Běhání a silná stehna?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3157
24.6.15 13:55
@Sinquinita píše:
@marmelada78 Takže chápu to dobře, že na hubnutí mám běhat pomalé a dlouhé (kolik to je dlouhé?) běhy?

To ti neporadím takhle konkrétně, ale určitě se tady někdo najde.. Za mě jsou ideální dlouhé tratě rychlou chůzí.. Aspon ta hodina rychlé chůze, vůbec jsem neběhala a kila valila dolů neskutečně a to jsem žrala jak prokopnutá. Takže myslím že tohle by mělo fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12863
24.6.15 14:00

@Sinquinita no dlouhý běh pro tebe muže byt teď třeba 5 km, za rok třeba 15 ;) já bych zkusila vydržet těch zhruba 45 minut a běžet opravdu pomalinku. Pokud máš sporttester s měřičem tepu, tak určitě běhej s ním. Spolu s tím, jak se ti bude zlepšovat fyzička a zvyšovat aerobní pásmo přidávej kilometry. Na začátku bývá to zlepšování enormní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
24.6.15 14:02
@mag píše:
@Sinquinita no dlouhý běh pro tebe muže byt teď třeba 5 km, za rok třeba 15 ;) já bych zkusila vydržet těch zhruba 45 minut a běžet opravdu pomalinku. Pokud máš sporttester s měřičem tepu, tak určitě běhej s ním. Spolu s tím, jak se ti bude zlepšovat fyzička a zvyšovat aerobní pásmo přidávej kilometry. Na začátku bývá to zlepšování enormní ;)

souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
24.6.15 14:06
@marmelada78 píše:
To ti neporadím takhle konkrétně, ale určitě se tady někdo najde.. Za mě jsou ideální dlouhé tratě rychlou chůzí.. Aspon ta hodina rychlé chůze, vůbec jsem neběhala a kila valila dolů neskutečně a to jsem žrala jak prokopnutá. Takže myslím že tohle by mělo fungovat.

t jo. ale chuzi i kondicku nezlepsis a zamrznes na nejalych tech6,5 km v hodine. zadny posun. talze za me chuze, pak pomalu stridava chze s behem. pak v aaerobnim pau klidne zvladnes casem u beh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
24.6.15 14:06

@mag Vyzkouším! Časem se ozvu a dám zpětné echo :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
24.6.15 14:08

:twisted: No jak říkám, u mě nejde o to, že bych běh nezvládla. Uběhnu i 5 km bez zastavení a nejsem nijak unavená. Spíš jde o to, že běhám, abych hubla a má to spíš opačný efekt. Tak zkoumám, co dělám špatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
24.6.15 15:01
@Lama Lama píše:
t jo. ale chuzi i kondicku nezlepsis a zamrznes na nejalych tech6,5 km v hodine. zadny posun. talze za me chuze, pak pomalu stridava chze s behem. pak v aaerobnim pau klidne zvladnes casem u beh.

Aha, tak já jsem to až tak nezkoumala. Chodila sem s kočárem protože malej byl totálně nespavý mimino, takže jsem denně tak ty tři hodiny nachodila a byla jsem jak laňka :-D Kondičku jsem neřešila tu jsem měla dobrou vždycky, máme 20 koní takže fičák dostatečný. Takže jsem asi zakladatelce moc neporadila no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
24.6.15 15:24

Delší běh bych viděla běh kolem hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
24.6.15 18:51

@Sinquinita Máš pravdu v tom, že nejde mít velkost 36 a váhu já nevím kolik… Podívej se na to jídlo, jestli jíš dobře a zkus jít na tu speciální váhu.. Možná bych k tomu zkusila ještě nějaký sport..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
24.6.15 18:52

Holky moc všem děkuji za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
24.6.15 22:38

Běhám už 10 měsíců, pravidelně tak 4-5 krát do týdne. A je pravda, že mi narostly hodn lýtka a mám svalnatá stehna. Normálně teď nosím velikost 38,takže M a občas se vejdu i do velikosti S 8o A to vážím 60 kilo. Dřív jsem byla hubená, jenom jsem běhala a málo jedla, teď zase pořád stejně běhám, ale více jím..Běháním se nohy a zadek krásně zpevní, ale na břicho vám to stejně nepomůže :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
25.6.15 10:58

@suwari Je to hodně i o tom jídelníčku.. Mě ten trenér řekl, že bych mohla umřít ve fitku, ale pokud nebude to jídlo tak je to o ničem.. A to jídlo je u mě fakt děs no :roll: budu se muset snažit :mrgreen: Tak snad to fakt pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
25.6.15 11:19
@Susenka.M píše:
@suwari Je to hodně i o tom jídelníčku.. Mě ten trenér řekl, že bych mohla umřít ve fitku, ale pokud nebude to jídlo tak je to o ničem.. A to jídlo je u mě fakt děs no :roll: budu se muset snažit :mrgreen: Tak snad to fakt pomůže.

Máš pravdu. Můžeme umřít v tělocvičně, běhat 2 krát denně, ale když se pak večer nažereme, tak nám to bude stejně na nic :roll: ;)
Taky mám problém s jídlem, hlavně se sladkým..tomu prostě neodolám..a nejvíce mi chutná večer :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
25.6.15 11:41
@Susenka.M píše:

souhlasím. čokošku sežeru klidně za 10 min, vyběhat jí trvá hodinu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12863
25.6.15 12:08

@Lama Lama @suwari právě se strašně cpu na rautu :mrgreen: to nevyběhám ani za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková