Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@fifinkaa no já je měla jako dárek k běžícímu pasu tak jsem to taky nemusela kupovat ![]()
@Andrejizna píše:áha
@kaja00 Jako mám boty ještě dobré, ale už by to chtělo nové. Těším se, až si koupím, a budou jako papuče.
No, poznala jsem přítele a nějak ten běh už nebyl důležitý. Teď už spolu bydlíme, každý chodí do práce a ten běh mi chybí, chyběl mi už v té době, kdy jsem neběhala. Měla jsem jít i na závod i to jse odřekla. Takže začínám od znovu, s tím, že se toho už nevzdám
@kaja00 A máš nějakou vytříbenou značku nebo typ bot, ve kterých se ti běhá dobře? Já vyzkoušela jen Nike, nemají špatné boty, ale neladí mi přesně s nohou.
Jinak tedy jsou to první běžecké boty, takže kdo ví, jaké si koupím příště ![]()
@kaja00 Děkuji za info. Já ty svoje koupila za 900 na netu. Byla akce
Ale už jsem poučená a zajdu do obchodu. Takže Lotto říkáš. Někdy cenově méně, znamená více. Díky za tip ![]()
@Andrejizna na internetu bychteda nekoupila boty
musi ti proste sedet ![]()
Nekoukej po znacce, hodne stesti ![]()
@kaja00 na stránkách sportisima jsem našla skvělé reeboky
takže co nevidět budou nové boty a tím i lepší běh ![]()
Zítra chci jít běhat a má pršet celý den. někdy je ten pás výhoda. Kolik dáváš zítra? pokud jdeš běhat
@Andrejizna zitra asi nepujdu, kdybych sla tak byh dala kolem 6-7 km, zalezi kudy to vezmu ![]()
Zítra jdu taky, ráno v 6 do posilky, do 7 běhám, pak snídaně a práce. Teď o víkendu jsem trochu papala, tak to musím vyběhat. ![]()
@kaja00 Z daleka ![]()
@bessy Joo, takhle jsem to mívala taky. Fitko mi otvíralo v 6, do 7 běhat a pak trošku posilko a do práce.
Tak hodně zdaru, zítra jdu taky a doufám, že nebude pršet
@Andrejizna Tak držim palce ať neleje. Až zase nebudu moct, vzpomenu si na tuto diskuzi, že v tom nejsem sama…snad ještě stihnu něco do léta shodit. Chodím 3× týdně. Teď jsem koupila i spalovač, tak uvidím…
@bessy Nejlepší je, když běhání nebereš jako prostředek hubnutí, ale to, že ti je potom dobře. Tělo je jak nové, vyčistím si hlavu a je to neskutečná volnost
Tohle mě vždy nabudilo jít běhat. Jak jsem zmínila, když jsem shodila, to co jsem chtěla, pak už to byla droga, prostě to to tělo potřebuje