Běhání a silná stehna?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
24.6.15 08:52

No je to docela mazec, ale zase když zpomalím, tak riskuji kopyto na noze :-)…samozřejmě se už párkrát stalo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
24.6.15 08:53

@Pepinek007 No já právě běhám už docela dlouho a krásně jsem shodila, ale pak jsem to omezila a začala víc jíst (jak jsem přestala kouřit) no a teď je to nic moc, tak doufám, že to pomůže :think: Moc děkuji za rady, ještě to s tím zkusím :mrgreen: Závidím, že jsi neupravila jídelníček, to mě nemine :(

@mag Máš pravdu, že to není žádný znalec běhu.. Ale když člověk něco dělá a začne s tím právě kvůli postavě, tak tohle ho pak demotivuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
24.6.15 08:53

@marmelada78 já teda nabeham 200 km mesicne a nohy mam jak párátka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
24.6.15 08:54
@marmelada78 píše:
Nejsem odborník, ale co jsem tak vypozorovala, řekla bych že pokud budeš běhat spíš takovej jogging, na tepovku, v aerobním pásmu, pak bys neměla ty stehna nějak nabírat. Ségra ta třeba běží 10 km tak jako „naplno“ a ta má ty stehna ted namakanější než dřív.

Já neběhám moc, běhám tak do 10 km a snažím se pomaleji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
24.6.15 08:55
@mag píše:
@marmelada78 já teda nabeham 200 km mesicne a nohy mam jak párátka…

závidím :kytka: ale je pravda, že asi každá postava to má jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862

@Susenka.M dlouhými pomalými běhy ti stehna nenarostou ;) sama píšeš, že jsi před tím během zhubla, tak čeho se teď bojíš?

Příspěvek upraven 24.06.15 v 08:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399

@mag asi na ty řeči prdím.. No nějak mě to vyděsilo, protože mám ze sebe depku a chci s tím něco udělat a tohle mi moc nepomohlo no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
24.6.15 08:56
@Susenka.M píše:
@mag asi na ty řeči prdím.. No nějak mě to vyděsilo, protože mám ze sebe depku a chci s tím něco udělat a tohle mi moc nepomohlo no.
;) správně. A držím palce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
24.6.15 08:57

@mag Moc děkuji za podporu a za rady :mrgreen: Akorát já a jídlo, to bude očistec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
24.6.15 08:59

@Susenka.M s jídlem ti neporadím, ja jím jako čuně :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270

@Susenka.M Mně teda po běhu narostly svaly a tím se mi zvětšila i stehna…víc mě trápí lýtka - koupit kozačky je problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Vyprdni se na váhu. Já dělám ve fitness a běhám. A velmi často si musím stoupat v práci na váhu, protože klientky prostě nevěří, kolik vážím. Vážím hodně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
24.6.15 09:02
@Run píše:
Vyprdni se na váhu. Já dělám ve fitness a běhám. A velmi často si musím stoupat v práci na váhu, protože klientky prostě nevěří, kolik vážím. Vážím hodně :mrgreen:
:mrgreen: mně taky nikdo nevěří kolik vážím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
24.6.15 09:05

Běháním jsem zhubla 10 kilo a z velikosti 40 se dostala na 36 :) Ale je pravda, že jsem i upravila jídelníček… Jakmile jsem přestala běhat (zdravotní problémy) tak váha vyskočila a mám zpátky deset kilo, ale velikost 38.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
24.6.15 09:19

Myslím, že je to kombinace stylu běhu (jak někdo psal, naplno x kardio), jídelníčku a celkové základní konstituce jedince.
Běhám rok a kousek, 15 km / hodina 5× týdně, takže poodička, ale dělám to pro zábavu, jím normálně, nezhubla jsem ani zbla, ale vytvarovala jsem se - tudíž mi každý říká, že jsem hodně zhubla :mrgreen: Ale svaly na stehnech a zadku mi rozhodně narostly, mám to dané genetikou, netrápí mě to :nevim:
To samé, když jsem chtěla vytvarovat břicho, stačí mi týden posilka a mám fakt pekáč :nevim: a nikdo nevěří, dokud neuvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková