Běhání - hubnutí nebo posilování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
4.12.18 21:33

@Tiger-lily
No min.4 hodiny před běháním nejím, dělalo se mi špatně a jídlo se mi vracelo…a po běhání taky nejím vím, že to je špatně, ale jak se napiju a to vypiju hned litr vody tak už nemám hlad.
Ten banán bych mohla sníst aspoň děkuju ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
4.12.18 21:39

@Zakelins dve a pul hodiny na pasu… zo by mi cvaklo, to nevydrzim ani na cyklotrenazeru. Nejist 4 hod. pred takovým vykonem je blbost, telo potrebuje energii. Ja si na behy delsi nez dve hodiny beru pro jistotu i gel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
4.12.18 21:40

Jestli behas 20 km a 4 hod pred tim nejis tak je to spatne. Urcite si dej aspon banan, intovy napoj nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
4.12.18 21:44
@Zakelins píše:
@Tiger-lily
Nomin.4 hodiny před běháním nejím, dělalo se mi špatně a jídlo se mi vracelo…a po běhání taky nejím vím,že to je špatně, ale jak se napiju a to vypiju hned litr vody tak už nemám hlad.
Ten banán bych mohla sníst aspoň děkuju ????

8o 8o 8o tak to bych zkolabovala hlady a hypoglykemií, kor když uběhneš 20km! :,( Myslím, že tu třesavku máš z nedostatku rychlého paliva :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
4.12.18 21:46

@mag jaký gel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
4.12.18 21:54

@pe-terka buď GU nebo Agave9, jenom cokoladovy. Beru je i na zavody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
4.12.18 22:08
@mag píše:
@pe-terka buď GU nebo Agave9, jenom cokoladovy. Beru je i na zavody.

aha - ani jsem nevěděla, že něco takového existuje :think: a v čem je to lepší než si dát klasickou čokoládu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10638
5.12.18 02:20

Vykašli se na běhání, kup si koloběžku, po té se určitě zapotis, nebudeš potřebovat ani termo trička a zhubnes a ještě zaposilujes a k tomu se projedes přírodou. Když si takhle hods každý den dvacet kilasku,uvidíš ty změny na postavě, vychutnas si přírodu a bude ti fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
5.12.18 02:33

Teda ja sice nepotrebuju zadny gely nebo rychle sacharidy pri dlouhych trasach, klidne skoro cely den, ale cele mi to u tebe zavani urputnou az nezdravou snahou hubnout. Nejis pred, nejis po, na pase 2.5 hodiny (souhlas s @mag taky by mi cvaklo)…napada me, ze spis nemas energii celkove, ze se trapis hlady. Kolik na kalorie snis behem celeho dne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
5.12.18 08:19
@pe-terka píše:
aha - ani jsem nevěděla, že něco takového existuje :think: a v čem je to lepší než si dát klasickou čokoládu?

Je stravitelnejsi, obsahuje dalsi latky, pri zavode nemuzu chroupat cokoladu :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
5.12.18 08:38
@Zakelins píše:
@Tiger-lily
No min.4 hodiny před běháním nejím, dělalo se mi špatně a jídlo se mi vracelo…a po běhání taky nejím vím, že to je špatně, ale jak se napiju a to vypiju hned litr vody tak už nemám hlad.
Ten banán bych mohla sníst aspoň děkuju ????

A jak vypadá tvoje stravování předtím? Třeba z jiných diskuzí o Lence vím, že ona se brutálně nacvakne třeba k obědu, takže její tělo má z čeho brát. Vypít litr vody místo jídla je tady dobrá cesta do pekel, to už chybí jenom křoupat polystyren 8o . Jestli si myslíš, že zhubneš extra rychle tímto způsobem, tak to si piš, že ne. Nejspíš si tělo nejdřív začne nadmíru ukládat tuk a nakonec totálně zkolabuješ. Takže si dej velkou porci jídla ty 4 hodiny před během, půl hodiny před během ionťák nebo nějakou malou svačinku a do půl hodiny po běhu taky tu malou svačinku. Jak vlastně dlouho běháš? 20 km netrénovaný člověk neuběhne, takže to praktikuješ takto delší dobu? Stále s třesavkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
5.12.18 09:29

@Tiger-lily tak 20 km za 2 a pul hodiny neni beh ale spis rychla chuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
5.12.18 14:10
@mag píše:
@Tiger-lily tak 20 km za 2 a pul hodiny neni beh ale spis rychla chuze.
:think: Vlastně ani ne moc rychlá. Ale něco je určitě v nepořádku, jestli má takové stavy. I když to není běh, tak na 20 km přece jen nějakou fyzičku potřebuje a spálí i přes 5000 kJ, jestli skoro nejí, tak je to špatně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
5.12.18 14:39
@Tiger-lily píše: :think: Vlastně ani ne moc rychlá. Ale něco je určitě v nepořádku, jestli má takové stavy. I když to není běh, tak na 20 km přece jen nějakou fyzičku potřebuje a spálí i přes 5000 kJ, jestli skoro nejí, tak je to špatně.

Ja bych vubec tu vzdalenost neresila, ony ty stroje nekdy ukazou desny numera. Ale ta urputnost v kombinaci s hladovenim je fakt podezrela… :think: doufam, ze se pletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
6.12.18 10:08
@Lenka_Hal píše:
Ja bych vubec tu vzdalenost neresila, ony ty stroje nekdy ukazou desny numera. Ale ta urputnost v kombinaci s hladovenim je fakt podezrela… :think: doufam, ze se pletu.
:think: Taky to na mě působí tak, že anorexie klepe na dveře… i ten panický strach ze snězení jediného kousku jídla. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková