Běhání a silná stehna?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1724
24.6.15 09:21

@Susenka.M Jídelníček jsem upravila. Alkohol jsem úplně vynechala - vč. nealko piva. Jak to myslíš cvičila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.6.15 09:25
@Xhnip píše:
Začala jsem běhat abych něco zhubla… hubnu akorát v pase a zadek a stehna nic… ale běhání mě baví a asi jen tak nepřestanu…

Vidíš a mi jdou dole zadek stehna podle oblečení.
Boku pomalu taky. Břichu pomáham sklapovackama.
Jen jsem si něco udělala s kolenem při běhání tak místo toho teď rychle chodim, že ta noha tak neboli jak při běhu a snad to rozchodim acbudu pokracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
24.6.15 09:30

Já hubnu už dlouho… úspěchy mám to bych kecala…ale stehna jsou prostě moje nejproblémovější partie a nohy jako párátka asi nikdy mít nebudu…pořád mám přes stehno 62cm :-( ale sportovat mlžu jako blázen, ale pokud k tomu neupravím jídelníček nejde dolů ani Kg ani cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
24.6.15 10:07
@Sinquinita píše:
@Susenka.M Jídelníček jsem upravila. Alkohol jsem úplně vynechala - vč. nealko piva. Jak to myslíš cvičila?

jestli si nějak sportovala než si začala běhat víš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
24.6.15 10:08

Holky moc děkuji za reakce.. Jsem ráda, že vidím i výsledky ostatních.. Asi je to hodně i genetikou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
24.6.15 10:29

@Susenka.M Jo takhle..no takový ten standard - zumby, pilatesy, spinningy, ale nic pravidelně, dlouhodobě…myslíš že v tom je zakopaný pes? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
24.6.15 10:30

@Sinquinita běhat,protože tohle je zcela normální a v pořádku, tuk mizí, místo toho roste svalová hmota, a ta jak jisté víš, váží více… Takže vydržet, až se svaly zpěvní, začne se měnit i postava..tuk nebude mít šanci se ukládat…držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
24.6.15 11:04

Tak se koukni na fotky maratonc a budeš mít jasno. a pak na stovkaře.
na dlouhé běhy, po rovině, určitě mít svaly nebudeš. po sprintech jo.
já běhám. nehubnu na váhu, ale obleču se líp do kalhot. nejvíc znát na zadku a stehnech. pupek stále jak v půlc těhotenství. :roll:
máme nějako suprtrupr váhu v práci, podle tý mi přibylo 1,5 kg svalů, obylo asi kilo tuků. váha +- stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
24.6.15 11:08

@Lama Lama Taky jsem se teď bavila s kámoškou a říkala, ať se jdu přeměrit na té speciální váze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
24.6.15 11:11

Ono není běh jako běh. Kup si sporttester a měř si tepovou frekvenci. Pokud běžíš na vyšší tepovku, tak svaly nabírají. Vypočítej si tvoji tepovou frekvenci ideální na hubnutí a běhej podle toho. Myslím, že trenér se v tomto plete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12863
24.6.15 11:27

@cverunka tak to je pravda jenom částečně, samozřejmě i maratonci běhají nad tepovku. Ale je pravda, že pro hubnutí a zvyšování aerobního pásma je nutne běhat na tepovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
24.6.15 11:31
@mag píše:
@cverunka tak to je pravda jenom částečně, samozřejmě i maratonci běhají nad tepovku. Ale je pravda, že pro hubnutí a zvyšování aerobního pásma je nutne běhat na tepovku.

přesně tak. když se hecneš a běžíš nad tepovku, ale pak zpomalíš a doženeš kyslíkový dluh, tak prostě hubneš taky, ta energie se ze vzduchu nedoplní.
jen to prostě mimo aerobní pásmo nevydržíš dlouho, takže nehubneš tolik. při hubnutí musíš jet na objemy km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
24.6.15 11:38
@Lama Lama píše:
přesně tak. když se hecneš a běžíš nad tepovku, ale pak zpomalíš a doženeš kyslíkový dluh, tak prostě hubneš taky, ta energie se ze vzduchu nedoplní.
jen to prostě mimo aerobní pásmo nevydržíš dlouho, takže nehubneš tolik. při hubnutí musíš jet na objemy km.

Holky, tak já to zkusím. Zkusím oprášit sporttester a pojedu podle tepovky. Je pravda, že teď jí vůbec nehlídám. Běhám, abych „vyčistila“ hlavu, tak asi do toho valím hodně…
Za jak dlouho myslíte, že můžu vidět výsledek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
24.6.15 13:45
@mag píše:
@marmelada78 já teda nabeham 200 km mesicne a nohy mam jak párátka…

jojo vsak to se nevylucuje.. prave takovi ti bezci maratonci byvaji paratka a „sprinteři“ mají ty svaly uplně jiny, někde jsem na to viděla pěkný fotky porovnávací ale už to asi nenajdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
24.6.15 13:51

@marmelada78 Takže chápu to dobře, že na hubnutí mám běhat pomalé a dlouhé (kolik to je dlouhé?) běhy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková