsem jenom běhala, tak se mi sice zlepšila konička, ale tuky se moc nehly. Když jsem začala cvičit doma silově, tak najednou to běhání funguje. To silové cvičení je něco jako silný impuls a tím běháním pak už jen spaluji kalorie navíc. A to je to „tajemství“, co nevidíme. Pak jsem zjistila, že i většina předcvičovatelek zumby a dalších cvičení jako základ posilují. Já moc do posilovny nechodím a cvičím si doma cvičení na doma z F-sportu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
4.9.16 20:35

Holky, daří se vám běháním hubnout? Já jsem přes prázdniny kombinovala kolo (do práce) a 2-3× týdně běh. Na kila dole nic, cm neměřím, ale přijde mi, že se mi to tělo lehce zpevnilo:-).
Moc toho ale neuběhnu - dle času a síly cca 5-7km, ale strašně mě to baví.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.9.16 20:55

@danik me ne, kazdopadn gratuluji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583

Beham 6× tydne 7km a na kila to mam stejne, ale postava se vyrysovala. Do kalhot se vejdu, nohy stehna jsou svalnatejsi. Pres zimu chodim jednou tydne do fitka. Svaly jsou tezsi nez tuk, chce to spis merit metrem a celkove se citit dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575

@danik me ne, kazdopadn gratuluji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
4.9.16 21:03

Já právě dřív chodila 1×týdně na cardio trénink, po kterém jsem byla další 2 dny fakt rozlámaná a nepoužitelná. V červnu jsem nestíhala cvičit, tak jsem začala běhat (napřed tak 2,5km) a pak jsem lehce přidávala.
Začínají se lehce rýsovat stehna, mám pevnější paže, malinko prsa (pevnější, ne větší:-)), ale nejvíc bych potřebovala vyrýsovat břicho.
Letos kardio cvičit nebudu, budu 1× týdně na bodywork (v pondělí) a středa, pátek běh.

@kaja00 jak často teď běháváš a kolik uběhneš (pamatuju si Tě podle profilovky, jsi i v diskuzi Běžci- začátečníci, že:-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková